Kaj pravi medicina?

doctor-1149149Medicina ponuja nekaj načinov zdravljenja kot so kemoterapija, obsevanje, citostatiki, biološka zdravila, hormonska teraija in ostalo, ki znajo biti, poleg možnega pozitivnega učinka, tudi zelo neprijetni za obolelega. Vsak, ki je to izkusil na svoji koži, ve o čem govorim. Bolezen se v približno polovici primerov konča s smrtjo. Približno polovici preživelih (zazdravljenih) pa se rak vrne in napade ponovno isti organ v večji meri ali se preseli na druge organe (metastaze). Rakaste celice imajo veliko sposobnost mutacije in se velikokrat prilagodijo, oziroma postanejo odporne na prvotno kemoterapijo. Poleg tega je znano, da kemoterapija dejansko ubija rakaste celice, ki so nastale z nadaljnjim nekontroliranim deljenjem, ne ubija pa izvirnih matičnih "mama" rakastih celic. Več o tem si lahko pogledate v 11 delih najnovejših ameriških dokumentarnih filmov "Resnica o raku" (so na naši internetni strani), ki so jih posneli v Ameriki, ker o raku govorijo najelitnejši zdravniki in onkologi iz celega sveta. Torej se v teh primerih obolenje ponavlja in ponovno ogroža zdravje in življenje pacienta, ponavadi v mnogo hujši obliki, kot pred prvo kemoterapijo.  

SE JE KDO VPRAŠAL ZAKAJ?

medic-563423_1920Zaradi tega, ker sta kemoterapija in obsevanje zelo močna, pobijeta veliko količino rakastih celic, prav tako tudi zdravih celic, bakterij, virusov, mikrobov... in posledično prineseta v črevesje ogromno količino odmrlih celic in toksinov, ki jih telo ne more izločiti iz črevesja, preden spet pridejo v kri. Naše tanko in debelo črevo sta absorbcijska organa in vsrkavata vsebino črevesja. Če se pribl. 24 do 48 ur po kemoterapiji znajde v črevesju velika količina odmrlih rakastih in zdravih celic, odmrle bakterije, virusi... se začne gnitje in črevesje se preobremeni z ogromno količino toksinov in zakisanostjo. Zato se v večini primerov po kemoterapiji pojavi zaprtje (redkeje driska). Tudi naše ledvice in jetra jih ne morejo pravočasno in uspešno prečistiti in izločiti. Ni odpravljen vzrok nastanka raka,... to je telesno in celično okolje, ki je pripeljalo do mutacije celice !!!

Spodaj si preberite originalni članek ameriške revije Nature in zaključek ameriških zdravnikov iz Inštituta v Michigenu. Članek citiram v originalni obliki (v srbskem jeziku), kot je bil objavljen v medijih:

"Rešenje koje bi moglo da omogući lečenje gotovo svih zloćudnih tumora, čak i onih u uznapredovaloj fazi, moglo bi se nalaziti u nama samima, odnosno u našem probavnom sistemu, tvrde američki stručnjaci. Naime, probavni sistem je usko grlo u hemoterapiji. Lečenje raka hemoterapijom je poput zalivanja biljke crevom za gašenje požara. Ako biljku zalijete previše, možete je ubiti. Jian-Guo Geng sa University of Michigan ističe da šanse za preživljavanje pacijenta koji se leči hemoterapijom rastu eksponencijalno ako njegov probavni sistem ostane zdrav i funkcionalan uprkos otrovima koje sadrži hemoterapija. Geng i njegove kolege nedavno su otkrili biološki mehanizam koji je zaštitio probavni trakt miševa koji su dobili smrtonosne doze hemoterapije. Ako se potvrdi i na ljudima, otkriće predstavljeno u novom broju magazina Nature moglo bi biti revolucionarno. Uvereni smo da bi se ovom tehnikom mogli lečiti tumori u kasnijoj fazi koji su metastazirali. Ako su naša predviđanja tačna, ljudi više neće morati da umiru od raka – rekao je Geng i objasnio: „Svi tumori različitih tkiva i organa mogu se ubiti jakim dozama hemoterapije i zračenja, međutim, trenutno je problem u tome što lečenjem tumora u metastazi pre ubijemo pacijenta.” Prema novom otkriću određeni proteini koji se vežu za specifične molekule matičnih ćelija creva snažno podstiču ćelije da popravljaju oštećenja na crevima. Matične ćelije uobičajeno zaceljuju oštećene organe i tkiva, međutim, tzv. normalne količine matičnih ćelija jednostavno ne uspevaju da održe korak sa štetama koje prouzrokuju smrtonosne doze hemoterapije i zračenja neophodne za uspešno lečenje tumora u poodmaklim fazama.Dodatak matičnih ćelija štiti probavni sistem pa pacijenti mogu da konzumiraju hranljive materije, telo može da obavlja ključne funkcije, a otrovi bakterija u crevima ne mogu da uđu u krvotok. Sve ovo pacijentima omogućava da prežive dodatne doze hemoterapije i zračenja. U novoj studiji 50 do 75 odsto miševa koji su dobili molekule R-spondin1 i Slit2 preživelo je smrtonosne doze hemoterapije. Nijedan koji ih nije dobio nije ostao živ. Naravno, ovu tehniku tek treba potvrditi u kliničkim testovima na ljudima".

Raziskave in ekserimentalno zdravljenje raka, ki so jih začeli poskusno izvajati v ZDA od leta 2014, bodo v letu 2016 odobrene od strani FDA. Gre za resnično revolucijo in premik v zdravljenju raka. V kliniki Mayo v ZDA in še nekaterih klinikah so uspešno ozdravili glioblastom, levkemijo in melanom, z vbrizgavanjem v središče tumora, umetno mutiranih virusov HIV-a, adeno virusa (prehlad) in virusa ošpic. Tako imenovane T celice in virusi so na ta način prepoznale rakaste celice kot sovražnika, jih napadle in uničile. Mutirani virusi niso škodljivi za telo, ker so delno izolirani in lahko okužijo le eno celico (delitev se prekine). Do danes je s to metodo ozdravljenih že preko 500 obolelih, delo pa se nadaljuje. Zdravniki predvidevajo, da bodo v 5 letih s tem načinom uspeli pozdraviti vseh pribl. 300 vrst raka. Gre za metodo, ki je dala odlične rezultate...Viruse, ki so človeku nevarni, je treba prilagoditi in jih izkoristiti za ubijanje rakastih celic.

Če je temu tako, kot pravijo zdravniki v ZDA, je to začetek konca zdravljenja raka s kemoterapijo in obsevanji.

Moram dodati njihovo razočaranje, da jim nihče v ZDA kljub uspehom ni namenil finančnih sredstev za razvoj projekta, kljub temu da so bili uspehi z njihovo metodo objavljeni leta 2015 v reviji New York Time. Farmacija se očitno ni pripravljena odpovedati ogromnim dobičkom, ki jih ima od kemoterapije.

 

  girl-925548"Nikoli ne nasprotujemo in ne prepričujemo obolele osebe, naj prekine klasično uradno zdravljenje, ker menimo, da se mora vsak samostojno odločiti, na kakšen način se bo zdravil. Spoštujemo voljo vsake osebe in ji pri tem pomagamo. Zato tudi ne nasprotujemo klasičnemu uradnemu zdravljenju. Vsak, ki se samostojno odloči za PROTOKOLE PROTI RAKU, prebere in podpiše izjavo, s katero se strinja z informiranjem in predstavitvijo PROTOKOLOV.

Pogosto tudi mi svetujemo vzporedno zdravljenje, odvisno od stanja obolele osebe. Pozivamo onkologe in zdravnike drugih specializacij k sodelovanju. Apeliramo na zdravnike, onkologe, farmacevte in novinarje, da sedaj ni čas za to, da nas obtožujete in nam mečete polena pod noge. achievement-1238472Rak vzame preveč dragocenih življenj. Skrajni čas je, da se združimo in da sodelujemo v korist obolelih. Bolezen narašča iz leta v leto in to je pošast, ki bo v prihodnosti napadla vsako drugo osebo za časa njenega življenja. Zato prosim, da se nam oglasite, da začnemo izmenjevati izkušnje in znanja. Skupaj bomo lažje prišli do dokončne rešitve. Upam, da bodo te besede naletele na prava ušesa in srca, da se bo nekaj premaknilo na bolje. Za nami prihajajo mlajše generacije, naši otroci, vnuki... Poglejte v prihodnost in storite nekaj za njih SEDAJ."  

 

 

Hvala, Draško Dimnik    

 

"V življenju in skozi celo življenje mora biti vsak človek učitelj in učenec v vsakem trenutku svojega življenja. To pomeni, da ne skriva svojega znanja, temveč ga kot učitelj deli z drugimi. Prav tako mora biti v vsakem trenutku tudi pripravljen sprejeti novo znanje, biti odprt, kot učenec. Samo tako lahko napredujemo. Dokler je človek prepričan v svoje popolno znanje in je zaprt za druge oblike znanja in sodelovanja, je preponosen... bo ostal na tej razvojni stopnji. Če je človek odprt, lahko sprejme znanje in izkušnje od kogarkoli, tudi od otroka. Zato zavrzite ponos, sram, egoizem, strah, nazive in oznake, odprite srca in zavesti. Združimo se in pomagajmo vsem, ki potrebujejo pomoč da ozdravijo".    

Metoda ubijanja rakastih celic s pomočjo elektro in kemoterapije. Pohvale in čestitke slovenskim zdravnikom. 

http://www.delo.si/nedelo/v-45-minutah-smrtni-udarec-raku.html

 

 

Oglejte si filme, ki odkrivajo, kaj se dogaja pod interesom farmacije in denarja:

         

 

Vas zanima kaj pravi del medicine o MAMOGRAFIJI?Poglejte si članek spodaj:

http://www.getcancercure.com/switzerland-abolished-mammography-screenings-heres-why-you-should-probably-never-get-one/

 

 

Podajam primer, kako bi bilo lepo, če bi tudi pri nas zdravniki in medicinsko osebje izvajali tole:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154856454414585&id=313142974584

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.