GLIOBLASTOM - KUBANSKO CEPIVO CIMAHER PROTI MOŽGANSKEMU TUMORJU GLIOBLASTOMU

Kubasko cepivo CIMAHER je razvito in delujoče proti možganskemu tumorju glioblastomu.

Zdravilo se daje skozi infuzijo en krat tedensko, v večini primerov 6 x zapored (mesec in pol). Nato se v naslednjem mesecu in pol preide na dajanje na 14 dni. Skupaj 9 infuzij zdravila Cimaher. Kar traja skupaj 3 mesece. Po treh mesecih se dela kontrolni posnetek. Na osnovi njega se določa ali se z terapijo nadaljuje ali je zdravljenje zaključeno.

 

Poleg cepiva/infuzije Cimaher se vzporedno izvaja še:

- terapija GcMAF za dviganje imunskega sistema

- razstrupljanje težkih kovin

- Cell-Wave terapija

- Ustrezna ketonska ali vegetarijanska prehrana

 

Protokol za izvajanje terapija z cepivom Cimaher:

- Pošljete nam preveden v angleški ali španski jezik zadnji izvid MR ali CT (PETCT), ki ga posredujemo našemu onkologu v našo kliniko v Beogradu. Po potrebi ga pošljemo tudi onkologu na Kubo.

- Po pregledu vaše dokumentacije onkolog zdravilo odobri. Pošljemo vam potrditev.

- Prvo cepivo/infuzijo je potrebno opraviti v naši kliniki v Beogradu, kjer bivate 3 dni. Prvi dan vas temeljito pregledajo internist in onkolog, kontrolirajo kri,... Drugi dan dobite cepivo v infuziji. Tretji dan ostanete na opazovanju. Nato vas pred odpustom ponovno pregledajo.

- Preostalih 8 cepiv dobite s seboj. Transportirati jih morate med 2 in 8 stopinj celzija ter jih hraniti v hladilniku. Ostalih 8 cepiv v infuziji vam lahko da vaš zdravnik ali medicinska sestra.

 

Naročanje na telefon 031 870 479.