RAK - ČEPIĆI SA HLOROFILOM

Terapija hlorofilom je izvorno nastala u Rusiji. Vrši je doktor Borisov. Temelji se na uvođenju hlorofila u telo bolesne osobe i aktivaciji hlorofila. Cilj terapije je da hlorofil dovodi do povećane količine kiseonika u svim ćelijama, uključujući kancerogene ćelije do kojih kiseonik teže dolazi.

Istovremeno hlorofil u trenutku ulaska kiseonika u ćeliju predaje kiseonik ćeliji, takođe vezuje toksine za sebe i izlučuje ih kroz organe.

Terapija se pokazala uspešnom.

 

 

Ona je u nekim slučajevima uspela da izleči i najteže oblike raka, kao što su glioblastomi,gliomu, rak pankreasa, leukemiju i druge oblike raka, čak i u poslednjem stadijumu.

Terapija, naravno, nije 100% efikasna, ali brzo deluje i daje dobre rezultate. Hlorofil se unosi u telo u obliku čepića u kojima se nalazi hlorofil, a koji se aktivira tek nakon ulaska u telo (kroz rektum).
Trajanje terapije je između 6 i 18 meseci, zavisno od vrste raka i
stepena bolesti.

 

 

Terapija sa čepićima od hlorofila se kombinuje sa oralnom primenom hlorofila i kožnom terapijom sa hlorofilom. Čepići sa hlorofilom se proizvode po narudžbini, mogu da sadrže samo koncentrovani hlorofil, ili se može dodati i GcMAF tako da se dobija dvostruki efekat. Obično se većina odlučuje za kombinovano dejstvo, jer tako istovremeno rade na dva fronta.


Na evropskom i japanskom tržištu, cena varira oko:


- GcMAF / Hlorofil - nova generacija S6 čepića od marta 2019. godine (suppositories) 180 čepića koji su dovoljni  za 6 meseci / oko 3.900 evra.

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.