PROTOKOL DETOKSIKACIJE

Vrlo je važno da u isto vreme sa drugim značajnim protokolima počne i protokol detoksikacije. Ovaj korak ima značaja i sprovodi se u gotovo svim privatnim centrima i klinikama za borbu protiv raka širom sveta. Bez obzira na to za koji protokoli ste se odlučili. 


Najpopularnija kombinacija detoksikacije je ishrana:

 

-  mikronski ili nano-zeolit, koji veže za sebe teške metale izbacuje ih iz tela. Mikronski zeolit se upotrebljava kod svih oblika raka, nano zeolit u spreju dodatno, u slučaju raka mozga, kao i raka jajnika i testisa, jer može proći kroz teško propusne membrane mozga i jajnika i testisa. 

 

 

 

- morske alge hlorela i spirulina u prahu ili u obliku tablet. Hlorela čisti telo od teških metala, i  gotovo svih toksina koji su ušli i ostali u našem telu, kao i od ostataka mikroorganizama i njihovih toksina. Spirulina pomaže i donosi kiseonik u ćelije.

 

 

 

 

 

 sveže mleko mlevenog čičkovog semena, čisti jetru i krv. Važno je da se seme svaki put melje na mlinu za kafu ili pomoću tučka.

 

 

 

 sveža kozija ili kravlja surutka, od 2 dcl do 5 dcl. čisti jetru i krv. Obično se koristi uveče pre spavanja, jer faza pročišćavanja jetra počinje oko 23 h i završava se oko 02 h.  

 

 

 

 

- protokol detoksikacije po dr. W. Lee Cowden, sadrži tinkture za suzbijanja štetnih organizama, detoksikaciju, sprečavanje Herxheimerove reakcije i detoksikaciju ćelija pomoću lasera.

 

 

 

 

 

upotreba Zappera kako bi se pomoglo kod težih oblika prisutnosti mikroorganizama u telu. Zapper se koristi u skladu sa uputstvima koje ćete dobiti od terapeuta biorezonancije. Kod nas možete posuditi Zapper na tri meseca. 

 

 

Vreme potrebno  za detoksikaciju tela je oko godinu dana. Protokoli se mogu prilagoditi svakom obolelom  u zavisnosti od faze bolesti, intenziteta i vremena.


Tačne informacija za izvođenje PROTOKOLA DETOKSIKACIJE dobićete kod nas u  centru na individulanem terminu.


Telefon za zakazivanje termina: + 386 30 740 810.

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.