Kaj je rak in zakaj nastane II

Ko razmišljamo o zgoraj navedenih korakih, obstajajo trije glavni načini za zmago nad rakom :
1.    Odstraniti energetske blokade, rešiti čustvena stanja in napačne miselne vzorce, ter se znebiti STRAHU, ki preprečuje, da bi se obolela oseba s polno močjo posvetila boju proti raku. Takrat energija ponovno steče skozi vse energetske kanale – meridiane, ter napaja vse celice, ki so tako sedaj oskrbovane z energijo.

2.    Uničiti mikrobe, ki se nahajajo znotraj rakavih celic (o tem bom pisal v nadaljevanju) in rakave celice bodo postale normalne ali pa bodo odmrle.


3.    Uničiti mikrobe, ki povzročajo slabljenje imunskega sistema (to vključuje tako mikrobe, ki se nahajajo v organih kot tiste v krvnem obtoku) in dvigniti imunski sistem do te meje, da postane ponovno sposoben sam vsakodnevno uničevati rakave celice ter vse obdržati pod nadzorom in uravnoteženo. 


Pravzaprav, če ne storimo tretjega koraka (dvig imunskega sistema do polne bojne pripravljenosti / stanja), se bo rak vrnil, kar se tudi zgodi v večini primerov!!! 
Program terapije D9 se izvaja v našem CanSAVE centru v 9 korakih in je namenjen temu, da je rak na koncu premagan, imunski sistem pa prevzame nadzor v svoje roke. 
Bralec se na tem mestu lahko vpraša ali obstajajo kakšna naravna zdravila, katerih namen je odstranitev mikrobov iz organizma. Odgovor je pritrdilen. V Centru CanSave smo oblikovali bioresenančni protokol testiranja pacientov, ki nam da odgovor na to, v katerih organih se nahajajo mikrobi.


Osebje CanSave Centranato vsakemu posamezniku določi način prehrane, prehranskedodatke in protokol čiščenja mikrobovz namenom, da se določijo in odstranijo škodljivi in prekomerno razmnoženimikrobi in imunski sistem lahko ponovno normalno deluje in je sposoben uničevati rakave celice. Pri protokolu D9 se uporablja tudi biorenesančna naprava, ki uniči veliko število mikrobov, pomaga pri delovanu limfnega sistema, krepi imunski sistem, …


Odstranitev “osnovnega vzroka” raka

Mnogi naravni pripravki so sicer dobri v boju proti raku (neposredno uničujejo rakave celice), kar pa manjka pri veliko naravnih postopkov zdravljenja je, nezmožnost odstranjevanja mikrobov iz organov, kar je v večini primerov razlog za nastanek raka. 

Z odstranjevanjem mikrobov iz organov in telesa ter ustaljenim postopkom zdravljenja raka (okrepitev imunskega sistema in zmanjšanje števila rakavih celic), se vzpostavi ravnovesje, ki preprečuje ponoven pojav raka. Pacient je premagal raka, ker je njegov imunski sistem okrepljen, število rakavih celic (s pomočjo terapije D9) pa je zmanjšano!!! Do ponovnega pojava raka ne bo prišlo vse dokler bo pacient pozoren na prehrano.

Pristop tradicionalne medicine – kemoterapija, obsevanje in operacija, še bolj poškoduje imunski sistem. Ti postopki povečajo neravnovesje saj škodujejo imunskemu sistemu, učinek pri uničevanju mikrobov v organih pa je še slabši. Delček upanja v tradicionalno medicino vliva nova metoda zdravljenja z elektro-kemoterapijo.Pri tem postopku se v tumor predhodno zabadajo igle ali pa se položijo elektrode skozi katere teče električna napetost in impulzi, ki odpirajo celice, potem pa se intravenozno vbrizga kemoterapija. Tak način je mnogo bolj učinkovit od običajnega postopka kemoterapije. Kljub temu, da se nova metoda še razvija, so zdravniki v ljubljanskem Kliničnem centru izvedli že vrsto uspešnih postopkov.Pacienti se morajo zavedati, da je ta metoda, kljub temu, da se vedno bolj kaže kot uspešna, le polovica rešitve (odstranjevanje in uničevanje rakavih celic, ki so se nakopičile in telesu povzročajo težave). Rešitev ni popolna saj se iz telesa ne odstranjuje mikrobov, ne okrepi se imunski sistem in tako telo ni v stanju pri katerem se rak ne bi ponovno pojavil. Brez tega tametoda, čeprav uspešna, pomeni le podaljšanje pacientovega življenja in odložitev problema do tedaj, ko se rak ponovno pojavi (v večini primerov v bolj obsežni in hujši obliki).
Klasične metode zdravljenja raka ubijajo tudi zdrave celice, lahko poškodujejo tudi organe, limfni sistem, itd. Ali je potem nenavadno, da se pozdravljenju na tradicionalen medicinski način, rak v večini primerov ponovno pojavi? V medicini se to imenuje regresija. 
Primer: kako bo odstranitev dojke izboljšala delovanje imunskega sistema? Ne bodite smešni. Z odstranitvijo dojke, raka ne morete odstraniti – odstranjen je le tumor, ki akutno ogroža telo in življenje pacienta. V nekaterih primerih je to sicer neobhodno, saj s tem pridobimo čas, problema pa še zdaleč nismo rešili.

Zato ni čudno, da se z zdravljenjem z alternativno medicino, dosegajo rezultati. Seveda, če to zdravljenje opravljajo dobri strokovnjaki. Mnogi naravni načini zdravljenja so sestavljeni iz krepitve imunskega sistema in snovi, ki uničujejo rakave celice. Nekateri postopki prav tako vključujejo odstranjevanje mikrobov iz organov in krvi, kar še dodatno krepi imunski sistem. 
Pazljivo razmislite o sledečem: tudi, ko zdravljenje tradicionalne medicine privede do stanja remisije (t.j. ko se zdi, da je rak izginil), osnovni vzrok za nastanek raka še vedno ni odstranjen in tako obstaja velika verjetnost, da se bo ponovil!! Stopnja preživetja pri tradicionalni medicini je, ponavedbah ameriških in svetovnih strokovnjakov s področja onkologije,  po petih letih manjša od 3% (analizo je v Ameriki izvedel g. Ty Bollinger). Več o tem si lahko pogledate v 11 dokumentarnih filmih (prevedenih iz angleškega jezika), ki jih najdete na naši internetni strain.
Ker so osnovni vzroki za nastanek raka, napačna prehrana, prevelika količina mikrobov in oslabljen imunski sistem, SE RAKA NE DA PREPROSTO IZREZATI, ampak se je treba boriti s temi osnovnimi vzroki!!!
 

Kaj povzroča raka – raven celice

Do sedaj smo govorili le o tem, kaj povzroča raka na sistemski ravni. Torej kaj je to, kar povzroči, da posamezna celica postane kancerogena? Celice se delijo in tako iz ene rakave celice nastaneta dve … - to je drugi korak. Toda kako zdrava celica, ki ni kancerogena, taka postane … prvi korak???
V zdravih celicah molekule ATP (adenozin trifosfat) celicam zagotavljajo energijo. Molekule ATP nastajajo v mitohondrijih, ki se nahajajo v vsaki človeški celici. Pravzaprav je v vsaki človeški celici na tisoče mitohondrijev.
Pravilna decinicija raka na ravni celice je nizek nivo ATP!!!
Normalan proces nastajanja molekul ATP poteka tako (poenostavljeno):
1) Iz krvnega obtoka glukoza pride do celice.
2) Nekaj glukoze spremeni v piruvat [to je process, ki se odvije v približno 10 korakih].
3) Piruvat vstopi u mitohondrije.
4) Ko se piruvat enkrat nahaja v mitohondrijih, se pričneta dve zaporedni kemični reakciji (prva: citratni cikel ali Krebsov cikel, druga: veriga elektronov, ki rotira skozi citratni cikel). Ta dva cikla ustvarita večino molekul ATP v zdravi celici.
Rakave celice potrebujejo približno 15-krat več glukoze kot zdrave celice. Tako bi bilo ločično pričakovati, da rakave celice proizvedejo 15-krat več ATP kot zdrave celice. Vendar pa to ni res!!! 
V resnici rakave celice skoraj ne proizvajajo ATP!!! Rakave celice so lačne ATP in morajo ponovno fermentirati, da bi proizvedle vsaj nekaj ATP.
Glede na količino glukoze, bi moralo biti ATP v izobilju!!! Zakaj rakave celice potreujejo 15-krat več glukoze, še vedno pa niso sposobne proizvajati ATP???
Nastajanje molekul ATP zavira pleomorfna bakterija in ostali mikrobi, ki se nahajajo v rakavi celici!!!
Predvideva se, da so ti mikrobi Helicobacter pylori, H. pylori, Clostridium, candida, borelija ter veliko drugih bakterij, virusov in ostalih mikrobov. V nekaterih primerih se v celicah nahaja tudi fuso bakterija. Glede na to, da ima vsak posameznik v telesu H. pylori (najpogosteje se nahaja v prebavnem traktu), kako se potem ta bakterija znajde v zdravi celici? Običajno se niti ne. Doktor znanosti, Robert O. Jang pa je odkril, da v primeru, da pojemo veliko kisle hrane, ta bakterija postane zelo agresivna in najde pot do zdrave celice, da bi se oddaljila od kisline v krvi.
Do neke meje mikrobom ustreza kislo okolje (bolj kislo od normalnega, kakršen bi moral biti v črevesju in telesu). Če pa ljudje pretiravajo s kislo hrano (kar počno), zakisajo črevesje in takrat so mikrobi prisiljeni zapustiti svoje okolje (črevesje) in v telesu poiskati nove (manj kisle) predele, kjer se lahko nastanijo. Tako se prične proces, ki privede do večine bolezni in tudi raka. Če bi se ljudje prehranjevali zdravo in v telesu vzdrževali normalno raven Ph, mikrobi ne bi zapuščali črevesja.
Drugi razlog, da mikrobi pridejo v notranjost celice je (po tem, ko so zapustili črevesje in krožijo po krvi in limfi), ker azbest, kemikalije iz tobaka, pesticidi in herbicidi (glifosat, …), konzervansi, … poškodujejo membrano celice. Na ta način mikrobi pridejo v notranjost celice. Ne pozabite, da kljub temu, da imamo vsi v sebi celice raka, imamo tudi imunski sistem.  
Tretji način kako bakterije, virusi in ostali mikrobi pridejo v notranjost celice je njihova sposobnost ukane in preobrazbe. S tem, ko se prilepijo na steno celice, ustvarijo ključ, da jim zdrava celica odpre vrata in mikrobe spusti v svojo notranjost.
Zakaj torej bakterija blokira proizvodnjo ATP in napravi calico kancerogeno, ko pa vendarle prodre vanjo?
Bakterija, virus ali mikrobi blokirajonastanek ATP na dva različna načina:
Prvič, bakterija se hrani z glukozo in dokler se tako razmnožuje v celici (mimogrede, bakterija je približno enake velikosti kot mitohondrij) porabi vse več in več glukoze. To pomeni, da se ustvarja vse manj in manj piruvata, ker je vse manj glukoze iz katere piruvat nastaja. To pa spet pomeni, da se proizvaja vse manj ATP!!! Bakterija in ostali mikrobi dobesedno jedo in kradejo hrano zdravi celici – hranijo se z njeno lastno hrano znotraj nje. 
Drugič, mikrobi izločajo mikotoksine, ki so zelo kisle inpopolnoma ničvredne molekule (to je izloček mikrobov, s tem izločkom pa se zastruplja celica in postopoma okolje, saj sami mikrobi bivajo v tej celici – s tem, da mikotoksini zelo povečujejo kislost v celici).
Namesto, da bi mitohondrij plaval v morju piruvata, plava v morju mikotoksinov!!! 
Oba načina prispevata k temu, da mitohodndrij ne prejme dovolj piruvata, kar pa moti Krepsov cikel in verigo elektronov in s tem se blokira nastanek zadostne količine ATP v mitohondriju. Sama celica tako nima dovolj energije za obstanek, električna napetost pa ji pade pod kritično mejo.
Ti mikrobi so zelo pleoformni, kar pomeni, da so zelo različnih velikosti in oblik. Dobesedno so lahko celo manjši od virusa. Mnogi ljudje sicer mislijo, da so neposredni razlog za nastanek raka glivice, vendar se pravi vzrok skriva v premalo močni steni celice – membrane (zaradi pomanjkanja ATP oziroma padca električne napetosti celične membrane), zaradi pleomorfnih bakterij in ostalih mikrobov. V primeru, da pleomorfne bakterije in mikrobi ne bi mogli prodreti v zdrave celice, bi prosto plavali v telesnih tekočinah in tako ne bi prišlo do nastanka raka. To pa bi lahko povzročilo nastanek dveh situacij: ali bi zaradi pomanjkanje hrane (glukoze in ATP) umrli ali pa bi s svojim prekomernim številom in zaradi izločkov (mikotoksinov) zastrupili kri in limfo in s tem ubili človeka. Kaj bi se zgodilo prej, ne ve nihče.
Knjiga: Obtožba in proces, Gaston Nesens,opisuje 16 faz kancerogenega mikroba.

Kliknite TUKAJ za nadaljevanje obravnave....cansave.org/kaj-je-rak-i-zakaj-nastane-iii.html

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.