RGCC - DNK testiranje kod raka

RGCC - DNK test je vrlo koristan tekst  kojim možete analizirati tačno koje komponente i elemente vaše telo treba kako bi se poboljšao  imunološki sistem u borbu protiv raka.

U laboratoriji u inostranstvu vam uzimaju uzorak krvi (s posebnom test opremom) i na temelju analize krvi i DNK analize dobijaju rezultate.  Uz pomoć ovog testa može se tačno videti koji hemoterapijski agens pomaže u borbi protiv raka. Ova informacija je vrlo važna. Po mom mišljenju, to bi bilo potrebno uvesti u našem zdravstvu. Država bi trebala da finansira ovaj RGCC test za sve obolele  osobe.  Trenutno doktor prepisuje hemoterapiju na osnovu statističkih obrazaca  i uputa koji proizilaze iz analize farmaceuta (koji proizvode hemoterapeutike). Što može značiti da vam hemoterapija odgovara ili ne. Uz ovaj test bi svaka obolela osoba mogla dobiti tačnu informaciju koji mu oblik i vrsta hemoterapije odgovara. To bi u velikoj meri povećalo šansu za izlečenje.

Cena ovog tesiranja u inostranstvu iznosi oko 3.000 evra.

Više o testiranju, pročitajte na njihovoj internet stranici: http://rgcc-group.com/

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.