Dobra ali prava terapija

{caption}

hiking-691739Večina ljudi, ki je obolela za rakom, si najprej prizadeva poiskati rešitev za ozdravitev s klasično uradno medicino, vedno več pa je zanimanja za alternativne in druge metode zdravljenja. Veseli me, da je vedno več ljudi ozaveščenih ter se pravočasno odločajo za terapije. Zelo pomembno je da se čim prej odpravite do zdravnika. Način, kako si pomagati, ni najpomembnejši, pomemben je rezultat zdravljenja. Jaz pravim "vsak način je dober, če pomaga pozdraviti raka in pri tem ne škoduje oboleli osebi".

 

 

Problem nastane, ko se na internetu srečate z ogromno količino informacij o alternativnih virih zdravljenja raka. Trenutno se ponuja več kot 100 različnih metod alternativnega zdravljenja raka in več kot 1.000 prehrambenih dodatkov, ki uničujejo rakaste celice. Ni čudno, da so ljudje zbegani.

Po dosedanjih pogovorih z obolelimi je opaziti, da so zbegani, prestrašeni, včasih celo jezni na tolikšno količino informacij in dezinformacij in ne vedo, za kakšno terapijo naj se odločijo. Preveč je informacij, ki niso pravilno povezane in dozirane. Uspešnost premagovanja raka leži v povezani celostni terapiji s pravilnim razporedom, sredstvi, preparati in doziranjem. Posledica zmede je to, da oboleli poskušajo z mnogimi različnimi sredstvi in preparati, ki jih oglašujejo na internetu, ali slišijo za njih od nekoga. Zadeve se lotijo hitro, nepovezano, neusklajeno in z dozami, ki marsikdaj niso prave. Marsikomu se zgodi to, da poskuša z nekaj različnimi nepovezanimi terapijami in različnimi dodatki prehrani in ne dobi pričakovanega rezultata, ali je rezultat le delni. Razočaran se prepusti usodi, kar ni dobro!!!

Niso krivi oboleli. V svetu primanjkuje znanja na tem področju oziroma znanje ni dostopno. Vsak se znajde, kakor se lahko in se trudi po svojih močeh.  

 

Zato sem se odločil, da svoje delo posvetim vam obolelim, da vas informiram, ter izobražujem o najnovejših PROTOKOLI PROTI RAKU, ki jih uporabljajo zasebne klinike in centri po svetu !!!  

 

Najpogostejša vprašanja, ki jih dobivam od obolelih so:heart-care-1040229_1920

  • Kako naj se pozdravim?
  • Kaj naj kupim in kje?
  • Ali je to ali tisto dobro zame?
  • Kaj je boljše?
  • Mi bo to pomagalo?
  • Me lahko to pozdravi?
  • Kakšna pa je garancija za to?

 

Moj odgovor je naslednji:

 

"Verjetno je večina načinov in preparatov DOBRIH, ni pa nujno, da so v tem trenutku PRAVI ZA VAS v primeru raka."  

Pomembno je, ali VAM lahko v tem trenutku pomagajo!  

 

heart-665185

 

 

 

 

 

  

 

Glavo gor in pogumno!

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.