O CanSAVE centru

{caption}

Specializirani center za informiranje in izobraževanje obolelih za rakom in multipla sklerozo ˝CanSAVE˝ je začel po dolgih letih dela v tujini, obratovati tudi v Sloveniji. 


S tem, ko smo se specializirali za informiranje in izobraževanje obolelih, se zavedamo, da se farmacija in večji del medicine ne bodo strinjali in podpirali TERAPIJ in PROTOKOLOV PROTI raku in MS, ki jih uporablja večina najboljših zasebnih centrov in klinik po svetu, saj terapije in protokoli ne vsebujejo kemoterapije, obsevanja, biloških, imuno terapij, tarčnih terapij in ostalih zdravil, ki tlačijo simptome ne da bi delovali na vzrok bolezni.


Nikoli ne prepričujemo obolele osebe naj se ne zdravi z uradno medicino. V kaj verjame in način kako se zdravi, je temeljna pravica vsakega posameznika. Tu smo zato, da informiramo in izobražujemo tiste, ki sprejemajo tudi drugačne načine in novosti, ter si tega želijo.


Metode, ki učinkovito pomagajo pri spopadanju z rakom, so že pred mnogimi leti odkrili zdravniki, znanstveniki, zdravilci, samouki borci proti raku kot so: dr. Hulda Clark, Rudolf Breuss, dr. Max Gerson, g. Harry Hoxsey, dr. Otto Heinrich Warburg, g. Genadij Petrovič Malahov, G. Edward Griffin, dr. Hans A. Nieper, dr. Borisov  B.A., dr. Ab-dul-Haqq Sartori, dr. Bill Henderson, dr. Bob Wright, dr. Mercola, dr. Ben Johnson, dr., Nicholas Gonzalez, dr. Cicero G. Coimbra,...

Teh TERAPIJ in PROTOKOLOV, terapij, sestavin in preparatov si nismo izmislili mi, temveč ljudje - avtorji, ki so svoje življenje posvetili, da bi pomagali obolelim. Ti ljudje so za svoje delo prejeli Nobelove nagrade in številna druga priznanja. Mi smo z našim raziskovalnim delom v 17 letih, prišli do zaključkov katere trepije in protokoli imajo dejansko uspeh pri zdravljenju. Z našimi izkušnjami in znanjem pomagamo obolelimi in jih izobražujemo, kako si lahko pomagajo tudi sami.

Danes je na internetu i v medijih ogromno ponudnikov, ki ponujajo in obljubljajo da vas bodo pozdravili. Kdor koli vam bo obljubljal ozdravitve in dajal garancije, ne verjamite in ne nasedajte marketingu. Mi v centru CanSAVE ne obljubljamo ničesar, ker je to nemogoče, vsakemu pa razložimo in predstavimo možnosti in novosti, ki obstajajo v boju z rakom in MS. Vsak se nato sam odloči, po kateri poti bo šel. 

Tako bi vam rad predstavil, da rak, Ms in borelioza niso bolezeni, ki vas nujno vodijo proti koncu življenja, pač pa so lahko le ovinek na vaši poti, ki ga je mogoče premagati.

Ne podlegajte strahu in pritiskom ne z s trani alternetivne madicine kakor ne z strani uradne medicine. Danes vam nihče ne more zagotoviti 100% ozdravitve. Nobena metoda ni 100%. Zato je zelo pomembno, da se dobor informirate o vseh možnostih in načinih, ki obstajajo. Znanje je bogastvo. Več znanja in informacij imate, lažje se boste odločili.

Znanje je tisto, ki vam bo omogočilo pravilno odločitev. Zato bodite dobro in celostno informirani in ozaveščeni !

TERAPIJE in PROTOKOLI, ki se uporabljajo po svetu, se v večini primerov ne izključujejo in se ne križajo s klasičnim zdravljenjem uradne medicine, temveč učinkovito delujejo tudi istočasno z njim.

V Sloveniji delujemo kot center CanSAVE, ker nam zakon ne omogoča drugačnega načina delovanja. V Srbiji, v Novem Sadu pa imamo ordinacijo in ambulanto za zdravljenje raka, multipla skleroze, avto-imunih obolenj, avtizma, nevroloških obolenj, alerjih in netoleranc, kjer izvajamo najpomembnejše terapije v naših zdravstvenih prostorih.

Priporočam, da si preberete vse rubrike naše internetne strani, da boste imeli celotno sliko in čim več informacij.


 "Mi smo tu, da vam pomagamo."