RAK - ALTERNATIVNO LEČENJE RAKA I DRUGIH TEŽIH BOLESTI-VRSTE TERAPIJA PROTIV RAKA KOJE SPROVODE NAJBOLJE PRIVATNE KLINIKE I CENTRI

Društvo Liora, društvo Zagrljaji Zdravlja, holistični center CanSAVE iz Vrhnike i specijalistička onkološka bolnica Nova Vita iz Beograda sarađuju među sobom, informišu, predstavljaju terapije i protokole, vrše testiranja i bave se lečenjem obolelih (u bolnici u Beogradu) uz pomoć kubanskih, nemačkih, američkih, japanski i ruskih TERAPIJA i PROTOKOLA. Specijalizovali smo se za najnovije Imuno terapije i protokole protiv raka: "GcMAF&Leakygut" i "high dose C vitamin & B-e-XVII", kubanske terapije protiv raka na plućima Cimavax i Vaxira, kao i vakcine Cimaxer protiv moždanog tumora glioblastoma i astrocitoma. Započeli smo sa kubanskom terapijom protiv gangrene i otvorenih rana  inekcijama Heberprot P75. Sprovodimo novi program protiv multipla skleroze sa kubanskim inekcijama Hebertrans. Istovremeno izvodimo terapije protiv borelioze, auto imunih oboljenja, autizma, aspergerovog sindroma, ADD / ADHD, alergija, intolerancije, psorijaze, ćelavosti i celokupnog programa detoksifikacije na ćelijskom nivou.

 

Kod nas u društvu Zagrljaji zdravlja i holističkom centru CanSAVE u Vrhnici vam nudimo da naučite kako možete primenjivati TERAPIJE i PROTOKOLE samostalno u kućnoj nezi u saradnji sa onkolozima, internistima, imunolozima, naturopatima, isceliteljima koji su uključeni u naše društvo i pomažu bolesnima. Ovaj način sprovođenja terapija i protokola je prikladan u I., II. i III. stadijumu raka, ili u slučajevima bolesti, u slučajevima kada je osoba koja boluje od ove bolesti još uvek samostalna i može sama da sprovede terapiju / protokol. Ukoliko želite, možete se odlučiti za posetu i boravak u specijalističkoj ordinaciji Kuba Medic u Loznici, specijalizovanoj klinici Bolnice Nova Vita u Beogradu ili drugim boljim privatnim klinikama širom sveta sa kojima sarađujemo. Za takve terapije i protokolese svakodnevno odlučuje nekoliko hiljada ljudi širom sveta . Samostalno sprovođenje ovih istih terapija i protokola je veoma popularna među pacijentima zbog niskih troškova, jer ih mogu samostalno primenjivati.

 

 

 

 Detaljno pročitajte sve terapije i protokole o kojima je pisano na našem sajtu i ukoliko ste zainteresovani pozovite da zakažete individualni termin  na tel: 00 386 31 870 479. To su zaista svetski protokoli i terapije koje dokazano sprovode najbolje klinike i centri širom sveta posebno u kilinikama dr. Kraft i Sanomni u Nemačkoj, više od 40 klinika u Sjedinjenim Američkim državama, Meksiku i kubanske klinike na Kubi, kao i u japanskim i ruskim klinikama. Kod nas su dolazili pacijenti iz svih zemalja, ukčljučujući lekare i medicinsko osoblje. 

Ne čekajte predugo jer je važan svaki dan!

 

Pre početka samostalne primene TERAPIJA i PROTOKOLA kod kuće, potrebno je da zakažete kod nas u centru Cansave u Vrhnici  individualni dvočasovni termin, kako biste se informisali i kako bismo vam predstavili TERAPIJE i PROTOKOLE i obučili vas da ih samostalno primenjujete. Takođe je potrebno da vam uradimo testiranje Oligocanom koji može utvrditi stanje ćelija: minerala,  teških metala, IrisoScan, i Body laserom koji analizira prenos kiseonika u ćelijama.
 
Tokom 3 do 6 meseci sprovođenja TERAPIJA i PROTOKOLA vam stojimo na raspolaganju, za kontrole i dodatan pojašnjenja i informacije. Možete nam pisati na email: [email protected] ali u slučaju nužde možete i zvati na + 386  31 870 479.  

 

Želimo vam reći da bolest ne mora nužno da vodi prema kraju  života, već to može biti samo prepreka  na putu, koja se pojavila sa ciljem da vam opomene da nešto radite pogrešno, da ste skrenuli sa puta, ali da tu prepreku možete savladati.
Terapije i protokoli, u većini slučajeva,  ne isključuju niti se kose salečenjem  klasičnom medicinom, već efikasno deluju zajedno sa njom.  
 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu..