PROTOKOL GcMAF- unos Gc proteina

 

Za primenu protokola GcMAF je potrebno sledeće:

 

 

 

 

GcMAF-S5 svečke (suppositories) nove generacije od

januara 2018, 2x jače koncentracije GcMAF-a

180 čepića za 6 meseci / 3.500 EUR

 
 
Mi ne proizvodimo, ne prodajemo i ne reklamiramo čepiće. Samo obaveštavamo članove Društva Zagrljaji zdravlja. Čepići se proizvode u Nemačkoj, Švajcarskoj i Švedskoj.
 
 
 
 

GcMAF kapsule (Gc Immuno Forte nemačkog proizvođača)

330 eur / mesečno

 

 

Pročitaj više o GcMAF čepićima OVDEhttps://www.cansave.org/rs/acs-anti-cancer-svecke.html

 

 

 

 

ČLANAK: KARCINOM JE IZLEČEN ZAUVEK

Napisali: Bil Sardi i Timoti Habel

Oktobar 2008

Stoprocento leči rak u potpunosti i on se više nikada ne pojavljuje ponovo. Ovako istraživači opisuju najefikasniji lek za lečenje raka, o kom je ikada do sada pisano.

Injekcija koja se daje jednom nedeljno, od samo 100 biliona grama bezopasnog glikoproteina (prirodno proizvedenog molekula sa šećernom komponentom i sa proteinskom komponentom) aktivira ljudski imuni sistem i leči zauvek, kako su pokazala istraživanjima na ljudima, kod pacijenata obolelih od raka dojke i debelog creva, stvarajući potpunu remisiju (stanje odsustva bolesti) u periodu od 4 do 7 godina. Ovaj glikoproteinski lek nema nikakve prateće efekte, ali ga trenutno ne upotrebljava ni jedan lekar koji leči rak.

Normalni Gc protein (koji se takođe zove i protein koji vezuje vitamin D), obiluje glikoproteinom, koji se nalazi u serumu ljudske krvi, postaje molekularna okidač koji aktivira makrofage, kada se pretvori u svoj aktivni oblik, nazvan Gc aktivirajući faktor za makrofage(Gc-MAF). Gc protein se normalno aktivira konverzijom u Gc-MAF uz pomoć B i T ćelija (napravljenih od koštane srži i timusa (grudne žlezde) s ćelijama krvi).

Ali, kako i sami istraživači objašnjavaju, ćelije raka stvaraju enzim poznat kao alfa-N-acetilgalaktosaminidaza (također nazvan Nagalaza) koji potpuno blokira pretvaranje Gc proteina u Gc-MAF, čime se sprečava ubijanje ćelija raka pomoću makrofaga. Ćelije raka, slabljenjem ljudskog imunog sistema, izbegavaju mogućnost da budu otkrivene i uništene. To takođe omogućava da pacijenti oboleli od raka budu podložniji infekcijama, a mnogi tada podlegnu pneumoniji ili drugim infekcijama.

Ubrizgavanje minimalnih količina Gc-MAF-a jednom nedeljno, samo 100 nanograma (bilion grama), aktivira makrofage i omogućava imunom sistemu da nastavi sa "progonom" ćelija raka uz pomoć energije dovoljne jake da izleči ljude.

Nobuto Jamamoto, direktor Odeljenja za imunologiju i molekularnu biologiju raka, Instituta za terapijsku imunologiju Sokrat, Filadelfija, Pensilvanija, kaže da je to "verovatno najsnažniji, ikad otkriveni faktor koji aktivira makrofage".

 

 

MAKROFAG UNIŠTAVA I PROŽDIRE ĆELIJU RAKA

Kada se proizvede dovoljno aktivnih makrofaga, naredna Gc-MAF injekcija nije potrebna u sledećih nedelju dana, jer makrofagi imaju poluživot od oko šest dana. Nakon 16-22 nedeljne doze Gc-MAF, količina enzima Nagalaze pada na nivo koji je jednak nivou kod zdravih ljudi, što služi kao dokaz da je tumor potpuno eliminisan. Lečenje je bezbolno-uspelo je 100% kod 16 pacijenata s rakom dojke i nije bilo povratnih tumora u periodu od 4 godine, navodi se u izveštaju Međunarodnog časopisa o raku od 15. januara.  (Međunarodni časopis o raku  2008, 15 januar, 122(2):461-7)

U još jednom zapanjujućem izveštaju dr. Jamamota i njegovih saradnika, objavljenom u narednom, julskom izdanju časopisa Imunoterapija raka, terapija Gc-MAF potpuno je uklonila tumore kod 8 pacijenata s rakom debelog creva koji su već bili operisani, ali su još uvek imali ćelije raka koje su cirkulisale (metastaze). Nakon primljenih 32-50 nedeljnih injekcija "svi bolesnici s kolorektalnim karcinomom pokazali su zdrav kontrolni nivo aktivnosti Nagalaze u serumu, što ukazuje na uništavanje metastatičkih ćelija raka", navodi se u istraživanjima. Efekat je trajao sedam godina bez naznaka recidiva raka kontrolisanjem enzimske aktivnosti ili CT skeniranjem, rekli su istraživači.  (Imunologija i imunoterapija raka, tom 57, broj 7/jul 2008).

Objavljen u elektronskom izdanju ovog časopisa, ovaj izuzetni izveštaj nije do sada izazvao pažnju u medijima, uprkos njegovoj velikoj važnosti.

Gc-MAF tretman raka se previše sporo razvija. Dr. Jamamoto je 1993. prvi put opisao imuno-terapiju.        (Imunološki žurnal, 1993, 151 (5); 2794-2802).

U sličnom eksperimentu na životinjama objavljenom 2003, istraživači u Nemačkoj, Japanu i Sjedinjenim Američkim Državama su sarađivali, kako bi uspešno demonstrirali, da nakon što su ubrizgali Gc-MAF u miševe obolele od tumora, ti tumori su potpuno nestali.  (Neoplazija, januar 2003; 5(1), 32-40).

Dr. Jamamoto, 1997. godine, ubrizgava Gc-MAF protein u miševe koji imaju tumore, sa istim zapanjujućim rezultatima. Jedna enzimska injekcija udvostručila je stopu preživljavanja kod tih miševa, a samo četiri injekcije enzima povećale su njihovo preživljavanje 6 puta. (Istraživanje raka, 1997, 01. jun, 57 (11): 2187-92).

1996. godine, dr. Jamamoto je izvestio da su sva 52 pacijenta obolela od raka, koje je proučavao, imali povišen nivo imuno-deaktivatora,  alfa-N-acetilgalaktosaminidaze (Nagalaze), dok su zdravi ljudi imali vrlo niske nivoe ovog enzima.  (Istraživanje raka, 1996, 15 jun, 56(12): 2827-31).

Početkom 1990-ih dr. Jamamoto je prvi opisao kako ljudski imuni sistem biva onesposobljen od strane enzima koji se izlučuju iz ćelija raka, čak i podneo patent na predloženu terapiju.  (US Patent 5326749, jul, 1994, Istraživanje raka. 1996, 15 jun; 56:2827-31).

Aktivirani Gc protein je korišten kod ljudi, u mnogo većim dozama, bez nuspojava. Pokazalo se da je ovaj aktivirajući faktor Gc makrofaga (Gc-MAF) efikasan protiv raznih vrsta raka, uključujući rak dojke, prostate, želuca, jetre, pluća, materice, jajnika, mozga, raka glave/vrata i leukemije.

Iako je Gc-MAF nazvan i vezujući protein vitamina D, za aktivaciju makrofaga vitamin D nije potreban.

Ne može se reći da je lek Gc-MAF za lečenje raka prošao skroz nezapaženo. Rojters vesti su objavile ovu priču o dijagnostici u razvoju u januaru. Ali vest još uvek nije dobila vrhunski publicitet, niti je u potpunosti razjašnjena važnost otkrića od pre nekoliko godina, da je ljudsko telo sposobno da uništi rak nakon što se imuni sistem pravilno aktivira.

Gc-MAF se prirodno stvara i nije patentiran, iako je postupak izrade patentiran. Nema dokaza o bilo kakvim trenutnim naporima o komercijalizaciji ove terapije ili njenoj primeni u praksi. Ukoliko bi takav efikasan tretman za lečenje raka ušao u uobičajenu praksu, prihod od planova zdravstvenog osiguranja za svaku onkološku ordinaciju i centar za lečenje raka u svetu, bi se verovatno smanjio do tačke finansijske nesolventnosti i nestale bi hiljade radnih mesta.

Nacionalni institut za lečenje raka procenjuje da se u Americi za lečenje ovog oboljenja troši otprilike 72 milijarde dolara godišnje (2004).  Nadalje, godišnje se utroši oko 55 milijardi dolara na lekove protiv raka, iako ni jedan od tih lekova nije značajno poboljšao stopu preživljavanja pacijenata od početka njihove upotrebe. Ako bi tipičan pacijent oboleo od raka prošao terapiju od 30 Gc-MAF injekcija s troškom od 150 $ po injekciji, to bi koštalo otprilike 4.500 dolara, ne računajući posete lekaru i prateća testiranja.  Za poređenje, cena lekova protiv karcinoma usmerenih na gene, kreće se od 13.000 do 100.000 dolara godišnje, a oni izazivaju samo marginalna poboljšanja u preživljavanju (od nekoliko nedelja do nekoliko meseci). (Ciljana onkologija, april 2007, 2(2);113-19).

Do ovog trenutka, Nacionalni institut za lečenje raka, se apsolutno ne oglašava o ovom otkriću i nema dokaza da industrija za lečenje karcinoma planira da se brzo mobiliše, kako bi uvela u upotrebu ovu, inače bezopasnu terapiju.

Dodatak: Nažalost, lečenje o kom ste upravo čitali nije nigde dostupno. Njegov izumitelj pokušava da patentira jednu njegovu verziju kako bi se ono iskoristilo, iako nije potrebno poboljšavati molekul Gc-MAF - sasvim uspešno su u potpunosti izlečene četiri različite vrste raka bez dugoročnih remisija i bez ikakvih posedica. Dok se GC-MAF normalno proizvodi kod svake odrasle osoba, ne postoje načini za njegovo izdvajanje iz uzoraka krvi i ubrizgavanje pacijentu sa malignitetom. Nadajmo se da će jednog dana doktori napisati protokole o ovakvom načinu lečenja i poslati ih na verifikaciju odgovarajućim institucijama, kako bi se Gc-MAF lečenje moglo  sprovoditi na eksperimentalnom nivou. Gc-MAF je molekul koji se prirodnim putem stvara i koji se ne može patentirati. Ovaj je članak napisan kako bi se pokazalo da postoje dokazani lekovi protiv karcinoma koji se ne koriste. Zanimljivo je, da nijedan onkolog nije zatražio informacije o Gc-MAF-u, otkako je ovaj članak napisan, dok sam bio zatrpan pitanjima od strane pacijenata obolelih od raka, njihovih porodica i nekih zainteresovanih lekara koji nisu specijalisti za lečenje raka.

Bil Sardi

Bil Sardi živi u Kaliforniji i poznat je autor, predavač, govornik i zdravstveni istraživač. Mogu mu se pripisati mnogobrojne knjige i novinski članci. Možete ga kontaktirati na [email protected]

Timoti Habel je biohemičar iz Sinsinatija, koji je prvi skrenuo pažnju javnosti na ovo otkriće i bio na raspolaganju za konsultacije iz oblasti  biohemije. 

 

Tačne informacije za primenu PROTOKOLA GcMAF možete dobiti kod nas u centru CanSAVE na individualnom terminu.

Protokol GcMAF je kralj svih protokola i od ključnog je značaja.

Telefon za zakazivanje termina: +386 31 870 479

 

 

 

 

Šta je Gc MAF i zašto je od ključnog značaja – Od regulacije do modulacije
 

 

GcMAF (uključujući VDBP ili GC Globulin) je prirodni molekul - protein koji se proizvodi u svakom zdravom telu u metaboličkom procesu vitamina D i igra ključnu ulogu u kompleksnom mehanizmu imunološkog sistema.
U određenim slučajevima formiranje prirodnog GcMAF molekula u telu sprečeno je iz različitih razloga (na primer, nepravilno razvijen imunološki sistem, nedostatak određenih mikro hranjivih materija, stres, prisustvo virusa ili ćelija karcinoma itd...). Već devedesetih godina otkriveno je da se molekul Gc MAF može uneti u telo, nakon čega  će telo ponovo početi da uspešno funkcioniše.
 U poslednjih dvadeset godina GcMAF je bio predmet intenzivnih istraživanja, naročito u pogledu terapijske uloge kod kancera, autoimunih bolesti, virusnih oboljenja i neurodegenerativnih bolesti.

Prva  publikacija sa recenzijom u vezi tematike GcMAF pojavila se u leto 1994. (J. Immunol. 1994 May, 15; 152(10):5100-7). U toj publikaciji je istraživačka grupa koju je vodio dr. Iamamoto dokazala da molekul GcMAF aktivira makrofage, ključne ćelije imunog sistema (odatle potiče i ime: GC-Protein-derived Macrophage Activation Factor). Zbog toga je GcMAF prvenstveno tretiran kao jak regulator unutrašnjeg imunološkog sistema u slučajevima imunosupresije i prvi put se koristi za lečenje osoba inficiranih HIV-om.

 

 

Makrofage

 

Makrofage (gr. macros - veliki, phageîn -gutanje) su najveće ćelije imunološkog sistema, koji nose kompletan genetski kod i imaju sposobnost sinteze desetina hiljada različitih hemikalija koje se bore protiv homeostaze i zdravlja. Oni deluju kao čuvari i sredstva za čišćenje koja prepoznaju i neutrališu viruse i ćelije zaražene bakterijama, kao što su ćelije raka. Najčešće se nalaze u svim tkivima, većina ih se nalazi na mestima povreda ili područja sa većom verovatnoćom za infekciju (npr. respiratornog trakta) i druge probleme. Istovremeno, makrofage su takođe izuzetno važan element u komunikaciji između urođenog i stečenog imunog sistema.
 
Većina makrofaga u telu je neaktivna u okviru redovnih dnevnih aktivnosti. Međutim kada se telo susreće sa kritičnom situacijom, aktivira se molekul GcMAF koji ubrzava aktivnost za 30 puta! Ako bi ovo razmotrili na  primeru automobila - odjednom bi se ubrzao sa 5 km na čas na 150 km na čas.
 
Aktivacija makrofaga izaziva kaskadnu reakciju koja aktivira ceo imuni sistem.
 

 

Enzim nagalaza

 

Naše telo je izuzetno inteligentno, ali ni viruse ni ćelije raka ne treba potcenjivati! Oni izlučuju specifični enzim alfa-N-acetilgalaktosaminidaze (kraće Nagalaza) koji blokira formiranje prirodnog molekula GcMAF na osi vitamina D, čime sprečava aktivaciju makrofaga. Na ovaj način, imunološki sistem se doslovno gura u ćošak i stvoreno je idealno okruženje, kako za razvoj ćelija raka, tako i za širenje virusnih bolesti, kao i za razvoj različitih drugih oboljenja.
 
U početku se smatralo da je molekul GcMAF bio samo provodnik u kongenitalnom delu imunološkog sistema i izuzetan stimulator makrofaga i da je terapeutski efekat molekula GcMAF povezan samo sa aktivacijom makrofaga koji napadaju i uništavaju ćelije raka (Nutrints 2013 Juli 8; 7): 2577-89). Međutim nekoliko daljih studija pokazalo je znatno širi ulogu.
Tokom leta 2002. godine objavljen je dokument na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nagasakiju, Japan, koji je opisivao  inhibitornu aktivnost molekula Gc MAF na angiogenezi (J Natl Cancer Inst., 2002. 4, 94 (17): 1211-9). Angiogeneza je fiziološki proces formiranja novih krvnih sudova koji tumor snabdevaju krvlju i neophodnim hranjivim sastojcima za rast i metastazu. Za GcMAF je  na taj način dokazano da sprečava angiogenezu i tako zaustavlja snabdevanje tumora hranljivim materijama (Cancer Immunol Immunother, 2011 Apr; 60 (4) 479-85).


Godine 2010, na Univerzitetu u Leksingtonu u Kentakiju, Sjedinjene Države su predstavile kako je GcMAF direktno inhibirao proliferaciju i visok potencijal metastaza ćelija karcinoma u slučaju tumora prostate (PLoS One, 16. oktobar (10): el13428). Manje od godinu dana kasnije, isti efekat je pokazan na kancerogenim ćelijama raka dojke, gde je takođe dokazana promena neoplastičnog fenotipa; Drugim rečima, ćelije raka koje su tretirane sa GcMAF ponovo su postale normalne (Anicancer Res. Jan 2012; 32 (1): 45.52).
 
Na osnovu ovih pregledanih naučnih članaka može se sumirati da molekul GcMAF ima nekoliko nivoa delovanja koji mogu doprineti uspešnoj terapiji u slučajevima kancera:


1. Stimuliše makrofage koji napadaju i uništavaju ćelije raka,
2. On inhibira angiogenezu tumora čime se inhibira rast tumora,
3. Direktno inhibira proliferaciju ćelija karcinoma i njihov potencijal za metastazu i pretvara ćelije raka ponovo u zdrave ćelije.


Funkcionisanje molekula GcMAF je kompleksno i znatno šire od pojedinih opisanih efekata u ovom radu. Do danas imamo preko 20 potvrđenih efekata među kojima su:

• modulacija i smanjenje inflamatornih medijatora,
• smanjenje onkogena,
• povećanje broja ćelija prirodnih ubica,
• povećanje neuronske aktivnosti,
• indukcija formiranja sinaptičkih veza,
• povećan metabolizam u nervnim ćelijama,
• smeanjenje nitrozacije  stresa,
• snižavanje nivoa enzima,
• smanjenje toksičnih efekata teških metala.


Molekul GcMAF je od najveće važnosti za optimalno funkcionisanje imunološkog sistema, a sveobuhvatno razumevanje spektra njegove aktivnosti još uvek je predmet brojnih studija. Već dokazani efekti čine ga jednim od najvažnijih dodataka kako u opštoj prevenciji, tako kao i podrška pri terapiji kod mnogih zdravstvenih problema, naročito kod bolesti kancera, kardiovaskularnih bolesti, autoimunih bolesti i neurodegenerativnih bolesti.


Do nedavno, mogućnost terapije molekulom GcMAF bila je omogućena samo užem krugu ljudi, naročito u privatnim klinikama u obliku serumskih ekstrakata, koji su predstavljali GcMAF generaciju 1 i 2. Nakon 2010. godine, naučnici su razvili mogućnost da razviju bio-identičan molekul GcMAF iz prirodnih sastojaka kao što su kolostrum krave i određeni mikro hranjivi sastojci. Proteini se fragmentiraju u peptide u procesu fermentacije koji uz pomoć drugih mikro hranljivih materija formiraju prirodno telo identično molekulu GcMAF. Ovi preparati su danas poznati kao GcMAF generacije 3. Razlike između njih su veće ili manje, s posebnom pažnjom na kvalitet proizvoda i stvarnu apsorpciju koja se obezbeđuje isključivo u obliku kapsula zaštićenih od vazduha ili u obliku rektalnih čepića.

 

Izvori:

 

Yamamoto N, Naraparaju VR, Moore M, Brent LH: Deglycosylation of serum vitamin D3-binding protein by alpha-N-acetylgalactosaminidase detected in the plasma of patients with systemic lupus erythematosus. Clin Immunol Immunopathol. 1997, 82 (3): 290-298. 10.1006/clin.1996.4320.

 

Pacini S, Morucci G, Punzi T, Gulisano M, Ruggiero M: Gc protein-derived macrophage-activating factor (Gc MAF) stimulates cAMP formation in human mononuclear cells and inhibits angiogenesis in chick embryo chorionallantoic membrane assay. Cancer Immunol Immunother. 2011, 60 (4): 479-485. 10.1007/s00262-010-0953-7.

 

Kanda S, Mochizuki Y, Miyata Y, Kanetake H, Yamamoto N: Effects of vitamin D (3)-binding protein-derived macrophage activating factor (Gc MAF) on angiogenesis. J Natl Cancer Inst. 2002, 94 (17): 1311-1319. 10.1093/jnci/94.17.1311.

 

Pacini S, Morucci G, Punzi T, Gulisano M, Ruggiero M, Amato M, Aterini S: Effect of paricalcitol and Gc MAF on angiogenesis and human peripheral blood mononuclear cell proliferation and signaling. J Nephrol. 2012, 25 (4): 577-581. 10.5301/jn.5000035.

 

Yamamoto N, Naraparaju VR, Asbell SO: Deglycosylation of serum vitamin D3-binding protein leads to immunosuppression in cancer patients. Cancer Res. 1996, 56 (12): 2827-2831.

 

Zašto ne bi preskočili konvencionalne načine lečenja raka i za lečenje korisrtili samo GCMAF?

Neki pacijenti oboleli od raka - u nadi da će izbeći negativne posledice hirurškog zahvata, zračenja i hemoterapije - razmotraju jedino upotrebu GcMAF terapije u svom lečenju. Ako GcMAF deluje, pitaju, zašto se gnjaviti sa gadnim stvarima?
Ne žurite sa tim. Za većinu obolelih od raka ovo bi sigurno bio vrlo loš potez. Evo i zašto: GcMAF deluje efikasnije na manje tumore. Uprkos mnogim nedostacima "velike trojke", svi oni smanjuju masu tumora. Osnovna ideja ovde je da aktivirani makrofagi “progutaju” ćelije raka, ali - kao i kod ručka - što manje imate da pojedete, brže i lakše ćete završiti obrok. I baš kao što postoji gornja granica veličine obroka koju možete pojesti, postoji i ograničenje u veličini tumora, koju čak i najagresivnije aktivirani makrofagi mogu ukloniti.
Razmislite o sledećem: što je veći nered, više sunđera vam treba da ga počistite. Isto to važi i za rak. Operacija, zračenje i hemoterapija smanjuju veličinu tumora i/ili metastaze (ovo se naziva "debulking"). Manji tumori lakše su meta za GcMAF-ove aktivirane makrofage jer pošto imaju manje ćelija raka da unište, njihovo opterećenje se smanjuje. Tako da pacijenti s rakom koji sanjaju o brzom, jednostavnom i laganom lečenju, trebaju da imaju ovo na umu: izbegavanje preporučenih konvencionalnih tretmana za lečenje raka ne bi bilo pametno. Upotreba GcMAF-a kod manjih tumora koji su već operisani, a pacijent završio hemoterapiju može napraviti razliku između toga da li je bolest izlečena ili nije.
Još jedna pogrešan način razmišljanja je i ovaj: “Mogu probati samo GcMAF, a ako ne uspe, onda mogu obaviti operaciju, hemoterapiju i/ili zračenje.” Ovaj pristup može se pokazati besmislenim jer čekanjem se može doći do tačke rasta raka sa koje više nema povratka. Opet, najbolje je prvo ići sa "debulk" strategijom.
Dr. Jamamoto je prvi objedinio sve metode (debulked first)
Nije slučajno da je dr. Jamamoto odlučio da ograniči svoje revolucionarno istraživanje na pacijenate obolele od raka koji su nedavno prošli kroz optimalne "debulking" procedure. Svaki od pacijenata s rakom dojke, prostate i kolorektalnog karcinoma kom je on dao GcMAF, nedavno je okončao odgovarajući zvanični način lečenja raka. Urađena je operacija, zračenje i/ili hemoterapija (u kojoj god je kombinaciji to blio određeno kod tog pacijenta obolelog od raka). Budući da su ti pacijenti još ujek imali povišen nivo nagalaze, znao je da imaju metastaze. Konvencionalni način lečenja ih nije izlečio. Međutim kod  pacijenti je primenjen "debulk" metod, što je napravilo veliku razliku u sposobnosti GcMAF-a da obavlja svoj posao. Jamamoto je tako dokazao da kombinovanje glavnih "debulking" načina lečenja zajedno sa GcMAF-om može izlečiti 100% bolesnika u ranom stadijumu metastaza raka kod kojih konvencionalni način lečenja nije uspeo.
Da je Jamamoto odabrao te iste pacijente (u smislu tipa i stadijuma karcinoma) i primenio GcMAF pre konvencionalnog načina lečenja, on bi gotovo sigurno imao nekoliko neuspeha. Da je čekao mesecima ili godinama da se ti tumori kod neizlečenih pacijenata vrate (kao da je "re-bulk"), opet bi procenat izlečenih zasigurno bio manji. “Debulking” pomaže, važna je karika u procesu lečenja, i ne bi ga trebalo izbegavati ili odgađati u nadi da će GcMAF samostalno obaviti posao. Onaj ko ide ovim putem rizikuje da izgubi šansu za izlečenjem koju mu pruža “debulking” terapija u kombinaciji sa GcMAF-om.
Smanjenje virusnog "opterećenja" kod HIV-a
Gore navedena logika odnosi se i na HIV. Korištenje odgovarajućih koktela lekova za smanjenje viralnog opterećenja kod HIV-a daće GcMAF-u veliku prednost na početku u smislu njegove sposobnosti da "poždere" preostale viruse, i to može da napravi razliku između izlečenja i bolesti, između života i smrti. (Pošto inhibicija proteaze može da utiče na efektivnost GcMAF-a, verovatno će biti potrebno da se prekine unos inhibitora proteaze tokom GcMAF terapije. HIV pacijenti-od trenutka kada im GcMAF bude dostupan-moraće da porazgovaraju na tu temu sa lekarom.)
Izuzetak u slučaju "debulkinga"; karcinom je u ranoj fazi i premali je da bi bio uočen
U najranijim fazama raka, kada je masa još uvek vrlo mala (<5 mm), nema osnove da se prvo zahteva "debulk". Ako pacijent zna da zbog povišenog nivoa nagalaze negde raste rak, ali nije dovoljno velik da se vidi na snimku i testovi lokalizacije poput pozitivnog PSA (prostate), BrCA1 ili 2 (dojke) ili CA-125 (jajnika) ne pokazuju gde se nalazi, onda bi upotreba samo GcMAF bila korisna. Ako vremenom nivo nagalaze (ili AMAS-a) padne na normalu, može se pretpostaviti da je rak "uništen u začetku", izlečen pre nego što je postao dovoljno velik da se vidi na snimcima. Kada bih ja imao tumor koji je dovoljno velik da vidi na snimcima, želeo bih da ga hirurg izvadi. Još bih koristio i GcMAF (ako bi bio dostupan), u slučaju da hirurg nije sve uklonio.
Budući da testiranje nivoa nagalaze još nije dostupno, njegova upotreba za rano otkrivanje raka ostaje čisto teorijski pojam. U međuvremenu, testiranje AMAS-a može da se koristiti za otkrivanje ranih faza raka i praćenje terapije raka.
“Kako ga mogu lečiti ako ga ne mogu ga videti?”
Neke lekare uznemiruje činjenica da treba da leče "nevidljivu" bolest koja nema simptome, bez fizičkih je znakova, pa čak je nema ni na najsavremenijim snimcima. Ovi predstavnici stare škole i dalje ostaju neodlučni kako da leče pacijente ako ne mogu da postave formalnu dijagnozu pomoću instrumenata koji najbolje razumeju. Ne bojte se, ovo je zastarela, nestala sorta koja u vremenu molekularne i genetske medicine lagano izumire.
Biohemijsko testiranje izuzetno pomaže u dijagnostici najranijih znakova mnogih bolesti. Moja knjiga  Kako nadmudriti ubicu broj jedan (http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK-text.pdf  kao i slajdovi na http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK.pdf) objašnjavaju kako treba  koristiti molekularne markere kako bi se utvrdio i izbegao rizik od srčanog i moždanog udara. Sada, uz testiranje nivoa nagalaze, imamo alat za vrlo rano otkrivanje raka, ubice broj dva.
Uz upotrebu najsavremenijih biohemijskih markera, sistem molekularne medicine za rano upozoravanje omogućava ranije dijagnostokovanje. Otkrivena na početku, bolest u razvoju obično se može izlečiti pomoću netoksičnih prehrambenih lekova (odgovarajuće ishrane, fitonutrijenata, bilja, vitamina, minerala, aminokiselina, esencijalnih masnih kiselina, hormona, enzima i homeopatskih lekova). Međutim,jednom kad bolest napreduje do srčanog udara ili velikog tumora, lečenje postaje mnogo teže, prirodni lekovi su ređe opcija, a potreba da se koriste jaki lekovi postaje sve veća.
Dakle evo mog moj netraženog saveta onim lekarima koji se opiru identifikaciji i lečenju najranijih znaka bolesti: izučavajte molekularnu biologiju i prirodne metode lečenja. Dobre stvari će se dogoditi!

Protokoli lečenja
 
Akos ste pacijent koji koristi GcMAF, kod nas uvek možete naći najnovije informacije.
Bitno je da znate da smo mi naučnici, a ne lekari. Mi vam NE predlažemo da prekinete bilo koji način lečenja koji može da vam spasi život. Ako imate precizno određenu terapiju, uvek se prvo obratite svom lekaru specijalisti i zatražite izveštaje o napretku lečenja pre nego što napravite bilo kakve promene u režimu lečenja.
U skladu sa stavom 68. britanskog GMC Good Prescription vodiča lekar može primeniti način lečenja po svom izboru. Imate zakonsko pravo da odaberete svoj lek – Helsinška dekleracija (1975). Ako imate rak s tumorima, doze za primenu kućnog protokola su:

1. U prvoj fazi, standardna doza iznosi 0,25 ml GcMAF dva puta nedeljno, za fazu 2 tri doze nedeljno, faza 3 pet doza nedeljno, a kod  kasne faze 4 koristi se i do 1 ceo mililitar pet puta nedeljno. Ne treba očekivati nuspojave kod upotrebe 1 ml na dan.
2. Najmanje 10,000 internacionalnih jedinica vitamina D3 dnevno, 100 mikrograma K2 i 400 mg  magnezijum citrata.
3. Ne konzumirati nimalo šećera ili ugljenih hidrata(znači bez žitarica, hleba itd)koji hrane rak.
4. Jedite povrće, ribu i belo meso.
5. Ako vam težina padne ispod savršene težine za vašu visinu, kupite Branch Chain Amino Acids (BCAA) u prodavnici vitamina, ili još bolje, Master Amino Acid Pattern.

Ako je doza nebulizirana od 0,5 ml do 1,0 ml na dan u 5 ml fiziološke otopine.
Ako uz sve ovo koristite još i mnogo lekova, što više lekova koristite time više smanjujete šanse zaizlečenja. Više je manje.
Nemojte prestati sa upotrebom GcMAF i do 8 nedelja nakon što skener pokaže da više nemate rak ili 8 nedelja nakon što vam nivo nagalaze padne ispod 0,65.
GcMAF je obično uspešan u terminalnoj fazi četiri raka pankreasa, ali u početku je potrebna doza od 1 ml dnevno. Hemoterapija može krv i imuni sistem tako oslabiti da terapija ne uspe.
Izbegavajte pet glavnih uzročnika raka
1. Previše šećera
2. Manjak vitamina D3
3. Loša ishrana kojoj nedostaju aminokiseline i metali u tragovima
4.Nedovoljno kiseonika i fizičke aktivnosti,
5. Teške, stresne situacije.
Doziranje

Od otkrića GcMAF-a 1990. do 2013. preporučeno je bilo 0,25 ml GcMAF nedeljno, jer se mislilo da GcMAF samo obnavlja imuni sistem i aktivira makrofage, gde ima poluživot od 6 dana. 2013. godine uradili smo laboratorijska istraživanja i objavili naučne radove (videti  "Nauka"ovde) u kojima je otkriveno još nekoliko načina na koji GcMAF napada rak. Tu su tri izvrsna rezultata za lečenja raka na mozgu i dva za rak ćelija. Oni imaju poluživot od 3 dana. Koristeći povratne informacije prikupljane tokom četiri godine, sada smo ponovno počeli da radimo na prilagođavanju doziranja. Dakle, za rak sada predložemo najmanje dve doze od 0,25 nedeljno, što je dovoljno za one koji na tretman dobro reaguju. U našim centrima za lečenje naši lekari daju najviše 2 ml, jednu bočicu dnevno u trajanju od samo 2 dana, jer telo ne može transportovati ostatke karcinoma na tom nivou. Najviše što dajemo neprekidno je 1 ml na dan.
Ako lečite infekciju ili prehladu, dajte dozu od samo 0,25-0,5. Mogu nestati u roku od 36 sati. Ako ga koristite svakodnevno, imuni sistem će biti jak, stvarače sluz i pokazivati simptome dugo nakon što je prehlada prestala.
Izbegavajte šećere

Ne koristite: šećere, koji hrane rak, ugljene hidrate koji se pretvaraju u šećer; i zrna pasulja i krompir, koji takođe sadrže lektine i otrove koji izazivaju rak - pšenica je najgora. Izbegavajte sojino mleko koje blokira apsorbanciju metala u tragovima.
Neki zaslađivači štetni su na druge načine – aspartam slabi vaš imuni sistem; čak je i Slenda organsko jedinjenje hlora slično DDT-ju –pogledajte: http://www.wnho.net/splenda_chlorocarbon.htm.

Čini se da je najbolji prirodni biljni zaslađivač Xylitol ili Stevia, kome se dodaje relativno neškodljiv maltodekstrin za supermarkete. Sledeći po kvalitetu je saharin.

Rak dojke
Ako imate korenski kanal, savetujemo vam uklanjanje tog zuba. Obično mleko sadrži estrogen, koji je faktor rasta za rak maternice kao i za za rak dojke, ali u manjoj meri.

Rak u 4 stadijumu
GcMAF napada  rak na šest načina; četiri direktna, gde je poluživot od tri dana. Dakle, najvažnije je povećati dozu GcMAF i primenjivati je u različitim delovima tela najmanje dva puta nedeljno.  Kao aktivatoru makrofaga poluživot mu je 5 dana (poluživot makrofaga je 6 dana). Ovih 5 napada počinju za nekoliko minuta. Možete primetiti povećanje aktivnosti slezine na skeniranju. U šestom napadu, GcMAF  potpuno obnavlja imuni sistem za 3 nedelje. Četvrti napad je prema lekarima najbolji.
U Evropi postoje dnevni centri za  lečenje u kojima lekari koriste ultrazvuk kako bi tačno izmerili tumore i stavljali GCMAF na pravo mesto u periodu od jedne nedelje ili duže. Merenje se ponovo vrši nedelju dana kasnije i u proseku u toku prve nedelje dolazi do smanjenja od  25%.
Ako možete operisati tumorsku masu da bi je smanjili, učinite to, ali koristite GcMAF najmanje tri nedelje pre operacije i 8 nedelja posle nje, kako bi vaš obnovljeni imuni sistem mogao sprečiti sekundarne posledice uzrokovane ćelijama raka koje se oslobađaju operacijom.
 
A zatim koristite GcMAF 8 nedelja nakon što skener pokaže da su tumori nestali ili pošto nivo nagalaze prvi put padne ispod 0,65.

 

Dodatni izvori informacija:

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed (GC MAF, GC, Vitamin D binding protein in gene database)

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gc MAF+Cancer

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=GcMAF

 

https://www.youtube.com/watch?v=oPv2tFEN5ss

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=GcMAF

 

https://www.youtube.com/watch?v=jnFATCglZj8

http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html

 

http://yournewswire.com/holistic-author-big-pharma-dead/

BEZ GcMAF-a pobeda nam rakom će biti veoma teška!!!

 

 

kk

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.