KAKO IZVAJAMO PROTOKOL POTPORE pri KEMOTERAPIJI in OBSEVANJU

V kolikor se odločite za zdravljenje z kemoterapijo, obsevanjem, biološkimi zdravili, hormonskimi zdravili in se bojite kako boste prestali oziroma zdržali to zdravljenje, vam ponujamo program potpore, ki vas bo pripravil na to in vam olajšal zdravljenje. 

Zelo važno je, da če se odločite za takšno obliko zdravljenja, da ga izvedete do konca po navodilih vašega zdravnika in onkologa. 

Takšno zdravljenje ima poleg pozitivnih tudi negativne posledice, kot so: slabost, bruhanje, izguba apetita, padec imunskega sistema, manjek energije, depresijo,... Obstajajo preparati in terapije, ki vam lahko pomagajo, da boste vse to lažje prenesli in zdržali. 

Pri izvajanju potporne terapije pazimo, da ne izvajate terapije in ne uživate preparate, ki so v nasprotju z uradnim zdravljenjem oziroma bi lahko zmanjšali učinkovitost uradnega zdravljenja.

 

Po povratnih informacijah obolelih, ki so šli čez potporno terapijo, jim je to precej pomagalo. 

 

 

Terapija je sestavljena iz:

- ustreznih prehranskih dodatkov, ki jačajo telo

- energetske terapije

- ustrezne prehrane, ki vam bo dala moč in preprečila hujšanje

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.