RAK PLJUČ - KUBANSKA CEPIVA CIMAVAX IN VAXIRA PROTI RAKU NA PLJUČIH

 

PROTOKOL KUBANSKIH ZDRAVIL PROTI RAKU NA PLJUČIH se izvaja z zdravili (inekcije) Cimavax in Vaksira. Deluje samo če je rak na pljučih primarni. Ne deluje če je primarni rak drugega izvora z metastazami na pljučih. Prav tako cepivo ni uspešno pri drobnoceličnemu raku na pljučih. Pri sostalih vrstah pljučnega raka je.

 

Zdravilo se daje v obliki inekcije v mišico en krat na 14 dni, v večini primerov 6 x zapored (skupaj traja 3 mesece). Po treh mesecih se dela kontrolni posnetek. Na osnovi njega se določa ali se z terapijo nadaljuje še 3 mesece (en krat mesečo) ali je zdravljenje zaključeno.

 

Poleg cepiva/infuzije Cimaher se vzporedno izvaja še:

- terapija GcMAF za dviganje imunskega sistema

- razstrupljanje težkih kovin

- Cell-Wave terapija

- Ustrezna ketonska ali vegetarijanska prehrana

 

 

 

Protokol za izvajanje terapija z cepivom Cimavax:

- Pošljete nam preveden v angleški ali španski jezik zadnji izvid MR ali CT (PETCT), ki ga posredujemo našemu onkologu v našo kliniko v Beogradu. Po potrebi ga pošljemo tudi onkologu na Kubo.

- Po pregledu vaše dokumentacije onkolog zdravilo odobri. Pošljemo vam potrditev.

- Prvo cepivo/injekcije je potrebno opraviti v naši kliniki v Beogradu, kjer bivate 5 do 6 dni. Prvi dan vas temeljito pregledajo internist in onkolog, kontrolirajo kri,... Drugi dan dobite malo enkratno kemoterapijo z razlogom, da telo ne zavrne cepiva Cimavax. tretji in četrti dan se dela pavza. Peti dan dobite cepivo v mišico. Cepivo vsebuje 4 injekcije od katerih se daje po ena v levo ramo, v desno ramo, v desno stegno in v levo stegno. Šesti dan ostanete na opazovanju. Nato vas pred odpustom ponovno pregledajo.

- Preostalih 5 cepiv dobite s seboj. Transportirati jih morate med 2 in 8 stopinj celzija ter jih hraniti v hladilniku. Ostalih 5 cepiv/injekcij vam lahko da vaš zdravnik ali medicinska sestra.

 

Naročanje na telefon 031 870 479

 

 

 

 

       

  Kubanska-vakcina-protiv-raka06V nadaljevanju spodaj so kontakti zdravstvenih ustanov s katerimi sodelujemo in jim pošiljamo vašo dokumentacijo na pregled in mnenje:

 

 

 

 

 

  1. Mednarodni zdravstveni center za tujce: Servicios Medicos Cubanos. Web page: www.smcsalud.cu ;E mail: [email protected] Teléfonos: (537) 8333065, 8333095; Fax: (537) 8333055

 

 

  2. Bolnica za tujce:

a. Hospital Clinico Quirurgico ˝Hnos. Ameijeiras˝ : San Lazaro # 701, Centro Habana. Ciudad de la Habana, Cuba, CP 10300. E Mail: Dr. Alfredo Herrera: [email protected]

 

b. Centro Internacional de Salud La Pradera: Calle 230 entre 15A y 17, Siboney, Ciudad de La Habana, Cuba. Telefonos: (537) 2737476 al 80. E mail: [email protected] y[email protected] Dr Ruben: [email protected]      

 

 

 
 
 
Tukaj je članek ki opisuje "Kako zares deluje Kubansko cepivo v injekcijah"