TUKAJ SE LAHKO NAROČITE NA INDIVIDUALNI TERMIN ZA TESTIRANJE in PREDSTAVITEV PROTOKOLOV

{caption}


Prvi individualni termin je potrebno rezervirati po telefonu 


 
•    S seboj lahko prinesete celotno dokumentacijo (dosedanjih pregledov, snemanj CT, PET CT, MR, RTG, UZ, izvidov krvi …), če jih imate


•    Pogovorimo se z obolelo osebo, (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje

 

DOVOLJENA TESTIRANJA, KI JIH OPRAVIMO:

•    Testiramo Vas z OligoScan aparatom na prisotnost teških kovin, vitaminov in mineralov v celicah (na celičnem nivoju). 

•    Z 9D bioresonančno digitalno analizo telesa testiramo organe, celice, meridiane. Stranka lahko vidi na ekranu kje so zaznana neravnovesja in deformacije

•    Z 9D bioresonančnim digitalnim aparatom na osnovi predhodne analize izvedemo prvi protokol v kateri aparat z frekvenco popravlja neravnovesja in deformacije. Stranka lahko gleda na ekranu kako se stanje popravlja in v kateri meri se popravlja.

•    Z neinvazivnim spektrometrom Laser Analyzer opravimo testiranje, ki analizira kvaliteto eritrocitov in prenos kisika po telesu (do celic in v celice). Tu vidimo koliko kisika sploh lahko prenašajo eritrociti.

•    Vas informiramo in vam obrazložimo kakšni PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in klinikah po svetu, ter vas naućimo kako jih lahko izvajate doma. 

•    Z Iris Analyzerjem opravimo vpogled v iris očesa. Irido test pokaže kje v telesu so ali so bile deformacije, poškodbe, bolezni,...

•   Z H2 chech Analyzerjem aredimo test za inoleraco na mlečne izdelke. 

Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo !
  
Individualni termin z testiranjem traja približno 3 ure

Cena: od 80 do 160 eur (odvisno kaj se izvaja)

 

 

 

•    SPREMLJANJE, KONTROLE in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV:

V nadaljnih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov:   [email protected]   ali nas pokličete na telefon. V ceno je vključen obisk pri nas (2h).

Cena ponovnega obiska: 60 eur / trajanje 1h.

 

 

 

 

•    INDIVIDUALNI TERMIN za TESTIRANJE Z OLIGOSCAN APARATOM NA PRISOTNOST TEŽKIH KOVIN in MINERALOV V CELICAH (SPEKTROMETRIJA)

Cena: 80 eur / 30 min

 

 

 

PAKET TESTIRANJA Z 9D DIGITALNIM ANALYZERJEM + 10 X PROTOKOL Z NJIM:

•    10 x analiza z 9D bioresonančno digitalno analizo telesa testiramo organe, celice, meridiane. Stranka lahko vidi na ekranu kje so zaznana neravnovesja in deformacije

•    10 x protokol z 9D bioresonančnim digitalnim aparatom na osnovi predhodne analize izvedemo prvo terapijo v kateri aparat z frekvenco popravlja neravnovesja in deformacije. Stranka lahko gleda na ekranu kako se stanje popravlja in v kateri meri se popravlja

CENA: 10 x obisk (analiza + terapija) = 700 eur   (vključen popust 100 eur)

 

 

 

Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 
Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.  

 

 

 

Tukaj lahko preneste dokument, ki ga je potrebno izpolniti in prinesti s seboj na individualni termin za testiranje in informiranje / izobraževanje o protokolih. Dokument s klikom na gumb spodaj prenesite na vaš računalnik, ga natisnite, izpolnite in prinesite s seboj. V prmeru da pozabite, ga boste izpolnili pri nas.

 

Če nimate krvnih izvidov (ne starejših od 15 dni), je zaželjeno, da greste v laboratorij in naredite novo krvno sliko in analizo urina na spodaj naštete krvne parametre in izvid urina. Izvid prinesite s seboj. V primeru da to ni izvedljivo boste krve analize dostavili naknadno po mejlu.


ČE ŽELITE LAHKO PRINESETE S SEBOJ IZVIDE KRVNE SLIKE (zjutraj na tešče) : 


•    Celotna krvna slika (hemogram) + kalcij, kalij, magnezij, natrij, železo, feritin, D vitamin in encim Nagalase.
 
JETRA:
•    Transaminaze ( ALT in AST ) direktni pokazatelji poškodovanih celic jeter (osvobodijo se, ko se celica jeter uniči).


•    Bilirubin skupni je pokazatelj razgradnje rdečih krvnih telesc, zamašenih žolčnih poti in povišane vrednosti, lahko kažejo na zlatenico virusnega tipa ali na zamašen žolčni kanal, ter na ostale tegobe.


•    Nekonjugirani bilirubin je toksičen in se akumulira v podkožnem maščobnem tkivu in v možganih. Ne izloča se z urinom.


•    Konjugirani bilirubin se izloča z urinom in ni toksičen.


•    Albumini direkten pokazatelj sintetične funkcije jeter (padec albumina v krvi lahko pripelje do otekanja in nabiranja tekočine v trebuhu (ascites), dogaja se, ko so jetra precej poškodovana.


•    Trigliceridi in holesterol (v zvezi z metabolizmom maščob).
 
LEDVICE:
•    Kreatitin in urea klirensi so pokazatelji filtracijske funkcije ledvic. Kreatinin se filtrira v ledvicah in izloča z urinom (poenostavljeno rečeno). Zaradi tega nivo v krvi predstavlja ravnotežje med njegovo produkcijo (ki je odvisna od mišične mase) in hitrosti izločanja z urinom. Ta parameter pokaže kako učinkovito ledvice filtrirajo male molekule iz krvi.
 
URIN:
•    Poleg specifične teže, barve in količine urina je treba posvetiti pozornost, predsvem na prisotnost proteinov v njemu, ker njihovo povečanje pokaže poškodbe glomerulske membrane ledvic, s tem pa se zmanjšuje filtracijska sposobnost ledvic. Sediment je tudi potrebno analizirati, ker so pogosto prisotni kristali kot rezultat neravnovesja in disfunkcije metabolizma. Še posebej je pomembno posvetiti pozornost na prisotnost bakterij, ker lahko pacienti zapadejo v sepso.  
 
PANKREAS:
•    Amilaze so direktni pokazatelji funkcije pankreasa in hkrati prisotnosti poškodb. Ta encim raste, ko obstaja v pankreasu vnetni proces ali tumorska rast. To je encim, ki ga ustvarjajo pankreasne neendokrine celice in služi za varjenje proteina. Ko je pankreas močno poškodovan, se ta encim lahko sprošča v tolikšni meri, da pankreas “poje samega sebe”.

 

URIN:

- Pri multipla sklerozi (MS) je potrebno narediti tudi kontrolo kalcija in pTH v urinu. Lahko ga naredite tudi kasneje v fazi izvajanja PRTOKOLA. 

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.