O NAS - CanSAVE center

{caption}

Spoštovani,

 

Center CanSAVE deluje v obliki mednarodnega centra in podružnic z koncesijami v većini EU držav, v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Rusiji, na Kitajskem, Japonskem in Novi Zelandiji. Namen društva je predvsem pomoč obolelim za rakom in drugim težjim obolenjem na strokovnem in profesionalnem nivoju. V centru so vključeni in delujoči zdravilci, zdravniki, naturopati in terapevti iz celega sveta, ki Vam lahko na vašo željo pomagajo po svojih močeh in kolikor jim to zakonodaja dovoljuje.

 

Na naši spletni strani strani se lahko v zgornjem delu spletne strani (reklamna okenca), ter v levem deluspletne strani (reklamna okenca) www.cansave.org reklamirajo druga društva, pravne osebe, zasebne klinike, ter vsi ki si želijo pomagati obolelim. Iz teh sredstev se finansira urejanje in vzdrževanje spletne strani www.cansave.org

 

 

O specializiranem Holističnem centru CanSAVE

Specializirani center za pomoč obolelim za rakom ˝CanSAVE˝ je začel po dolgih letih dela, biti aktiven tudi na spletnih straneh v Sloveniji.
S tem, ko smo se specializirali za pomoč, informiranje in izobraževanje obolelih, se zavedamo, da se farmacevtska industrija in večji del medicine (vsaj ne javno) ne bodo strinjali in podpirali TERAPIJ in PROTOKOLOV PROTI raku, ki jih uporablja večina najboljših zasebnih centrov in klinik po svetu, saj terapije in protokoli ne vsebujejo kemoterapije, obsevanja, bioloških, imuno in tarčnih terapij ter drugih zdravil, ki vplivajo na simptome, ne da bi delovali na vzrok bolezni.

Obolelih oseb nikoli ne prepričujemo, naj se ne zdravijo z uradno medicino. V kaj verjame in odločitev, kako se zdravi, je temeljna pravica vsakega posameznika. Tu smo zato, da informiramo in izobražujemo tiste, ki sprejemajo tudi drugačne načine, novosti in si tega želijo. Mi smo tu zato, da pomagamo z informacijami o tem, kakšne so te možnosti, da jih bolnikom in njihovim svojcem predstavimo, da spoznajo, kako bi lahko spremenili svoj način življenja, da bi se obrnili v zdravje. S predstavitvijo protokolov in terapij se lahko vsak sam odloči, kaj bo storil zase. Ko pa se bolnik odloči, mu pomagamo tako, da mu lahko uredimo sprejem v kateri od vrhunskih klinik ali bolnišnic, mu predstavimo tudi, kateri specialisti tam delajo, kakšne metoda uporabljajo in tudi, kakšni so njihovi uspehi. O vsem in o vsaki stvari pa se odloča bolnik sam.

Metode, ki učinkovito pomagajo pri spopadanju z rakom, so že pred mnogimi leti odkrili zdravniki, znanstveniki, zdravilci, samouki borci proti raku kot so: dr. Hulda Clark, Rudolf Breuss, dr. Max Gerson, g. Harry Hoxsey, dr. Otto Heinrich Warburg, g. Genadij Petrovič Malahov, G. Edward Griffin, dr. Hans A. Nieper, dr. Borisov  B.A., dr. Ab-dul-Haqq Sartori, dr. Bill Henderson, dr. Bob Wright, dr. Mercola, dr. Ben Johnson, dr., Nicholas Gonzalez, dr. Cicero G. Coimbra,...


Teh TERAPIJ in PROTOKOLOV, raznih učinkovin in preparatov si nismo izmislili mi, temveč ljudje - avtorji, ki so svoje življenje posvetili, da bi pomagali obolelim. Ti ljudje so za svoje delo prejeli Nobelove nagrade in številna druga priznanja. Mi smo z našim raziskovalnim delom v 21-tih letih zbrali ogromno informacij o tem,  katere terapije in protokoli imajo dejansko uspeh pri zdravljenju. Z izkušnjami in znanjem obolelim pomagamo tako, da jim predstavimo vse možnosti, ki jih imajo, in jih izobražujemo tudi, kako si lahko pomagajo sami (na primer med ostalim tudi z uživanjem zdrave hrane).
Danes je na svetovnem spletu in v drugih medijih ogromno ponudnikov, ki  ponujajo svoje storitve in obljubljajo, da vas bodo pozdravili. Kdor koli vam bo obljubljal ozdravitev, nima prav, ker tega ne more nihče. Mi v centru CanSAVE ne obljubljamo ničesar, ker je to nemogoče, vsakemu pa razložimo in predstavimo možnosti in novosti, ki obstajajo v boju z rakom. Vsak se nato sam odloči, po kateri poti bo šel. Rak ni bolezen, ki vas nujno vodi proti koncu življenja, pač pa je lahko le ovinek na vaši poti, ki ga je mogoče premagati.
Ne bojte se, a tudi ne nasedajte pritiskom katere koli medicine, pa naj bo uradna ali pa alternativna. Danes vam nihče ne more zagotoviti 100 odstotne ozdravitve. Nobena metoda ni 100 odstotna. Zato je zelo pomembno, da se dobro informirate o vseh možnostih in načinih, ki obstajajo. Znanje je bogastvo. Več znanja in informacij imate, lažje se boste odločili. In prav to je tisto, kar lahko dobite v našem centru.
Znanje je tisto, ki vam bo omogočilo pravilno odločitev. Zato bodite dobro in celostno informirani in ozaveščeni ! Poleg tega pa vas nihče ne pozna bolje kot vi sami sebe!


TERAPIJE in PROTOKOLI, ki se uporabljajo po svetu, se v večini primerov ne izključujejo in se ne križajo s klasičnim zdravljenjem uradne medicine (razen antioksidativne terapije), temveč učinkovito delujejo tudi istočasno z njim.
Priporočamo, da si preberete vse rubrike spletni strani, da boste imeli celotno sliko in čim več informacij. Le tako se boste lahko pametno odločili.

 

Holistični center CanSAVE ne prodaja ničesar. Se ne ukvarjamo z prodajo in reklamiranjem artiklov. Ne reklamiramo. Ukvarjamo se izključno z pomočjo obolelim. Informacije, ki jih oboleli dobijo so prav tako dostopne povsod po internetu, le da so tukaj združene na enem mestu, sortirane in pregledne. Cilj nam je pomagati obolelim.


"Mi smo tu, da vam pomagamo."

 

 

 

 

Mednarodno društvo LIORA z sedežem v Novem Sadu je uradno odkupilo spletno stran www.cansave.org in je lastnik in urednik internetne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebino spletne strani. Za vse informacije o spletni strani in vsebini spletne strani se lahko obrnete na nas - LIORA Novi Sad.

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi SadDruštvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.