Cenik CanSAVE

{caption}

•    INDIVIDUALNI TERMIN ZA TESTIRANJE TER PREDSTAVITEV TERAPIJ IN PROTOKOLOV VKLJUČUJE:


-    Pregled zdravstvene dokumentacije
-    Pogovor z obolelo osebo (tudi z družinskimi člani)
-    Testiranje osebe z OligoSan aparatom na prisotnost težkih kovin in mineralov v celicah (spektrometrija) 


-    Informiranje ter predstavitev ustreznih TERAPIJ in PROTOKOLOV glede na problem in obolenje

-  Informiranje in predstavitev možnosti zdravljenja v naši zasebni specialistični onkološki bolnici v Beogradu


-  Informiranje in predstavitev možnosti zdravljenja z kubanskimi cepivi Cimavax in Cimaher proti raku na pljučih in možganih (če gre za takšno obolenje)

 

- Napišemo Vam, natisnemo ter pošljemo na mejl način izvajanja TERAPIJE in PROTOKOLA za ustrezno obolenje


Cena za komplet: 120 eur / trajanje 2h do 2,5h

 

Če v komplet vključimo še pošiljanje dokunetacije v tujino na onkološko kliniko zaradi pridobivanja drugega mneja se doplača še 60 eur. V tem primeru imate možnost komunikacije po mejlu z našimi onkologi.
 

 

 

•    SPREMLJANJE, KONTROLE in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV in TERAPIJ  V OBDOBJU 6 MESECEV:

 

- V nadaljnih šestih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov in terapij. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov: [email protected] ali nas pokličete na telefon: 031 870 479. V ceno je vključen obisk pri nas (2h).

Cena: 1.200 eur (za 6 mesecev). Plačilo je po šetih mesecih (ne takoj) in samo v primeru vaše ozdravitve oz. realizacije pozitivno pričakovanega rezultata. V nasprotnem niste dolžni plačati.

 

 

 

•    INDIVIDUALNI TERMIN za TESTIRANJE Z OLIGOSCAN APARATOM NA PRISOTNOST TEŽKIH KOVIN in MINERALOV V CELICAH (SPEKTROMETRIJA)

Cena: 80 eur / 30 min


 

 

•    INDIVIDUALNI TERMIN za TESTIRANJE in ODKLANJANJE ENERGETSKIH in ČUSTVENIH BLOKAD NA MERIDIANIH NASTALIH ZARADI TRAVM ALI NEPRIJETNIH DOGOTKOV IZ PRETEKLOSTI

Cena testiranja in ene terapije: 120 eur / 60 min

Cena vsake nadaljnje terapije: 60 eur / 30 min

 

 

 


Izdelke, ki jih potrebujete za izvajanje TERAPIJ in PROTOKOLOV lahko kupite v Sloveniji ali jih naročite po internetu iz tujine. V centru CanSAVE ne prodajamo teh preparatov. Dobite pa vse informacije o proizvajalcih in prodajalcih preparatov.
 

 

 
Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 
Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.  


 

 

 

 

INFORMCIJE O CENAH IN USLUGAH V SPECIALISTIČNI ONKOLOŠKI BOLNICI V BEOGRADU:

 

 

•    USLUGA BIVANJA in PREJEMANJA CEPIVA CIMAVAX proti raku na pljučih:

 

 

-   Bivanje 7 dni: sprejem, pregled zdravnika in krvna slika pri sprejemu, bivanje v velikem aparmaju za dva in prehrana za dve osebe (za spremljevalaca), zdravniški nadzor, dobivanje cepiva CIMAVAX, krvna slika in pregled zdravnika pri odpustu.  Cena usluge: 1.900 eur / 7 dni (za eno ali dve osebi)

DODATNE OPCIJE BIVANJA:

Cena usluge: 3.000 eur / 15 dni (za eno ali dve osebi)

Cena usluge: 6.000 eur / 30 dni (za eno ali dve osebi)

Cena usluge: 18.000 eur / 90 dni (za eno ali dve osebi)

 

-   Bivanje 24h: sprejem, pregled zdravnika in krvna slika pri sprejemu, bivanje v velikem aparmaju za dva in prehrana za dve osebe (za spremljevalaca), zdravniški nadzor, dobivanje cepiva CIMAVAX in pregled zdravnika pri odpustu   /   cena usluge: 250 eur

Ta opcija se izvaja ko je bil pacijent že prvič cepljen in prihaja samo na enodnevno revakcinacijo. Cepivo prinese s seboj. 

 

 

Cena kompleta šestih cepiv CIMAVAX je 9.000 eur + ddv (za tro mesečno terapijo)

Zdravnik po treh mesecih naredi kontrolni posnetek CT pljuč in oceni, če je potrebno ponoviti še en tro-mesečni cikel cepiva CIMAVAX. Cepivo se preneha jemati ko tumor popolnoma zgine.

 

 

 

 

 

 

•    USLUGA PREJEMA CEPIVA CIMAHER proti možganskemu tumorju glioblastomu in astrocitomu:

 

-   Bivanje 7 dni: sprejem, pregled zdravnika in krvna slika pri sprejemu, bivanje v velikem aparmaju za dva in prehrana za dve osebe (za spremljevalaca), zdravniški nadzor, dobivanje cepiva CIMAHER v infuziji, krvna slika in pregled zdravnika pri odpustu.  Cena usluge: 1.900 eur / 7 dni (za eno ali dve osebi)

DODATNE OPCIJE BIVANJA:

Cena usluge: 3.000 eur / 15 dni (za eno ali dve osebi)

Cena usluge: 6.000 eur / 30 dni (za eno ali dve osebi)

Cena usluge: 18.000 eur / 90 dni (za eno ali dve osebi)

 

-   Bivanje 24h: sprejem, pregled zdravnika in krvna slika pri sprejemu, bivanje v velikem aparmaju za dva in prehrana za dve osebe (za spremljevalaca), zdravniški nadzor, dobivanje cepiva CIMAHER v infuziji in pregled zdravnika pri odpustu   /   cena usluge: 250 eur

Ta opcija se izvaja ko je bil pacijent že prvič cepljen in prihaja samo na enodnevno revakcinacijo. Cepivo prinese s seboj. 

 

Cena kompleta devetih cepiv CIMAHER je 18.000 eur + ddv (za tro mesečno terapijo)

Zdravnik po treh mesecih naredi kontrolni posnetek CT ali MR glave in oceni, če je potrebno ponoviti še en tro-mesečni cikel cepiva CIMAHER. Cepivo se preneha jemati ko tumor popolnoma zgine.

 

 

 

 

CENTER CanSAVE, specijalizirani center za informiranje in izobraževanje obolelih za rakom, Dražen Dimnik s.p.
Stara cesta, številka 23
1360 Vrhnika
Slovenija (EU)
 
Davčna št: SI 39493431
TRR / Acount No.: SI56 0202 7026 1447 307
SWIFT: LJBASI2X