RAK ČEPIĆI - GcMAF/ Hlorofil- Generacija S5

{caption}

 

GcMAF -  S6 su čepići šeste generacije (od marta 2019.) koji se upotrebljavaju u borbi protiv raka, kao i za podizanje imunog sistema kod multipla skleroze, borelije i drugih teških oboljenja. Oni su potpuno prirodni, bez veštačkih aditiva. Čepići se prave od organskog kakao maslaca, GcMAF, ekstrakta hlorofila i vezivnih elemenata.

Zato što se primenjuju rektalno (analno) apsorbuju se u telo bez poteškoća i gubitaka, koje inače pravi želudačna kiselina (koja uništi do 98% elemenata), slaba absorpcija creva i slabo prohodna membrana ćelija raka. Proces pripreme čepića je dugotrajan, veoma precizan i sterilan, sa kontrolisanim doziranjem i posebnom pripremom i recepturom.

.

Čepići imaju 3 grama (za decu 1 gram), moraju se držati u frižideru (između 2 i 8 stepena celzijusa) i transportovati se na hladnom režimu.

 

Trajanje jedne terapije sa GcMAF/ Hlorofil - S6 čepićima traje 6 meseci. Čepić se stavlja analno svakog dana.

 

GcMAF čepići se u svetu upotrebljavaju poslednje četiri godine i imaju neverovatne rezultate u području raka i za podizanje imunog sistema. Za izum čepića bili su zaduženi članovi tima najvećih i najpriznatijih japanskih, ruskih, američkih, nemački, švedskih i švajcarskih istraživača, lekara i iscelitelja. Čepiću su plod njihovog životnog rada na području raka. U zadnje 2 godine je od iznenadne smrti, bez pojašnjenih razloga umrlo preko 21 američkih lekara koji su se bavili istraživanjem GcMAF-a. 

 

Čepići deluju protiv ćelija raka, tako što GcMAF podiže nivo borbene spremnosti Imunog sistema do 50x, posebno Makrofaga (Imune ćelije koje proždiru ćelije raka), tako da ih usmeri da deluju protiv raka, kao i da neutrališu kancerogeni zaštitni enzim Nagalaze koji sakriva kancerogene ćelije od imunog sistema (T-limfocita, Makrofaga). Koncentrisani hlorofil je odgovoran za transport kiseonika do svih ćelija, u ćeliju kroz ćelijsku membranu da oslobodi kiseonik u ćeliji, a zatim vezuje toksine u ćeliji i izbacuje ih. Zato je njihova moć toliko snažna. Njihov cilj je da imuni sistem sam savlada ćelije raka. Matične - "majka" ćelije raka, ćerke i mutirane ćelije raka.

 

 

Na evripskom i japanskom tržištu cena se kreće:

- GcMAF/ Hlorofil S6 čepići (suppositories) nove šeste generacije od marta 2019. godine, 180 čepića  za 6 meseci / oko 3.900 EUR

Mi ne proizvodimo, ne prodajemo i ne reklamiramo čepiće. Samo obaveštavamo članove Društva Zagrljaji zdravlja. Čepići se proizvode u Rusiji, Nemačkoj, Švajcarskoj i Švedskoj.

 

 

 

 

Zašto ne bi preskočili konvencionalne načine lečenja raka i za lečenje koristili samo GCMAF?
Zašto jednostavno ne preskočiti operaciju, zračenje i hemoterapiju i koristiti samo GcMAF?
Neki pacijenti oboleli od raka - u nadi da će izbeći negativne posledice hirurškog zahvata, zračenja i hemoterapije - razmotraju jedino upotrebu GcMAF terapije u svom lečenju. Ako GcMAF deluje, pitaju, zašto se gnjaviti sa gadnim stvarima?
Ne žurite sa tim. Za većinu obolelih od raka ovo bi sigurno bio vrlo loš potez. Evo i zašto: GcMAF deluje efikasnije na manje tumore. Uprkos mnogim nedostacima "velike trojke", svi oni smanjuju masu tumora. Osnovna ideja ovde je da aktivirani makrofagi “progutaju” ćelije raka, ali - kao i kod ručka - što manje imate da pojedete, brže i lakše ćete završiti obrok. I baš kao što postoji gornja granica veličine obroka koju možete pojesti, postoji i ograničenje u veličini tumora, koju čak i najagresivnije aktivirani makrofagi mogu ukloniti.


Razmislite o sledećem: što je veći nered, više sunđera vam treba da ga počistite. Isto to važi i za rak. Operacija, zračenje i hemoterapija smanjuju veličinu tumora i/ili metastaze (ovo se naziva "debulking"). Manji tumori lakše su meta za GcMAF-ove aktivirane makrofage jer pošto imaju manje ćelija raka da unište, njihovo opterećenje se smanjuje. Tako da pacijenti s rakom koji sanjaju o brzom, jednostavnom i laganom lečenju, trebaju da imaju ovo na umu: izbegavanje preporučenih konvencionalnih tretmana za lečenje raka ne bi bilo pametno. Upotreba GcMAF-a kod manjih tumora koji su već operisani, a pacijent završio hemoterapiju može napraviti razliku između toga da li je bolest izlečena ili nije.


Još jedna pogrešan način razmišljanja je i ovaj: “Mogu probati samo GcMAF, a ako ne uspe, onda mogu obaviti operaciju, hemoterapiju i/ili zračenje.” Ovaj pristup može se pokazati besmislenim jer čekanjem se može doći do tačke rasta raka sa koje više nema povratka. Opet, najbolje je prvo ići sa "debulk" strategijom.


Dr. Jamamoto je prvi objedinio sve metode (debulked first)
Nije slučajno da je dr. Jamamoto odlučio da ograniči svoje revolucionarno istraživanje na pacijenate obolele od raka koji su nedavno prošli kroz optimalne "debulking" procedure. Svaki od pacijenata s rakom dojke, prostate i kolorektalnog karcinoma kom je on dao GcMAF, nedavno je okončao odgovarajući zvanični način lečenja raka. Urađena je operacija, zračenje i/ili hemoterapija (u kojoj god je kombinaciji to blio određeno kod tog pacijenta obolelog od raka). Budući da su ti pacijenti još ujek imali povišen nivo nagalaze, znao je da imaju metastaze. Konvencionalni način lečenja ih nije izlečio. Međutim kod  pacijenti je primenjen "debulk" metod, što je napravilo veliku razliku u sposobnosti GcMAF-a da obavlja svoj posao. Jamamoto je tako dokazao da kombinovanje glavnih "debulking" načina lečenja zajedno sa GcMAF-om može izlečiti 100% bolesnika u ranom stadijumu metastaza raka kod kojih konvencionalni način lečenja nije uspeo.
Da je Jamamoto odabrao te iste pacijente (u smislu tipa i stadijuma karcinoma) i primenio GcMAF pre konvencionalnog načina lečenja, on bi gotovo sigurno imao nekoliko neuspeha. Da je čekao mesecima ili godinama da se ti tumori kod neizlečenih pacijenata vrate (kao da je "re-bulk"), opet bi procenat izlečenih zasigurno bio manji. “Debulking” pomaže, važna je karika u procesu lečenja, i ne bi ga trebalo izbegavati ili odgađati u nadi da će GcMAF samostalno obaviti posao. Onaj ko ide ovim putem rizikuje da izgubi šansu za izlečenjem koju mu pruža “debulking” terapija u kombinaciji sa GcMAF-om.

 


Smanjenje virusnog "opterećenja" kod HIV-a


Gore navedena logika odnosi se i na HIV. Korištenje odgovarajućih koktela lekova za smanjenje viralnog opterećenja kod HIV-a daće GcMAF-u veliku prednost na početku u smislu njegove sposobnosti da "poždere" preostale viruse, i to može da napravi razliku između izlečenja i bolesti, između života i smrti. (Pošto inhibicija proteaze može da utiče na efektivnost GcMAF-a, verovatno će biti potrebno da se prekine unos inhibitora proteaze tokom GcMAF terapije. HIV pacijenti-od trenutka kada im GcMAF bude dostupan-moraće da porazgovaraju na tu temu sa lekarom.)
Izuzetak u slučaju "debulkinga"; karcinom je u ranoj fazi i premali je da bi bio uočen
U najranijim fazama raka, kada je masa još uvek vrlo mala (<5 mm), nema osnove da se prvo zahteva "debulk". Ako pacijent zna da zbog povišenog nivoa nagalaze negde raste rak, ali nije dovoljno velik da se vidi na snimku i testovi lokalizacije poput pozitivnog PSA (prostate), BrCA1 ili 2 (dojke) ili CA-125 (jajnika) ne pokazuju gde se nalazi, onda bi upotreba samo GcMAF bila korisna. Ako vremenom nivo nagalaze (ili AMAS-a) padne na normalu, može se pretpostaviti da je rak "uništen u začetku", izlečen pre nego što je postao dovoljno velik da se vidi na snimcima. Kada bih ja imao tumor koji je dovoljno velik da vidi na snimcima, želeo bih da ga hirurg izvadi. Još bih koristio i GcMAF (ako bi bio dostupan), u slučaju da hirurg nije sve uklonio.
Budući da testiranje nivoa nagalaze još nije dostupno, njegova upotreba za rano otkrivanje raka ostaje čisto teorijski pojam. U međuvremenu, testiranje AMAS-a može da se koristiti za otkrivanje ranih faza raka i praćenje terapije raka.


“Kako ga mogu lečiti ako ga ne mogu ga videti?”


Neke lekare uznemiruje činjenica da treba da leče "nevidljivu" bolest koja nema simptome, bez fizičkih je znakova, pa čak je nema ni na najsavremenijim snimcima. Ovi predstavnici stare škole i dalje ostaju neodlučni kako da leče pacijente ako ne mogu da postave formalnu dijagnozu pomoću instrumenata koji najbolje razumeju. Ne bojte se, ovo je zastarela, nestala sorta koja u vremenu molekularne i genetske medicine lagano izumire.
Biohemijsko testiranje izuzetno pomaže u dijagnostici najranijih znakova mnogih bolesti. Moja knjiga  Kako nadmudriti ubicu broj jedan (http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK-text.pdf  kao i slajdovi na http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK.pdf) objašnjavaju kako treba  koristiti molekularne markere kako bi se utvrdio i izbegao rizik od srčanog i moždanog udara. Sada, uz testiranje nivoa nagalaze, imamo alat za vrlo rano otkrivanje raka, ubice broj dva.
Uz upotrebu najsavremenijih biohemijskih markera, sistem molekularne medicine za rano upozoravanje omogućava ranije dijagnostokovanje. Otkrivena na početku, bolest u razvoju obično se može izlečiti pomoću netoksičnih prehrambenih lekova (odgovarajuće ishrane, fitonutrijenata, bilja, vitamina, minerala, aminokiselina, esencijalnih masnih kiselina, hormona, enzima i homeopatskih lekova). Međutim,jednom kad bolest napreduje do srčanog udara ili velikog tumora, lečenje postaje mnogo teže, prirodni lekovi su ređe opcija, a potreba da se koriste jaki lekovi postaje sve veća.
Dakle evo mog moj netraženog saveta onim lekarima koji se opiru identifikaciji i lečenju najranijih znaka bolesti: izučavajte molekularnu biologiju i prirodne metode lečenja. Dobre stvari će se dogoditi!

 

Protokoli lečenja
 
Akos ste pacijent koji koristi GcMAF, kod nas uvek možete naći najnovije informacije.
Bitno je da znate da smo mi naučnici, a ne lekari. Mi vam NE predlažemo da prekinete bilo koji način lečenja koji može da vam spasi život. Ako imate precizno određenu terapiju, uvek se prvo obratite svom lekaru specijalisti i zatražite izveštaje o napretku lečenja pre nego što napravite bilo kakve promene u režimu lečenja.
U skladu sa stavom 68. britanskog GMC Good Prescription vodiča lekar može primeniti način lečenja po svom izboru. Imate zakonsko pravo da odaberete svoj lek – Helsinška dekleracija (1975). Ako imate rak s tumorima, doze za primenu kućnog protokola su:

1. U prvoj fazi, standardna doza iznosi 0,25 ml GcMAF dva puta nedeljno, za fazu 2 tri doze nedeljno, faza 3 pet doza nedeljno, a kod  kasne faze 4 koristi se i do 1 ceo mililitar pet puta nedeljno. Ne treba očekivati nuspojave kod upotrebe 1 ml na dan.
2. Najmanje 10,000 internacionalnih jedinica vitamina D3 dnevno, 100 mikrograma K2 i 400 mg  magnezijum citrata.
3. Ne konzumirati nimalo šećera ili ugljenih hidrata(znači bez žitarica, hleba itd)koji hrane rak.
4. Jedite povrće, ribu i belo meso.
5. Ako vam težina padne ispod savršene težine za vašu visinu, kupite Branch Chain Amino Acids (BCAA) u prodavnici vitamina, ili još bolje, Master Amino Acid Pattern.

Ako je doza nebulizirana od 0,5 ml do 1,0 ml na dan u 5 ml fiziološke otopine.
Ako uz sve ovo koristite još i mnogo lekova, što više lekova koristite time više smanjujete šanse zaizlečenja. Više je manje.
Nemojte prestati sa upotrebom GcMAF i do 8 nedelja nakon što skener pokaže da više nemate rak ili 8 nedelja nakon što vam nivo nagalaze padne ispod 0,65.
GcMAF je obično uspešan u terminalnoj fazi četiri raka pankreasa, ali u početku je potrebna doza od 1 ml dnevno. Hemoterapija može krv i imuni sistem tako oslabiti da terapija ne uspe.
Izbegavajte pet glavnih uzročnika raka
1. Previše šećera
2. Manjak vitamina D3
3. Loša ishrana kojoj nedostaju aminokiseline i metali u tragovima
4.Nedovoljno kiseonika i fizičke aktivnosti,
5. Teške, stresne situacije.


Doziranje

Od otkrića GcMAF-a 1990. do 2013. preporučeno je bilo 0,25 ml GcMAF nedeljno, jer se mislilo da GcMAF samo obnavlja imuni sistem i aktivira makrofage, gde ima poluživot od 6 dana. 2013. godine uradili smo laboratorijska istraživanja i objavili naučne radove (videti  "Nauka"ovde) u kojima je otkriveno još nekoliko načina na koji GcMAF napada rak. Tu su tri izvrsna rezultata za lečenja raka na mozgu i dva za rak ćelija. Oni imaju poluživot od 3 dana. Koristeći povratne informacije prikupljane tokom četiri godine, sada smo ponovno počeli da radimo na prilagođavanju doziranja. Dakle, za rak sada predložemo najmanje dve doze od 0,25 nedeljno, što je dovoljno za one koji na tretman dobro reaguju. U našim centrima za lečenje naši lekari daju najviše 2 ml, jednu bočicu dnevno u trajanju od samo 2 dana, jer telo ne može transportovati ostatke karcinoma na tom nivou. Najviše što dajemo neprekidno je 1 ml na dan.
Ako lečite infekciju ili prehladu, dajte dozu od samo 0,25-0,5. Mogu nestati u roku od 36 sati. Ako ga koristite svakodnevno, imuni sistem će biti jak, stvarače sluz i pokazivati simptome dugo nakon što je prehlada prestala.
Izbegavajte šećere

Ne koristite: šećere, koji hrane rak, ugljene hidrate koji se pretvaraju u šećer; i zrna pasulja i krompir, koji takođe sadrže lektine i otrove koji izazivaju rak - pšenica je najgora. Izbegavajte sojino mleko koje blokira apsorbanciju metala u tragovima.
Neki zaslađivači štetni su na druge načine – aspartam slabi vaš imuni sistem; čak je i Slenda organsko jedinjenje hlora slično DDT-ju –pogledajte: http://www.wnho.net/splenda_chlorocarbon.htm.

Čini se da je najbolji prirodni biljni zaslađivač Xylitol ili Stevia, kome se dodaje relativno neškodljiv maltodekstrin za supermarkete. Sledeći po kvalitetu je saharin.

Rak dojke
Ako imate korenski kanal, savetujemo vam uklanjanje tog zuba. Obično mleko sadrži estrogen, koji je faktor rasta za rak maternice kao i za za rak dojke, ali u manjoj meri.

Rak u 4 stadijumu
GcMAF napada  rak na šest načina; četiri direktna, gde je poluživot od tri dana. Dakle, najvažnije je povećati dozu GcMAF i primenjivati je u različitim delovima tela najmanje dva puta nedeljno.  Kao aktivatoru makrofaga poluživot mu je 5 dana (poluživot makrofaga je 6 dana). Ovih 5 napada počinju za nekoliko minuta. Možete primetiti povećanje aktivnosti slezine na skeniranju. U šestom napadu, GcMAF  potpuno obnavlja imuni sistem za 3 nedelje. Četvrti napad je prema lekarima najbolji.
U Evropi postoje dnevni centri za  lečenje u kojima lekari koriste ultrazvuk kako bi tačno izmerili tumore i stavljali GCMAF na pravo mesto u periodu od jedne nedelje ili duže. Merenje se ponovo vrši nedelju dana kasnije i u proseku u toku prve nedelje dolazi do smanjenja od  25%.
Ako možete operisati tumorsku masu da bi je smanjili, učinite to, ali koristite GcMAF najmanje tri nedelje pre operacije i 8 nedelja posle nje, kako bi vaš obnovljeni imuni sistem mogao sprečiti sekundarne posledice uzrokovane ćelijama raka koje se oslobađaju operacijom.
 
A zatim koristite GcMAF 8 nedelja nakon što skener pokaže da su tumori nestali ili pošto nivo nagalaze prvi put padne ispod 0,65.

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.