GLIOBLASTOM - KUBANSKO CEPIVO PROTI MOŽGANSKEMU TUMORJU GLIOBLASTOMU

Kubasko cepivo CIMAHER je razvito in delujoče proti možganskemu tumorju glioblastomu.

Zdravilo se daje skozi infuzijo en krat tedensko, v večini primerov 6 x zapored (mesec in pol). Nato se v naslednjem mesecu in pol preide na dajanje na 14 dni. Skupaj 9 infuzij zdravila Cimaher. Kar traja skupaj 3 mesece. Po treh mesecih se dela kontrolni posnetek. Na osnovi njega se določa ali se z terapijo nadaljuje ali je zdravljenje zaključeno.

 

Poleg cepiva/infuzije Cimaher se vzporedno izvaja še:

- terapija GcMAF za dviganje imunskega sistema

- razstrupljanje težkih kovin

- Ustrezna ketonska ali vegetarijanska prehrana

 

Protokol za izvajanje terapija z cepivom Cimaher:

- Pošljete nam preveden v angleški ali španski jezik zadnji izvid MR ali CT (PETCT), ki ga posredujemo našemu onkologu v našo kliniko v Beogradu. Po potrebi ga pošljemo tudi onkologu na Kubo.

- Po pregledu vaše dokumentacije onkolog zdravilo odobri. Pošljemo vam potrditev.

- Prvo cepivo/infuzijo je potrebno opraviti v naši kliniki v Beogradu, kjer bivate 3 dni. Prvi dan vas temeljito pregledajo internist in onkolog, kontrolirajo kri,... Drugi dan dobite cepivo v infuziji. Tretji dan ostanete na opazovanju. Nato vas pred odpustom ponovno pregledajo.

- Preostalih 8 cepiv dobite s seboj. Transportirati jih morate med 2 in 8 stopinj celzija ter jih hraniti v hladilniku. Ostalih 8 cepiv v infuziji vam lahko da vaš zdravnik ali medicinska sestra.

 

Naročanje za individualni termin na telefon 031 870 479.

 

Mi ne proizvajamo, ne prodajamo (in ne reklamiramo kubanska cepiva). Informiramo člane Društva Objemi Zdravja. Proizvajajo jih na Kubi, uradni prodajalec je v Bosni in Hercegovini.

 

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.