Odpravljanje energetskih blokad

{caption}

SPOPADANJE Z RAKOM NA MISELNEM, ČUSTVENEM IN ENERGETSKEM NIVOJU - ČIŠČENJE UJETIH NEKANALIZIRANIH ČUSTEV in NAPAČNIH MISELNIH VZORCEV

  V polovici primerov je rak (mutacija celice) nastal kot posledica znižanja nivoja energije oziroma pretoka energije v naših energetskih kanalih (meridijanih), organih in celicah. Zdrava celica ima energetski naboj med 70mV in 120mV ter frekvernco pribl. 2,5 GHz in je odprta - prehodna. Bolna celica ima naboj pod 70 mV, rakasta pa pribl. pod 50mV in je precej bolj zaprta od zdrave celice.

 

  silhouette-1304143Kako pride do tega?

V polovici primerov je rak nastal kot posledica nekanaliziranih ujetih čustev. To se je zgodilo pred nastankom raka, vzrok pa lahko sega do zgodnjega otroštva. Vsako čustvo - emocija ima svojo naravno pot, od nastanka na miselnem nivoju do manifstacije na energetskem nivoju. Čustvo ponavadi biva kratko v našem energetskem telesu, nato se kanalizira - zapusti energetsko telo. Temu se reče kanaliziranje čustev - emocij. Problem nastane, ko naša zavest ali podzavest (ki je višje od energetskega telesa - vibrira višje) v trenutku doživljanja bolečih čustev, blokira naš naravni pretok energije. To se zgodi iz "iluzornega strahu" (da se nam ne bo kaj zgodilo). Takrat čustev ne moremo doživeti, izživeti in ne morejo ven iz nas, da bi se kanalizirala. Ujeta - blokirana čustva s časom naredijo blokado energije na meridijanu (zastoj energije), kar posledično ustvari bolezen na celičnem nivoju. Tiste celice, ki so pod vplivom primanjkljaja energije, nimajo več dovolj energije (so pod 50 mV), ki jo potrebujejo, in mutirajo v rakaste celice. Večja kot sta mentalna in čustvena blokada ter prikrit ( - potisnjen) pritisk znotraj osebe, rak hitreje raste. Kdor uspe odblokirati in kanalizirati ujeta čustva in napačne miselne vzorce iz preteklosti, bo sprostil pretok energije na mestu, kjer se rak nahaja. Posledično temu, se bo energija uravnovesila in obrnila proces v nasprotni smeri. Mutirane celice ne bodo imele več vzroka, ki jih je vzdrževal v tej obliki. Ali bodo odmrle ali pa se bodo spremenile nazaj v zdrave celice.

  forest-396025_1920SUNGAZING

Metoda, ki jo učimo in prakticiramo v terapiji D9 je SUNGAZING. To je tehnika gledanja v sonce, ob sončnem vzhodu in ob sončnem zahodu. Začne se z gledanjem v sonce po 10 sekund. Vsak naslednji sončen dan se poveča čas gledanja za 10 sekund. Tako 9 mesecev. Ko pridete do 100. dne boste gledali v sonce dobrih 16 minut. Po 9 mesecih pa 45 minut. To je zgornja meja gledanja v sonce. Zelo priporočeno je da ste med gledanjem bosi in stojite na zemlji, 45 minut vsak dan. Hoja bosih nog po zemlji je obvezna, če je le mogoče.

S to tehniko se naše energetsko in fizično telo polni z celotnim spektrom Vesoljne energije. Po 100 dneh se aktivira hipotalamusni trakt in žleze: epifiza, hipofiza, hipotalamus, talamus in amigdal. Možgani postanejo bolj aktivni od energije, ki jo dobivajo od sonca.

Po 100. dnevu telo nakopiči v sebi dovolj energije da začne z odpravljanjem bolezni v telesu. Po 9. mesecu je v telesu dovolj enrgije, da lahko izvajate sungazing le enkrat tedensko, bosi pa lahko hodite vsak dan.

 

Mi sami smo odgovorni za to, da blokiramo čustva in energijo v nas. Vedno. Bodisi, da smo mislili, čutili ali delali nekaj narobe zavestno - namerno, podzavestno - nenamerno, ali česar nismo naredili, kar bi morali, je vseeno, ker je posledica vseh treh možnosti enaka: padec energije v energetskih kanalih - meridijanih, organih in celicah. Naše napačne misli, čustva in dejanja vplivajo na naše razpoloženje in pretok energije skozi nas. Na primer: če smo veseli, srečni, zaljubljeni, cvetimo, sijemo od energije. Če smo prestrašeni, prizadeti, žalostni, razočarani, potrti, nezadovoljni, jezni, smo prazni, negativni, se v naši bližini skoraj čuti neprijeten občutek. Če se to dogaja pogosto, lahko rečemo, da je vzrok kroničen oziroma da so nastale nekanalizirane ujete emocije - čustva.  

Poglejte si oddajo in modrosti Taoističnega modreca:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174375127  

DR. PSIH. BENO ARNEJČIČ27 Beno Arnejčič, doktor psihologije, praktik in mojster nevroligvističnega programiranja (NLP) in hipnoterapevt po metodi M. Ericsona in Creative Focus. Vse diplome imajo mednarodno veljavnost.

Sem vaš notranji sopotnik in svetovalec na vaši poti notranjih sprememb. Učinkovito pomagam deblokirati, usmeriti in preoblikovati vaša čustvena stanja, omejujoča prepričanja in ostale psihične težave. Imam izkušnje pri delu z obolelimi osebami za rakom zlasti v sodelovanju v centru CanSAVE. Pri tem sem uspešen z naprednimi tehnikami dihanja in delu s čustvenimi stanji.
Po poklicu sem visokošolski učitelj, z občutkom, da prisluhnem in uresničim vaše hrepenenje in želje po znanju in spremembah usmerjam v vaš hoteni cilj. Zaposlen sem na Pedagoški fakulteti v Kopru, predavatelj družboslovnih in psiholoških predmetov. Profesor z izkušnjami v delu v vojski in v šolstvu. Človek, ki prisluhne drugemu in sprejema različnosti ob zavedanju, da je vsak od nas posebna in enkratna osebnost. Športnik, maratonec, tekač in veteranski atlet. Razvijam pristen človeški in sočuten odnos do obolele osebe. Metodo NLP prepletam s prakso in poznavanjem metod energijske kundalini joge (sistem, ki se ukvarja z odpiranjem energetskih centrov v telesu- bioplazmična energija).
 
Več o meni lahko preberete na spletni strani
in na
in na facebooku: