OVDE MOŽETE ZAKAZATI INDIVIDUALNI TERMIN ZA TESTIRANJE i PREDSTAVLJANJE TERAPIJE

{caption}

 

lsc

Prvi individualni termin je neophodno rezervisati telefonom.
 
• Sa sobom ponesite  svu dokumentaciju (dosadašnji pregledi, snimci CT, PET CT, MR, RTG, UZ, dosadašnje analize krvi…), ako imate.
• Razgovaramo sa osobom obolelom osobom (po želji i sa članovima porodice) i zajedno obrađujemo dosadašnje događaje i trenutno stanje

 


TESTIRANJA KOJA IZVODIMO:


•     OligoScan aparatom testiramo prisustvo teških metala, vitamina  i minerala u ćelijama (na ćelijskom nivou)
•    Sa 9D biorezonantnim digitalnim aparatom  testiramo organe, ćelije, meridijane. Klijent može da vidi na ekranu gde se otkrivaju neuravnoteženosti i deformacije.

•    Sa 9D biorezonantnim  digitalnim aparatom, na osnovu  prethodne analize, primenjujemo prvi protokol u kome aparat uz pomoć  frekvencije  ispravlja neravnoteže i deformacije. Klijent može na ekranu videti kako se situacija poboljšava i do koje mere se popravlja.

•    Neinvazivnim spektrometrom laserskog analizatora, vršimo test koji analizira kvalitet eritrocita i prenos kiseonika kroz telo (do ćelija i kroz ćelije). Ovde vidimo koliko kiseonika mogu da prenose eritrociti.

•    Informišemo Vas kakvi se PROTOKOLI sprovode u specijalizovanim centrima i klinikama u svetu i učimo Vas kako da protokole samostalno primenjujete u kućnoj varijanti.
•    Analizom irisa, pregledamo iris oka. Test irisa pokazuje gde su deformacije, povrede, bolesti...

•    Sa H2 analizatorom, testiramo intoleranciju na mlečne proizvode.


Sve metode testiranja su neinvazivne i ne zahtevaju prodor u telo!
 
Za testiranja  je potrebno oko 3 sata.

Cena: od 80 do 160 EUR (u zavisnosti od toga šta se radi)
 

 
NADZOR, KONTROLA I POMOĆ PRI IZVOĐENJU PROTOKOLA


U narednih šest meseci mi ćemo vam biti na raspolaganju da pomognemo u primeni protokola. Sve što vas zanima, sva pitanja ili ako želite pomoć, možete nam pisati na email:  cen[email protected] ili nas pozovite na telefon.
U cenu je uključen pregled kod nas (2h).

Cena ponovnog pregleda: 60 EUR / trajanje 1h.


INDIVIDUALNI TERMIN ZA ISPITIVANJE OLIGOSKANSKIM APARATOM NA PRISUSTVO TEŠKIH METALA I MINERALA U ĆELIJAMA (SPEKTROMETRIJA)

Cena: 80 EUR / 30 min

 Cena uključuje pregled (2h).

Cena ponovnog pregleda: 60 EUR / trajanje 1h.


PAKET - TESTIRANJE  9D DIGITALNIM ANALIZATOROM + 10 X PROTOKOL ANALIZATOROM:

•    Analiza  9D biorezonantnim  digitalnom aparatom kojim testiramo telo, organe, ćelije, meridiane. Klijent može gledati na ekranu gde se nalaze neravnoteže i deformacije.

•    10 x protokol 9D biorezonantnim digitalnim aparatom
Na osnovu prethodne analize, vršimo prvu terapiju u kojoj aparat sa frekvencijom ispravlja neravnoteže i deformacije. Korisnik može gledati na ekranu kako se stanje poboljšava i do koje mere.

CENA: 10 x protokola (analiza + terapija) = 700 EUR (uključen popust 100 EUR)

 Gore navede cene uključuju PDV.


Deca do 18 godina i njihovi roditelji  (staratelji) imaju pravo na besplatne informacije, edukaciju i prezentaciju PROTOKOLA.

 

Ukoliko nemate testove krvi (ne starije od 15 dana), preporučljivo je otići u laboratoriju i napraviti novu analizu krvi i analize urina za parametre krvi navedene u nastavku i analizu urina. Ponesite rezultate sa s vama. Ako to nije izvodljivo, pošaljite analizu krvi kasnije preko email-a.


POTREBNI  REZULTATI IZ LABORATORIJE (ujutru na prazan stomak):

 

medical-781422

KRVNA SLIKA:

•Kompletna krvna slika + kalcijum, kalijum, magnezijum, natrijum, gvožđe i feritin, D vitamin i enzim Nagalaze

 

JETRA :
• Transaminaze ( ALT i AST ) su pokazatelji oštećenih ćelija jetre (oslobađaju se kada se ćelije jetre unište).
• Bilirubin ukupni je pokazatelj razgradnje crvenih krvnih zrnaca, blokiranih žučnih kanala i povišene vrednosti mogu da ukažu na žuticu virusnog tipa ili blokirane žučne kanale i na ostale tegobe.
• Nekonjugovani bilirubin je toksičan i akumulira se u potkožnom masnom tkivu i mozgu. Ne izlučuje se urinom.
• Konjugovani bilirubin izlučuje se urinom i nije toksičan.
 Albumini su direktni pokazatelj sintetske funkcije jetre. Pad albumina u krvi može da dovede do oticanja i skupljanja tečnosti u stomaku (ascites), to se dešava kada je jetra oštećena.
 Trigliceridi i holesterol su u vezi sa metabolizmom masti.

 

BUBREZI :
• Kreatinin i urea  klirensi su pokazatelji filtracijske funkcije bubrega. Kreatinin se filtrira u bubrezima i izlučuje urinom (jednostavno rečeno). Zbog toga nivo u krvi predstavlja ravnotežu između njegove produkcije (što zavisi od mišićne mase) i brzine izlučivanja urinom. Ovaj parametar je pokazatelj koliko efikasno bubrezi filtriraju male molekule iz krvi.

 

URIN:

  • Pored specifične težine, boje i količine, posebno obratiti pažnju na  prisustvo
    proteina u urinu, jer njihovo uvećanje ukazuje na oštećenja glomerulske
    membrane bubrega, čime se smanjuje filtracijska sposobnost bubrega.
  • Sediment je takođe potrebno analizirati, jer su često prisutni kristali kao rezultat neravnoteže i disfunkcije metabolizma. Kod starijih ljudi je posebno važno obratiti pažnju na prisustvo bakterija, jer mogu da izazovu sepsu.

 

PANKREAS :

• Amilaze su direktni pokazatelji funkcije pankreasa i ujedno ukazuju na prisustvo oštećenja. Taj enzim raste kada postoje zapaljenski procesi pankreasa ili tumorski rast (to je enzim koji proizvode pankreasne neendokrine ćelije i služi za varenje proteina. Oštećen, taj enzim se oslobađa u tolikoj meri da pankreas „pojede samog sebe“).

URIN:
- Pri multipla sklerozi (MS) je potrebno uraditi kontrolu kalcijuma i pH u urinu. Možete to učiniti kasnije, tokom primene PROTOKOLA. 

 

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.