TUKAJ SE LAHKO NAROČITE NA INDIVIDUALNI TERMIN ZA TESTIRANJE in PREDSTAVITEV TERAPIJ

{caption}


Prvi individualni termin je potrebno rezervirati po telefonu 031 440 430. 


 
•    S seboj lahko prinesete celotno dokumentacijo (dosedanjih pregledov, snemanj CT, PET CT, MR, RTG, UZ, izvidov krvi …), če jih imate


•    Pogovorimo se z obolelo osebo, (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje

 

•    Testiramo Vas z OligoScan aparatom na prisotnost teških kovin in mineralov v celicah (na celičnem nivoju), z Body Analyzerjem, Iris Analyzer, neinvazivni Laser Analyzer, ki analizira kvaliteto eritrocitov in prenos kisika po telesu, ter naredimo test za inoleraco na mlečne izdelke. Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo.

•    Vas informiramo in vam obrazložimo kakšne TERAPIJE in PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in klinikah po svetu, ter vas naućimo kako jih lahko izvajate doma. 


  
Traja približno 2 uri.

 

 

SPREMLJANJE in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV in TERAPIJ  V OBDOBJU 6  do 12 MESECEV:

V nadaljnih šestih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov in terapij. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov: [email protected] ali nas pokličete na telefon:031 440 430. 

 

 

 

 

Tukaj lahko preneste dokument, ki ga je potrebno izpolniti in prinesti s seboj na individualni termin za testiranje in informiranje / izobraževanje o protokolih. Dokument s klikom na gumb spodaj prenesite na vaš računalnik, ga natisnite, izpolnite in prinesite s seboj. V prmeru da pozabite, ga boste izpolnili pri nas.

 

Če nimate krvnih izvidov (ne starejših od 15 dni), je zaželjeno, da greste v laboratorij in naredite novo krvno sliko in analizo urina na spodaj naštete krvne parametre in izvid urina. Izvid prinesite s seboj. V primeru da to ni izvedljivo boste krve analize dostavili naknadno po mejlu.


ZAŽELJENI IZVIDI IZ LABORATORIJA (zjutraj na tešče) : 


  KRVNA SLIKA :
•    Celotna krvna slika (hemogram) + kalcij, kalij, magnezij, natrij, železo, feritin, D vitamin in encim Nagalase.
 
JETRA:
•    Transaminaze ( ALT in AST ) direktni pokazatelji poškodovanih celic jeter (osvobodijo se, ko se celica jeter uniči).


•    Bilirubin skupni je pokazatelj razgradnje rdečih krvnih telesc, zamašenih žolčnih poti in povišane vrednosti, lahko kažejo na zlatenico virusnega tipa ali na zamašen žolčni kanal, ter na ostale tegobe.


•    Nekonjugirani bilirubin je toksičen in se akumulira v podkožnem maščobnem tkivu in v možganih. Ne izloča se z urinom.


•    Konjugirani bilirubin se izloča z urinom in ni toksičen.


•    Albumini direkten pokazatelj sintetične funkcije jeter (padec albumina v krvi lahko pripelje do otekanja in nabiranja tekočine v trebuhu (ascites), dogaja se, ko so jetra precej poškodovana.


•    Trigliceridi in holesterol (v zvezi z metabolizmom maščob).
 
LEDVICE:
•    Kreatitin in urea klirensi so pokazatelji filtracijske funkcije ledvic. Kreatinin se filtrira v ledvicah in izloča z urinom (poenostavljeno rečeno). Zaradi tega nivo v krvi predstavlja ravnotežje med njegovo produkcijo (ki je odvisna od mišične mase) in hitrosti izločanja z urinom. Ta parameter pokaže kako učinkovito ledvice filtrirajo male molekule iz krvi.
 
URIN:
•    Poleg specifične teže, barve in količine urina je treba posvetiti pozornost, predsvem na prisotnost proteinov v njemu, ker njihovo povečanje pokaže poškodbe glomerulske membrane ledvic, s tem pa se zmanjšuje filtracijska sposobnost ledvic. Sediment je tudi potrebno analizirati, ker so pogosto prisotni kristali kot rezultat neravnovesja in disfunkcije metabolizma. Še posebej je pomembno posvetiti pozornost na prisotnost bakterij, ker lahko pacienti zapadejo v sepso.  
 
PANKREAS:
•    Amilaze so direktni pokazatelji funkcije pankreasa in hkrati prisotnosti poškodb. Ta encim raste, ko obstaja v pankreasu vnetni proces ali tumorska rast. To je encim, ki ga ustvarjajo pankreasne neendokrine celice in služi za varjenje proteina. Ko je pankreas močno poškodovan, se ta encim lahko sprošča v tolikšni meri, da pankreas “poje samega sebe”.

 

URIN:

- Pri multipla sklerozi (MS) je potrebno narediti tudi kontrolo kalcija in pTH v urinu. Lahko ga naredite tudi kasneje v fazi izvajanja PRTOKOLA. 

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.