RAK - SVEČKE GcMAF- S3 in G3

{caption}

svecke

GcMAF - S3 in G3   so svečke tretje generacije (od leta 2015), ki se uporabljajo proti raku, ter za dviganje imunskega sistema pri obolenju MS, boreliozi in drugih težjih obolenjih. So popolnoma naravne, brez umetnih dodatkov. Sestavina  svečk je ekološko kakavovo maslo, GcMAF in vezni elementi. Ker se uživajo rektalno (analno) pridejo v telo brez težav in izgub, ki jih sicer pri navadni obliki povzroča želodčna kislina (ki uniči 98% snovi), slaba absorpscija črevesja in slabo prehodna celična membrana rakastih celic. Postopek priprave je dolgotrajen, zelo natančen in sterilen, z kontroliranim doziranjem po namensko določeni recepturi za določeno obolenje.  

 

Svečke so 3 gramske, morajo biti v hladilniku  med 2 in 8 stopinj cekzija in prav tako med transportom.

Trajanje PROTOKOLA GcMAF-S3 in GcMAF-G3  je od 3 do 6 mesecev. Svečka se vstavlja analno. S3 se vstavlja vsak tretji dan ena, G3 pa vsak dan po dve (zjutraj in zvečer po ena).


Meds2_rectal_graphic

GcMAF - S3 in G3 svečke so v svetu v uporabi cca 2 leti in imajo neverjetne uspehe na področju raka in pri dviganju imunskega sistema. Za patent svečk je zaslužen tim največjih japonskih, ruskih, ameriških, nemških, anglesških, švedskih in švicarskih strokovnjakov, raziskovalcev, zdravnikov in zdravilcev. To je plod njihovega večletnega dela na področju raka. V svetu je do sedaj pri raziskovalnem delu na GcMAF-u, nenadne nepojasnjene smrti, umrlo več kot 21 ameriških zdravnikov in zdravilcev. 

 

Svečke delujejo proti rakastim celicam tako da dvigajo dejavnost Imunskega sistema do 50 x predvsem Makrofage M1 in Limfocite T (celice požiralke rakastih celic), da začne sam delovati proti raku, nevtralizira rakasti varovalni encim Nagalase ki varuje - skrije rakaste celice pred imunskim sistemom (Limfocitom T, Makrofagom), ter pomagajo telesu pri tvorbi beljakovine INTERLEVKIN 33, ki je zadolžena zato, da omogoči imunskemu sistemu (limfocitom T), da prepozna rakaste celice. Zato je njihova moč zelo velika in neprecenljiva. Praktično z njimi se lahko doseže, da imunski sistem sam premaga rakaste celice.

 

Cena :

GcMAF - G3 svečke (suppositories) 90 svečk za 6 mesecev  ... 3.300 eur

GcMAF - S3 svečke (suppositories) 360 svečk za 6 mesecev ... 3.500 eur

 

 

 

Mi ne proizvajamo svečk. Proizvajajo jih v Nemčiji, Švici in na Švedskem. 

 

 

Spodaj si poglejte originalni članek kako farmacevtski lobiji preko državnih organov spretno lovijo in zapirajo proizvajalce GcMAF-a. Verjemite, da jih nebi lovili, če GcMAF nebi resnično deloval. 

 

http://guernseypress.com/news/2017/02/23/law-enforcement-raid-offices-of-gcmaf-firm/​

 

 

Najbolj obiskane internetne strnice o GcMAF-u, ki sta obveščale in ozaveščale ljudi sta v mesecu aprilu 2016 blokirani iz nepojasnjenih razlogov. Poglejte sami in se prepričajte:

www.gcmaf.eu

www.gcmaf.se

 

 

Konferenca o GcMAF-u v Moskvi:

https://www.youtube.com/watch?v=c2xLq8VQ6mA

https://www.youtube.com/watch?v=TMrKmNbxwwA

http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html

 

 

GcMAF-a je v alternativnem in komplementarnem načinu zdravljenja raka, nujno potreben za dolgoročno in trajno zmago nad rakom !!!

 

V tem video posnetku, pod dark-field mikroskopom, lahko vidite kako začne delovati imunski sistem ko dobi dovolj veliko dozo GcMAF-a v telo. Praktično resetira imunski sistem in dvigne aktivacijo ter borbeno sposobnost Limfocitov T in Makrofagov M1 do te meje da sami zelo agresivno napadejo rakaste celice in jih uničujejo. Poglejte...