PETROLEJ PROTI RAKU

{caption}

petrolej-rak-tumorALBANSKI PETROLEJ, MEDICINSKI PETROLEJ in PETROLEJ S ČRNIM OREHOM - TODI CLARK  

Beseda "kerozin" izvira iz grške besede keros - vosek. To je zmes ogljikovodikov C9 - C16. Človeško telo vsebuje: 70% kisika, 18% ogljika, 10% vodika, in vsega 2% preostalih elementov. Ena od glavnih lastnosti ogljika je, da lahko ustvarja cikluse in dolge verige atomov. Ogljik je glavni element v sestavi ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. Ogljikovi elementi so se uporabljali za zdravljenje skozi celotno zgodovino človeštva. Največ so jo uporabljali Egipčani, stari Grki, Rimljani, Rusi, vojske v prvi in drugi svetovni vojni. Stara ljudstva so petrolej imenovala "bela nafta" - to je današnji petrolej in "črna nafta" - to je današnji bitumen. S petrolejem so zdravili celo paleto obolenj, med drugim tudi raka. V svetu je ostalo le nekaj naravnih izvirov (Albanija, Rusija, Azerbajdžan,..), kjer se še da dobiti naravni petrolej. Ostale oblike, ki so sintetnične, so ali ukinjene in jih je zelo težko kupiti ali so strupene za telo. 

 

LAHKO PETROLEJ POMAGA IN DELUJE? 

Terapija z petrolejem (od zgoraj naštetih vrst) ne deluje vedno in ni čudežno zdravilo. Obstaja vrsta pričanj in ljudi, ki so premagali raka z njim. Vendar so to le izjeme. Prav tako pa tudi veliko ljudi, ki jim kljub uživanju ni pomagalo. Pravila ni. Odvisno v kateri fazi je rakasto obolenje, od funkcioniranja vitalnih organov, ter kako telo od-reagira na to terapijo.

 

 

KAKO DO USTREZNE KVALITETE?

Problem je, kako in kje nabaviti kvaliteten prečiščen petrolej, ker se na trgu nahaja 99% slabega nečistega petroleja, s katerim se lahko zastrupite ali pa v najboljšem primeru ne bo dal rezultatov.

Prav tako svetujem, da ne kupujete in ne konzumirate petroleja iz Hrvaške, Bosne in Srbije, ker je večina ponaredkov in nevarnih za človeka. Na trgu in na spletu je kup dezinformacij in pol resnic o petroleju.

Petrolej mora biti destiliran in prečiščen v postopku pod 140 stopinj celija, ker se tako odstranjio neželene supstance, hkrati pa se ohrani želena kvaliteta. Destilacija nad 140 uniči večino petroleja.

Odsvetujem konzumiranje nepreverjenih izdelkov petroleja, ker so lahko zelo nevarni za človeka.
Večina vrst "medicinskega petroleja", ki se ga da dobiti pri nas na črnem trgu, v Bosni, Srbiji, na Madžarskem ali celo v Avstriji v lekarnah, je neustrezne kvalitete in zelo nevarne za človeka. Svetujem, da ne kupujete petroleja iz Avstrije iz njihovih lekarn, ker ni namenjen za oralno uporabo, na kar vas tudi opozorijo pri nakupu. Niso dovolj prečiščeni in njihovi strupi končajo v telesu (največ v možganih) in povzročajo zastrupljanje krvi, demenco,...
V Avstrij se ga dobi brez recepta, vendar vas farmacevtka pri nakupu opozori, da ni za človeško oralno uporabo. Na žalost, mi je povedala, da precej ljudi iz Slovenije kupuje prav tega, ker je poceni.
Pri nabavi bodite zelo previdni.
Če kupite ustrezen ruski petrolej, ki se dobi v ruskih lekarnah se nimate česa bati. 
 
 
 

20307036175213c561bc0f7577181875_extremeOBSTAJAJO 3 VRSTE PETROLEJA:

 

  1. Naravni albanski petrolej je čisti naravni petrolej, ki izvira iz naravnih izvirov iz zemlje. Je močnega vonja in okusa v ustih. Marsikomu je zaradi tako oštrega okusa in vonja težak za pitje. Na svetu je le nekaj naravnih izvirov. Izvira v Albaniji v kraju Kruj in na Draču. V teh letih sem imel možnost govoriti z nekaterimi, ki so se odločili za samozdravljenje raka z albanskim petrolejem, nekateri tudi v zadnjih fazah. Albanci petrolej ne poimenjujejo tako, temveč mu pravijo "kamena voda", ker izvira iz skal na površini zemlje. Te vrste petrolej ni destilian in prečiščen. 

   

2. Petrolej dr. Paule Ganer  je čisti medicinski petrolej po recepturi nemške dr. Paule Ganer. Je prečiščen, varen za konzumiranje (v predpisanih količinah), nima pa vsebnosti črnega oreha. Dobi se ga lahko na beli recept v tujini. Medicinski prečiščen petrolej je v nekaterih državah EU priznan pri zdravljenju težjih bolezni, tudi raka. Cena na trgu v tujini se giblje med 1.400 in 1.500 eur za liter. Svetujem da si preberete članek: http://lijekizprirode.com/featured/povijest-izljecenja-od-raka-paule-ganner-pravilno-koristenje-kerozina-malahov-u-lijecenju-raka-i-drugih-bolesti-6438.html

   

3. Ruski petrolej z črnim orehom je čisti naravni izvirni petrolej (kerozin) brez vseh dodatkov. Po črpanju je destiliran pod 140 stopinj celzija, kar je najpomembnejše pri petroleju, ker se s tem izničijo negativni stranski učinki na telo in celice. Je najboljša vrsta petroleja ki se uporablja proti raku, izjemno blagega, nežnega okusa in vonja, lahek za pitje. Večina obolelih se odloči za to vrsto, ker jim ne dela težav pri pitju. Njemu se v procesu zorenja dodajajo mladi zeleni plodovi črnega oreha. Tako pripravljeno mora zoreti 180 dni. Čim dlje, bolj kvaliteten je. To je najbolj kvalitetna vrsta petroleja, je destiliran in prečiščen v procesu pod 140 stopinj celzija. Medicinski petrolej s črnim orehom je dobil ime po nemškem doktorju Todi Kamp-u. V svojem raziskovalnem delu na področju zdravljenja je združil kvalitete prečiščenega medicinskega petroleja in črnega oreha po recepturi doktorice Hulde Clark. Zato je proivod poimenoval " Todi Clark " Uporablja se v Rusiji, Kazakstanu, Pakistanu, Siriji in Indiji. Gre za poseben vrhunski proizvod, ki vsebuje črni oreh.

 

 
 

 

 

 
Na trgu sosednjih držav obstaja veliko ponaredkov petroleja, ali neprećiščenega petroleja, ki je lahko izredno škodljiv za telo ali celo strupen. Če pride  v možgane lahko povzroči hude težave, v krvi pa zastrupitev. Zato bodite izredno pozorni na to. 
Spodaj podajamo slike nekaterih, ki ne ustrezajo:
 
 
 
        
 
 
 
 
 
 
Pri nas v centru NE prodajamo nobene vrste petroleja.