RAK SVEČKE - GcMAF/ Klorofil - Generacija S6

{caption}

svecke

GcMAF -S6  so svečke šeste generacije (od marca 2019), ki se uporabljajo proti raku, ter za dviganje imunskega sistema pri obolenju MS, boreliozi in drugih težjih obolenjih. So popolnoma naravne, brez umetnih dodatkov. Sestavina  svečk je ekološko kakavovo maslo,GcMAF, ekstrakt klorofila  in vezni elementi. Ker se uživajo rektalno (analno) pridejo v telo brez težav in izgub, ki jih sicer pri navadni obliki povzroča želodčna kislina (ki uniči 98% snovi), slaba absorpscija črevesja in slabo prehodna celična membrana rakastih celic. Postopek priprave je dolgotrajen, zelo natančen in sterilen, z kontroliranim doziranjem po namensko določeni recepturi za določeno obolenje.  

 

Svečke so 3 gramske (za otroke 1g), morajo biti v hladilniku  med 2 in 8 stopinj cekzija in prav tako med transportom.

Trajanje PROTOKOLA GcMAF/ Klorofil S6  je 6 mesecev. Svečka se vstavlja analno vsak dan.


Meds2_rectal_graphic

GcMAF - svečke so v svetu v uporabi cca 4 leta in imajo neverjetne uspehe na področju raka in pri dviganju imunskega sistema. Za patent svečk je zaslužen tim največjih japonskih, ruskih, ameriških, nemških, anglesških, švedskih in švicarskih strokovnjakov, raziskovalcev, zdravnikov in zdravilcev. To je plod njihovega večletnega dela na področju raka. V svetu je do sedaj pri raziskovalnem delu na GcMAF-u, nenadne nepojasnjene smrti, umrlo več kot 21 ameriških zdravnikov in zdravilcev. 

 

Svečke delujejo proti rakastim celicam tako da dvigajo dejavnost Imunskega sistema do 50 x predvsem Makrofage M1 in Limfocite T (celice požiralke rakastih celic), da začne sam delovati proti raku, nevtralizira rakasti varovalni encim Nagalase ki varuje - skrije rakaste celice pred imunskim sistemom (Limfocitom T, Makrofagom). Koncentriran klorofil je zadolžen da prenaša kisik do vseh celic, v celico skozi celično membrano, da sprosti kisik v celici, nato pa veže toksine v celici in jih odplavi ven. Zato je njihova moč zelo velika in neprecenljiva. Njihov cilj je da imunski sistem sam premaga rakaste celice. Matične - "mama" rakaste celice, hčerinske ter mutirane rakaste celice.

Na Evropskem in Japonskem trgu se cena giblje okrog :

- GcMAF / Klorofil - S6 svečke nove generacije od marca 2019 (suppositories) 180 svečk za 6 mesecev / cca 3.900 eur

  

Mi ne proizvajamo, ne prodajamo (in ne reklamiramo svečk). Informiramo člane Društva Objemi Zdravja. Proizvajajo jih v Rusiji, Nemčiji, Švici in na Švedskem.

 

 

 

 

Zakaj ne bi enostavno preskočili konvencionalnih načinov zdravljenja raka operacije, sevanja in kemoterapije in ne bi uporabljali le GcMAF?

Nekateri pacienti oboleli za rakom, v upanju, da se bodo izognili kirurškim posegom,sevanju in kemoterapijam, sprejemajo le uporabo GcMAF terapije pri svojem zdravljenju. Če GcMAF deluje, zakaj bi se sploh ukvarjali z ogabnimi posegi?

Ne hitite z odločitvijo. Za večino bolnikov z rakom bi to bila zelo slaba poteza. Tukaj je zakaj: GcMAF deluje bolj efektivno na manjše tumorje. Ne glede na pomanjkljivosti »velike trojice«, vsi zmanjšujejo težo tumorja. Osnovna ideja pri tem je, da aktivirani makrofagi »požrejo« celice raka, toda kot pri kosilu – manj kot imate na krožniku, hitreje in lažje boste končali obrok. Tako kot obstaja zgornja meja količine hrane, ki jo lahko pojeste, tako obstaja tudi meja pri velikosti tumorja, ki jo tudi najbolj agresivni makrofagi lahko uklonijo.

Premislite o naslednjem: večja kot je umazanija, večjo gobico boste potrebovali. Enako velja pri raku. Operacija, sevanje in kemoterapija zmanjšujejo velikost tumorja in/ali metastaze (to imenujemo »debulkin«). Manjši tumorji so lažja tarča za GcMAF-ove aktivirane makrofage kajti imajo manjše število rakavih celih in je njihova obremenitev manjša. Pacienti, ki sanjarijo o hitrem, enostavnem in lahkem zdravljenju morajo vedeti naslednje: izmikanje priporočenim konvencionalnim tretmajem za zdravljenje raka, ni najbolj pametna poteza. Uporaba GcMAF metode pri manjših tumorji, ki so že operirani in pri pacientu, ki je že opravil kemoterapijo, lahko naredi razliko med tem ali je bolezen ozdravljena ali ne.

Še en napačen način razmišljanja je tudi ta: »Lahko poskusim samo GcMAF in če ne uspe, lahko naredim operacijo, kemoterapijo in/ali sevanje.« Tak pristop je nesmiseln, saj s čakanjem lahko rak zraste do take velikosti, ob kateri pot nazaj ni več možna. Spet, najboljše je začeti z »debulk« strategijo.

Dr. Jamamotoje prvi združil vse metode (debulkedfirst)

Ni slučajno, da se je dr. Jamamoto odločil omejiti svojo revolucionarno raziskavo na paciente obolele za rakom, ki so pred kratkim opravili optimalne »debulking« postopke. Vsak pacient z rakom na dojki, prostati in kolorektalnim karcinomom, ki je dobil GcMAF metodo je pred kratkim končal postopek zdravljenja. Narejena je operacija, sevanje in/ali kemoterapija (v katerikoli kombinaciji predvideni za določenega pacienta). Glede na to, da so ti pacienti še vedno imeli povišano količino nagalaze, je vedel, da imajo metastaze. Konvencionalni način zdravljenja jih ni ozdravil. Kakorkoli že, pacienti so že opravili z »debulk« metodo, kar je naredilo razliko pri učinkovitosti GcMAF metode. Jamamoto je tako dokazal, da kombinacija glavnih »debulking« načinov zdravljena skupaj z GcMAF metodo lahko 100% ozdravi bolnika v zgodnji fazi metastaze raka, pri katerem konvencionalni način zdravljena ni uspel.Če biJamamoto izbral te paciente (v smislu vrste in stopnje karcinoma) in uporabil GcMAF metodo pred konvencionalnim načinom zdravljenja, zagotovo ne bi imel toliko uspeha. Če bi čakal mesece ali leta, da se ti tumorji pri neozdravljenih ljudeh zopet vrnejo (kot pri »re-bulk«), bi bil odstotek ozdravljenih manjši. »Debulking« pomaga, pomembno pa je doziranje v procesu zdravljenja in ne izogibanje ali prestavljanje v upanju, da bo GcMAF metoda sama naredila delo. Tisti, ki gre po teh poteh riskira možnost za ozdravitvijo, ki jo ponuja »debulking« terapija v kombinaciji z GcMAF metodo.

Zmanjšanje virusne »obremenitve« pri HIV-u

Zgoraj navedena logika se nanaša tudi na HIV. Uporaba pravilnih kombinacij zdravil za zmanjševanje viralne obremenitve pri HIV-u bo povzročilo veliko začetno prednost pri GcMAF metodi. To pomeni sposobnost »uničevanja« preostalih virusov, kar lahko naredi bistveno razliko pri zdravljenju in bolezni, pri življenju oz. smrti. (Ker inhibicija proteaze lahko vpliva na efektivnost GcMAF terapije, bo verjetno potrebno prekiniti vnos inhibitorja proteaze v času GcMAF terapije. HIV pacienti se bodo, od trenutka, ko bodo začeli z GcMAF terapijo, morali o tem posvetovati z zdravnikom.)

Izjema v primeru »debulkinga«; karcinom je v zgodnji fazi in je premajhen, da bi se ga opazilo

V najbolj zgodnjih fazah raka, ko je masa še vedno zelo majhna (<5mm), ni osnove, da se zahteva »debulk«. Če pacient ve, da se zaradi povišane količine nagalaze pojavlja rak, ampak ni dovolj velik, da se ga vidi na posnetku in testi lokalizacije kot pozitivnega PSA (prostate), BrCA1 ali 2 (dojke) ali CA-125 (jajčnika) ne prikazujejo kje se nahaja, takrat bi uporaba samo GcMAG terapije bila uporabna. Če s časom količina nagalaze (ali AMAS-a) pade na normalno količino, lahko sklepamo, da je rak »uničen v začetku« oz. ozdravljen preden je postal dovolj velik, da se ga vidi na posnetkih. Če bi sam imel tumor, ki ga lahko vidim na posnetki, bi želel, da ga odstrani kirurg. Uporabil bi tudi GcMAF (v kolikor bi bila ta možnost na voljo), v primeru, ko kirurg ne odstrani vsega.

Glede na to, da testiranje količine nagalaze še vedno ni dostopno, njegova uporaba za odkritje raka ostaja čisto teoretska. Medtem pa se testiranje AMAS-a lahko uporabi za odkrivanje zgodnjih faz raka in spremljanje terapij raka.

»Kako ga lahko zdravim, če ga ne morem videti?«

Nekatere zdravnike moti dejstvo, da morajo zdraviti »nevidno« bolezen, ki nima simptomov, je brez fizičnih znakov in je ni videti niti na najsodobnejših posnetkih. Ti predstavniki stare šole so še vedno neodločni kako naj zdravijo paciente, če jim ne morejo postaviti diagnoze s pomočjo inštrumentov, ki jih najbolje razumejo. Ne skrbite, to je zastarela, pozabljena vrsta, ki v času molekularne in genetske medicine počasi izginja.

Biokemično testiranje izjemno pomaga v diagnostiki najzgodnejših znakov mnogih bolezni. Moja knjiga »Kako prelisičiti prvorazrednega morilca« (http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK-text.pdf  kot tudi drsnice na http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK.pdf) razlagajo, kako uporabiti molekularne markerje, da bi se ugotovilo in izognilo riziku od srčne ali možganske kapi. Zdaj imamo, s pomočjo testiranja količine nagalaze, orodje za zelo zgodnje odkrivanje raka, drugorazrednega morilca.

Z uporabo najsodobnejših biokemičnih markerjev omogoča sistem molekularne medicine za zgodnje opozarjanje zgodnejšo diagnostiko kot do sedaj. Če na začetku ugotovi bolezen v razvoju, se jo običajno ozdravi s pomočjo netoksičnihprehrambenih zdravil (pravilnim prehranjevanjem, fitonutrienti, zelenjavo, vitamini, minerali, aminokislinami, esencialnimi maščobnimi kislinami, hormoni, encimi in homeopatskimi zdravili). Ko pa enkrat bolezen napreduje do srčnega zastoja ali velikega tumorja, zdravljenje postaja bistveno težje, naravna zdravila so redkejša opcija in zahteva za zdravili se povečuje.

Za konec še moj brezplačni nasvet vsem zdravnikom, ki nasprotujejo identifikaciji in zdravljenju najzgodnejših znakov bolezni: študirajte molekularno biologijo in naravne metode zdravljenja. Dobre stvari se bodo zgodile!

 

 

Protokoli zdravljenja

 

Če ste pacient, ki uporablja GcMAF, pri nas vedno lahko najdete najnovejše informacije.

 

Pomembno je, da veste, da smo znanstveniki in ne zdravniki. Mi vam ne predlagamo, da prenehate katerikoli način zdravljena, ki vam lahko reši življenje. V koliko imate natančno določeno terapijo, se prvo posvetujte z lastnim zdravnikom specialistom in zahtevajte poročila o napredku zdravljenja preden se odločite za katerokoli spremembo v načinu zdravljenja.

 

V skladu z 68. členom Britanskega GMC GoodPrescription vodnika, zdravnik lahko uporabi način zdravljenja po lastni presoji. Vi pa imate zakonsko pravico, da izberete svoj način zdravljenja – Helsinška deklaracija (1975). V kolikor imate raka s tumorji, so doze za hišno uporabo naslednje:

 

1. V prvi fazi, standardna doza znaša 0,25 GcMAF dvakrat tedensko, v drugi fazi tri doze tedensko, tretja faza pet doz tedensko, v četrti ali kasnejši fazi pa cel mililiter petkrat tedensko.

2. Najmanj 10.000 internacionalnih enot vitamina D3 dnevno, 100 mikrogramov K2 in 400 mg magnezijevega citrata.

3. Ne konzumirati sladkorja ali ogljikovih hidratov (torej brez žitaric, kruha itd.), ki pitajo raka.

4. Jejte zelenjavo, ribo in belo meso.

5. Če vam teža pade pod idealno telesno maso glede na vašo višino, kupite BranchChainAminoAcids (BCAA) v katerikoli prodajalni vitaminov, ali še bolje, MasterAminoAcidPattern. V kolikor je doza nebulizirana od 0,5 ml do 1,0 ml na dan v 5 ml fizioliškeotopine.

 

V kolikor ob vsem tem uporabljate še veliko drugih zdravil, s tem zmanjšujete možnost za ozdravitev. Več je manj.

 

Ne prekinjajte uporabe GcMAF tudi do 8 tednov po tem, ko skener pokaže, da nimate več raka oz. do 8 tednov po tem, ko se vam količina nagalaze spusti pod 0,65.

 

GcMAF je običajno uspešen v končni,četrti fazi raka pankreasa. V začetni fazi pa je potrebna doza od 1 ml dnevno. Kemoterapija lahko poslabša kri in imunski sitem do te mere, da terapija ne uspe.

 

Izogibajte se petim glavnim povzročiteljev raka:

  1. Preveč sladkorja
  2. Pomanjkanje vitamina D3
  3. Slaba prehrana s pomanjkanjem aminokislin in s sledmi metalov
  4. Pomanjkanje kisika in fizičnih aktivnosti
  5. Težkih stresnih situacij.

 

Doziranje

 

Od odkritja GcMAF-a leta 1990 do leta 2013 se priporoča 0,25 ml GcMAF tedensko, ker se je mislilo, da GcMAF le obnavlja imunski sistem in aktivira mikrofage, kjer je polživljenjska doba 6 dni. Leta 2016 smo naredili laboratorijske preiskave in objavili znanstvena dela (poglejte »Znanost« tukaj), v katerih je odkritih še vrsto načinov kako GcMAF napada raka. Tukaj so trije izjemni načini za zdravljenje raka na možganih in dva za celične rake. Oni imajopolživljensko dobo od 3 dni. Z uporabo povratnih informacij, ki smo jih zbirali v obdobju štirih let, smo ponovno začeli delati na prilagajanju doziranja. Torej, za raka trenutno predlagamo najmanj dve dozi od 0,25 ml tedensko, kar je dovolj za tiste, ki na tretma dobro reagirajo. V naših zdravstvenih centrih naši zdravniki dajo največ 0,2 ml, torej eno stekleničko dnevno v trajanju samo dveh dni, kajti telo ne zmore prenašati preostanka karcinoma na takem nivoju. Največ kar dajemo brez prekinitev je 1ml na dan.

 

V kolikor zdravite infekcijo ali nahod, dajte dozo od samo 0,25 – 0,5 ml. Simptomi lahko izginejo v roku 36 ur. V kolikor ga uporabljate vsakodnevno, bo vaš imunski sistem močan, proizvajalbo sluz in prikazoval simptome še dolgo po prenehanju nahoda.

 

Izogibanje sladkorju

 

Ne uporabljajte: sladkor, ki hrani raka, ogljikove hidrate, ki se pretvarjajo v sladkor, zrna fižola in krompir, ki prav tako vsebujejo lektine in strupe, ki izzivajo raka – pšenica je najslabša. Izogibajte se sojinemu mleku, ki blokira absorbcijo metala v sledeh.

 

Nekatera sladila so škodljiva tudi na druge načine – aspartam slabi vaš imunski sistem; celo splenda je organsko združen klor podoben DDT-ju – poglejte: http://www.wnho.net/splenda_chlorocarbon.htm

 

Zdi se, da je najbolj naravno zeliščno sladilo Xylitol ali Stevia, katerim se dodaja relativno neškodljiv maltodekstrin za supermarkete. Naslednji po kvaliteti je saharin.

 

Rak v 4. fazi

 

GcMAF napada raka na šest načinov: štiri direktne, kjer je polživljenjska doba tri dni. Torej, najbolj pomembno je povečati dozo GcMAF in jo uporabljati na različnih delih telesa najmanj dvakrat tedensko. Kot aktivatorji makrofagov, polživljenjsko dobo ima 5 dni (polživljenjska doba makrofaga je 6 dni). Teh 5 napadov začnejo v roku parih minut. Lahko opazite povečanje aktivnosti vranice na skenerju. Pri šestem napadu, GcMAF dokončno obnovi imunski sistem v treh tednih. Četrti napad je po mnenju zdravnikov najboljši.

V Evropi obstajajo dnevni centri za zdravljenje, v katerih zdravniki uporabljajo ultrazvok, da bi natančno izmerili tumorje in aplicirali GcMAF na pravo mesto v razmakih od enega tedna ali več. Merjenje se ponovno naredi en teden kasneje in v povprečju enega tedna prihaja do zmanjšanja za 25%.

 

V kolikor lahko operirate tumorsko maso, da bi jo zmanjšali, to vsekakor storite, toda uporabljajte GcMAF vsaj tri tedne pred operacijo in osem tednov po operaciji, da bi vaš imunski sistem lahko onemogočil posledice izzvane z rakovimi celicami, ki se sproščajo ob operaciji. Potem pa uporabljajte GcMAF 8 tednov po tem, ko skener pokaže, da so tumorji izginili ali ko se količina nagalaze spusti pod 0,65.

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.