Cenik CanSAVE

{caption}

 

Prvi individualni termin je potrebno rezervirati po telefonu 


 
-    Če želite (na vašo željo) lahko s seboj prinesete celotno dokumentacijo (dosedanjih pregledov, snemanj CT, PET CT, MR, RTG, UZ, izvidov krvi …), če jih imate


-    Pogovorimo se z obolelo osebo, (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje

 

-    Vas informiramo ter predstavimo morebitne ustrezne TERAPIJE in PROTOKOLE glede na problem in obolenje (ki jih izvajajo in so na raspolago v zasebnih klinikah v boljših tujini)

 
 

- Zdravniki naravne medicine in onkologi iz tujine Vam lahko na vašo željo napišejo ter pošljejo na mejl način izvajanja TERAPIJE in PROTOKOLA za ustrezno obolenje. Za to storitev je potrebno podpisati soglasje.

 

 

DOVOLJENA TESTIRANJA, KI JIH OPRAVIMO NA PRVEM INDIVIDUALNEM TERMINU:

•   Testiramo Vas z OligoScan - SOChech aparatom na prisotnost teških kovin, vitaminov in mineralov v celicah (na celičnem nivoju). 

•    Z 9D bioresonančno digitalno analizo telesa testiramo organe, celice, meridiane. Stranka lahko vidi na ekranu kje so zaznana neravnovesja in deformacije

•    Z 9D bioresonančnim digitalnim aparatom na osnovi predhodne analize izvedemo prvo terapijo v kateri aparat z frekvenco popravlja neravnovesja in deformacije. Stranka lahko gleda na ekranu kako se stanje popravlja in v kateri meri se popravlja.

•    Z neinvazivnim spektrometrom Laser Analyzer opravimo testiranje, ki analizira kvaliteto eritrocitov in prenos kisika po telesu (do celic in v celice). Tu vidimo koliko kisika sploh lahko prenašajo eritrociti.

•    Vas informiramo in vam obrazložimo kakšne TERAPIJE in PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in klinikah po svetu, ter vas informiramo ter naućimo kako jih lahko izvajate doma. 

•    Z Iris Analyzerjem opravimo vpogled v iris očesa. Irido test pokaže kje v telesu so ali so bile deformacije, poškodbe, bolezni,...

•   Z H2 chech Analyzerjem aredimo test za inoleraco na mlečne izdelke. 

Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo !
  
Individualni termin traja približno 2 do 3 ure.  Pišite nam na e-mail:   cansave.si@gmail.com   ali nas pokličete na telefon:  030 736 812.

Cena: 120 eur

 

 

Če v komplet vključimo še pošiljanje dokunetacije v tujino na druge onkološke klinike ali na alternativne centre po svetu, zaradi pridobivanja drugega mneja se doplača še 90 eur. V tem primeru imate možnost komunikacije po mejlu z onkologi in zdravniki naravne medicine. To ni obvezno, le na vašo željo. 
 

 

 

•    SPREMLJANJE, KONTROLE in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV:

V nadaljnih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov in terapij. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov:   cansave.si@gmail.com   ali nas pokličete na telefon:  030 736 812. V ceno je vključen obisk pri nas (1h).

Cena ponovnega obiska: 60 eur / trajanje 1h.

 

 

 

•    INDIVIDUALNI TERMIN za TESTIRANJE Z OLIGOSCAN APARATOM NA PRISOTNOST TEŽKIH KOVIN in MINERALOV V CELICAH (SPEKTROMETRIJA)

Cena: 80 eur / 30 min


 

 

PAKET TESTIRANJA Z 9D DIGITALNIM ANALYZERJEM + 10 X TERAPIJA Z NJIM:

•    10 x analiza z 9D bioresonančno digitalno analizo telesa testiramo organe, celice, meridiane. Stranka lahko vidi na ekranu kje so zaznana neravnovesja in deformacije

•    10 x terapija z 9D bioresonančnim digitalnim aparatom na osnovi predhodne analize izvedemo prvo terapijo v kateri aparat z frekvenco popravlja neravnovesja in deformacije. Stranka lahko gleda na ekranu kako se stanje popravlja in v kateri meri se popravlja

CENA: 10 x obisk (analiza + terapija) = 700 eur   (vključen popust 100 eur)

 

 


Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 
Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.  


 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.