DETOKSIKACIJA - ION CLEANS DETOX

Otklanjanje teških metala je važan deo terapije. 


Većina teških metala se nalazi u ćelijama (u njihovoj unutrašnjosti). Njih je vrlo teško izbaciti napolje čajevima, postom, kao i preparatima za čišćenje krvi, jetre i bubrega. Zato što njima čistimo tekućinu (međućelijsku), krv i limfu, gde se nalazi samo 5 do 10% teških metala dok se 90 do 95% teških metala  nalazi unutar ćelija.

Pozitivno i negativno naelektrisani joni mogu prodreti unutar ćelija i "vezati na sebe" teške metale (uključujući pesticide, herbicide, boje, konzervanse, ostatke lekova, ostatke organske kiseline itd.). Detaljna detoksikacija celog tela na ćelijskom  nivou može trajati godinama, dok se uz pomoć  Ion Cleans Detoxa, procedura može skratiti na 3 do 6 meseci (najviše 12 meseci). Uređaja za takvu detoksifikaciju sa pozitivnim i negativno naelektrisanim jonima ima dosta na tržištu. Naravno da nisu svi efikasni. Prema iskustvu US Klinike za detoksikaciju, Ion Cleans Detox se pokazao najefikasnijim. Ovaj uređaj preporučuje Američko društvo za autizam. 
 

Najveća šteta prouzrokovana teškim metalima:


- onemogućavanje prirodne proizvodnje Gc proteina u telu, izazvane padom imunog sistema
- oštećenje nervnog sistema (depresija, anksioznost, autizam, aspergerov sindrom, ADD / ADHD)
- neuravnoteženost leve i desne hemisfere mozga 
 

 

 

 

 

U  centru u Vrhnici obavljamo tretman čišćenja teških metala na Ion Cleans Detox uređaju. Metoda i količina detoksikacije određuju se na osnovu ispitivanja prisustva teških metala testom OligoScan izvedenim pre početka detoksikacije. 
Za više informacija i da zakažete terapiju pozovite: +386 30 740 810.

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.