TUKAJ SE LAHKO NAROČITE NA INDIVIDUALNI TERMIN

{caption}


Prvi individualni termin je potrebno rezervirati po telefonu ali na mejl   [email protected]

 


 
•    S seboj lahko prinesete celotno dokumentacijo (dosedanjih pregledov, snemanj CT, PET CT, MR, RTG, UZ, izvidov krvi …), če jih imate in če to želite.


•    Pogovorimo se z obolelo osebo, (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje

 

DOVOLJENA TESTIRANJA, KI JIH OPRAVIMO:

•    Testiramo Vas z OligoScan aparatom /SO Check na prisotnost teških kovin, vitaminov in mineralov v celicah (na celičnem nivoju), ne v krvi. 

•    Z neinvazivnim spektrometrom Laser Analyzer opravimo testiranje, ki analizira kvaliteto eritrocitov in prenos kisika po telesu (do celic in v celice). Tu vidimo koliko kisika sploh lahko prenašajo eritrociti.

•    Vas informiramo in vam obrazložimo kakšni PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in klinikah po svetu, ter vas naućimo kako jih lahko izvajate doma. 

 

 

Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo !
  
Individualni termin z testiranjem traja približno 2 do 3 ure

Cena: od 120 eur

 

 

 

•    SPREMLJANJE, KONTROLE in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV:

V nadaljnih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov:   centercansave.si@gmail.com   ali nas pokličete na telefon. 

Cena ponovnega obiska: 60 eur / trajanje 1h.

 

 

 

 

 

 

Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 
Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.  

 

 


ČE ŽELITE LAHKO PRINESETE S SEBOJ IZVIDE KRVNE SLIKE (zjutraj na tešče) : 


•    Celotna krvna slika (hemogram) + kalcij, kalij, magnezij, natrij, železo, feritin, D vitamin in encim Nagalase.
 
JETRA:
•    Transaminaze ( ALT in AST ) direktni pokazatelji poškodovanih celic jeter (osvobodijo se, ko se celica jeter uniči).


•    Bilirubin skupni je pokazatelj razgradnje rdečih krvnih telesc, zamašenih žolčnih poti in povišane vrednosti, lahko kažejo na zlatenico virusnega tipa ali na zamašen žolčni kanal, ter na ostale tegobe.


•    Nekonjugirani bilirubin je toksičen in se akumulira v podkožnem maščobnem tkivu in v možganih. Ne izloča se z urinom.


•    Konjugirani bilirubin se izloča z urinom in ni toksičen.


•    Albumini direkten pokazatelj sintetične funkcije jeter (padec albumina v krvi lahko pripelje do otekanja in nabiranja tekočine v trebuhu (ascites), dogaja se, ko so jetra precej poškodovana.


•    Trigliceridi in holesterol (v zvezi z metabolizmom maščob).
 
LEDVICE:
•    Kreatitin in urea klirensi so pokazatelji filtracijske funkcije ledvic. Kreatinin se filtrira v ledvicah in izloča z urinom (poenostavljeno rečeno). Zaradi tega nivo v krvi predstavlja ravnotežje med njegovo produkcijo (ki je odvisna od mišične mase) in hitrosti izločanja z urinom. Ta parameter pokaže kako učinkovito ledvice filtrirajo male molekule iz krvi.
 
URIN:
•    Poleg specifične teže, barve in količine urina je treba posvetiti pozornost, predsvem na prisotnost proteinov v njemu, ker njihovo povečanje pokaže poškodbe glomerulske membrane ledvic, s tem pa se zmanjšuje filtracijska sposobnost ledvic. Sediment je tudi potrebno analizirati, ker so pogosto prisotni kristali kot rezultat neravnovesja in disfunkcije metabolizma. Še posebej je pomembno posvetiti pozornost na prisotnost bakterij, ker lahko pacienti zapadejo v sepso.  
 
PANKREAS:
•    Amilaze so direktni pokazatelji funkcije pankreasa in hkrati prisotnosti poškodb. Ta encim raste, ko obstaja v pankreasu vnetni proces ali tumorska rast. To je encim, ki ga ustvarjajo pankreasne neendokrine celice in služi za varjenje proteina. Ko je pankreas močno poškodovan, se ta encim lahko sprošča v tolikšni meri, da pankreas “poje samega sebe”.

 

 

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.