CUPPING DETOX

Zdravstvena metoda cupping detoxa ili hidžama stara je nekoliko hiljada godina. Najviše se primenjivala u Kini, na Bliskom istoku, kod Egipćana, Rimljana...U južnom delu Evrope, ova metoda se najviše primenjivala na području Bosne  i Hercegovine. Odatle se širila po celoj Evropi. U nekim zemljama  EU ovo je priznata i registrovana metoda lečenja. To je vakumsko uklanjanje otrova koje telo nakupi  ispod kože. Tokom godina mi se trujemo vodom, hranom, vazduhom i sve ovo prolazi kroz naše telo. Deo toksina ne može se raspasti i eliminisati iz tela. Telo počinje da akumulira ove toksine što je moguće dalje od vitalnih organa.

 

Najveće rezerve su tamo gde su krv i limfna cirkulacija najslabiji. Ispod kože. Toksini se nalaze nakoži i potkožnom tkivu. Terapeut zna ta mesta,  zna meridijane i radi sa vakumom tačno na poželjnim mestim a i izvlači toksine iz tela.

Terapija traje oko 2 do 3 sata, a može je vršiti samo profesionalno kvalifikovana osoba. Osećaj lakoće, energije, jasnoće uumu i lakšapokretljivost su samo neke od posledica terapije. U slučaju bolesti, terapija se izvodi 3 do 5 puta u razmaku između 14 i 30 dana kako bi se telo očistilo od skoro svih toksina koji su se akumulirali tokom života.

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.