PROTOKOL ANTIPARAZITA

Poznamo več kot 2.000 vrst parazitov, ki se lahko naselijo v naših telesih. Izločki parazitov ustvarjajo okolje v telesu, ki je idealno za razvoj bakterij in virusov. Vsi oni so pod kontrolo imunskega sistema, dokler so... Ko imunski sistem pade in se namnožijo stvar lahko pobegne kontroli. Lahko je celo smrtno nevarno, v nekaterih primerih lahko povzroča tudi rak, avtoimune bolezni, sladkorno bolezen,...

 

Zato je zelo pomembno, da se v procesu boja proti raku rešite parazitov. Antiparzitni protokol je zato skoraj obvezen protokol ob ostalih protokolih. Ponavadi se izvaja skupaj z protokolom prehrane in protokolom razstrupljevanja.

 

 

 

Antiparazitni protokol se izvaja v sledečih korakih:

 

 

Anti parazitna terapija po dr.Hulda Clark, vsebuje kapsule grenkega pelina, kapsule kličkov in tinkturo črnega oreha

 

 

 

 

 

-  antiparazitne tinkture (nekaj desest različnih tinktur, ki se lahko pijejo oralno 3 x na dan po kapljicah). Vrste tinktur se določijo na osnovi bioresonančnega testiranja pri naših zunanjh sodelavcih.

 

 

 

 

 

 

- Aparat Zapper (aparat je home verzija in se uporablja doma, se kupi ali sposodi pri nas na tro-mesečni rok)

 

 

 

Točne informacije za izvajanje ANTIPARAZITNEGA PROTOKOLA dobite pri nas v centru  na individualnem terminu.

Telefon za naročanje termina: +386 30 740 810.

Medicinski  petrolej se može koristiti protiv raka i za regulaciju creva, protiv parazita

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.