ODPRAVLJANJE MENTALNO - ČUSTVENIH IN ENERGETSKIH BLOKAD

SPOPADANJE Z RAKOM NA MISELNEM, ČUSTVENEM IN ENERGETSKEM NIVOJU - ČIŠČENJE UJETIH NEKANALIZIRANIH ČUSTEV in NAPAČNIH MISELNIH VZORCEV

  V polovici primerov je rak (mutacija celice) nastal kot posledica znižanja nivoja energije oziroma pretoka energije v naših energetskih kanalih (meridijanih), organih in celicah. Zdrava celica ima energetski naboj med 70mV in 120mV ter frekvernco pribl. 2,5 GHz in je odprta - prehodna. Bolna celica ima naboj pod 70 mV, rakasta pa pribl. pod 50mV in je precej bolj zaprta od zdrave celice.

 

  Kako pride do tega?

V polovici primerov je rak nastal kot posledica nekanaliziranih ujetih čustev. To se je zgodilo pred nastankom raka, vzrok pa lahko sega do zgodnjega otroštva. Vsako čustvo - emocija ima svojo naravno pot, od nastanka na miselnem nivoju do manifstacije na energetskem nivoju. Čustvo ponavadi biva kratko v našem energetskem telesu, nato se kanalizira - zapusti energetsko telo. Temu se reče kanaliziranje čustev - emocij. Problem nastane, ko naša zavest ali podzavest (ki je višje od energetskega telesa - vibrira višje) v trenutku doživljanja bolečih čustev, blokira naš naravni pretok energije. To se zgodi iz "iluzornega strahu" (da se nam ne bo kaj zgodilo). Takrat čustev ne moremo doživeti, izživeti in ne morejo ven iz nas, da bi se kanalizirala. Ujeta - blokirana čustva s časom naredijo blokado energije na meridijanu (zastoj energije), kar posledično ustvari bolezen na celičnem nivoju. Tiste celice, ki so pod vplivom primanjkljaja energije, nimajo več dovolj energije (so pod 50 mV), ki jo potrebujejo, in mutirajo v rakaste celice. Večja kot sta mentalna in čustvena blokada ter prikrit ( - potisnjen) pritisk znotraj osebe, rak hitreje raste. Kdor uspe odblokirati in kanalizirati ujeta čustva in napačne miselne vzorce iz preteklosti, bo sprostil pretok energije na mestu, kjer se rak nahaja. Posledično temu, se bo energija uravnovesila in obrnila proces v nasprotni smeri. Mutirane celice ne bodo imele več vzroka, ki jih je vzdrževal v tej obliki. Ali bodo odmrle ali pa se bodo spremenile nazaj v zdrave celice.

 

Mi sami smo odgovorni za to, da blokiramo čustva in energijo v nas. Vedno. Bodisi, da smo mislili, čutili ali delali nekaj narobe zavestno - namerno, podzavestno - nenamerno, ali česar nismo naredili, kar bi morali, je vseeno, ker je posledica vseh treh možnosti enaka: padec energije v energetskih kanalih - meridijanih, organih in celicah. Naše napačne misli, čustva in dejanja vplivajo na naše razpoloženje in pretok energije skozi nas. Na primer: če smo veseli, srečni, zaljubljeni, cvetimo, sijemo od energije. Če smo prestrašeni, prizadeti, žalostni, razočarani, potrti, nezadovoljni, jezni, smo prazni, negativni, se v naši bližini skoraj čuti neprijeten občutek. Če se to dogaja pogosto, lahko rečemo, da je vzrok kroničen oziroma da so nastale nekanalizirane ujete emocije - čustva.

 

Emocionalni – čustveni šok kot vžigalnik za začetek karcinoma: Rešite vzrok in začnite z zdravljenjem


Doktor Ryke Geerd Hamer je raziskoval kako je vzdrževanje življenja ontogenetski princip na katerem počiva zelotna evolucija. Vse je v nenehnem vstvarjanju in vzdrževanju.
Tako vsak kompleksen organizem, kot je človekov, potem ko je utrpel poškodbo (fizično, psihično, čustveno, mentalno), teži k temu, da sam popravi nastalo škodo in se pozdravi. Torej, če se bolečina ali nefinkcionalnost organa javita kot posledica procesa reparacije, potem je potrebno, da je tudi medicinska terapija skladna z načelom in postopki samozdravljenja samega telesa, ne le kot ublažitev bolečin in prikrivanje simptomov. In to je bistvo filozofije dr. Gerda Hamera.
Predstavljajte si kaj se zgodi v celem telesu, ko se prične proces odprave napake in  samozdravljenja značilen za vsa živa bitja, pri čemer se telo bombardira z zdravili, ki so za telo toksini in tujki ter jih telo poskuša spraviti ven iz sebe.
Možgani to dojemajo kot novi napad in novo poškodbo telesa. Lahko pride do zaustavitve prvotnega procesa samozdravljenja poškodbe oz bolezni, če telo prepozna zdravilo kot trenutno hujšo grožnjo kot je prvotna poškodba in bolezen. V tem primeru bo telo ustavilo prvotni program samozdravljenja bolezni in začelo novi program samozdravljenja, ki temelji na tem kako spravti zdravilo ven iz sebe. Tak novi program ima v tkivih pogosto še bolj izražene manifestacije, tako da jih zdravniki včasih tolmačijo kot poslabšanje stanja. Oboleli osebi prepišejo še večje odmerke kemičnih zdravil ali še druge vrste zdravil. Možgani se branijo tako, da sprožajo vse več naravnih obrambnih procesov za reparacijo prvotne poškodbe ali bolezni ter število programov za detoksikacijo zdravil. V takem dolgotrajnem začaranem krogu se telo utrudi ker zgublja dragoceno energijo hkrati pa ni zmožno nobenega od procesov samoozdravitve speljati do konca. Celo telo slabi v borbi za preživetjem. Zdravniki pa v obupu dodajajo še več zdravil v upanju da bodo popravil stanje pacijenta. Včasih jim uspe, včasih ne. Odvisno od vrste bolezni.
Če vam ta teorija deluje malo noro a logično, ste na poti da dojamete kaj je življenje in kako se je potrebno zdraviti.
Borba z rakom ni nič drugega kot borba z drugačno obliko življenja. Iz te borbe v večini primerov nažalost karcinom zmaguje, celotno telo razpada, se energetski razkraja, kar na koncu imenujemo smrt.
Seveda za to ne obsojamo zdravnike, ker so tako naučeni v šoli in prisiljeni od svetovne zdravstvene in farmacevtske elite, če želijo ohraniti svojo zdravstveno licenco. Dr. Hamer se je z predstavitvijo svoje nove teze o načinu zdravljenja močno izpostavil, zato so mu odvzeli zdravniško licenco.


Hamerjeva pot
Ryke Geerd Hamer je rojen 1935. V Nemčiji kjer je istočasno študiral medicine in teologijo v Tübingenu. V svojem 22. letu je končal teologijo, v 26. letu pa je dobil zdravniško licenco.  Delal je na različnih klinikah v Nemčiji med letom 1963 do 1986 ko mu je bila odvzeta licenca zdravnika.
Specijalizacijo iz interne medicine je končal 1972. in od takrat je največ dela z obolelimi za rakom v kliniki v Tübingenu, hkrati pa je istočasno delal na inovacijah medicinskih instrumentov. Tako je konstruiral hirurški scalpel Kateri je rezal 20 krat bolje Poznan kot Hamerjev scalpel. Konstruiral je tudi posebno pilo za plastične operacije ter še mnogo drugih instrumentov. Patenti od the inovacij so mu prinesli denar, da se je lahko preselil v Italijo kjer je brezplačno delal in zdravil v sirotišnicah.
Zasuk se je v njegovem življenju zgodil leta 1978, ko je njegov devetnajsto letni sin Dirk po nezgodi ubit med dopustovanjem na morju. Morilec je bil osebno princ Viktor Emanuel od Savoje, sin zadnjega italijanskega kralja. Princ od Savoje je streljal z puško na nekega vsiljivca, ki mu je poskušal vkrasti jahto, ter pri tem zadel Dirka v nogo. Krogla je bila odbita in je na sosednji jahti zadela Dirka v nogo. Po štirih mesecih borbe in amputaciji noge je Dirk umrl. Incident je bil medijsko obarvan, princ ni obsojen, temveč je dobil le kazen za nelegalno nošenje orožja.
Za doktor Hamera in njegovo ženo je bil to izjemno travmatičen čustveni šok. Takoj po tem dogotku je dr. Hamer dobil raka na modih, čeprav ni imel nikoli nobenih zdravstvenih težav.  Tako je začel intenzivno razmišljati o tem ali je ta čustveni šok na nek način aktiviral razmnoževanje rakastih celic.
Ker je v tem času delal kot glavni internist na onkološki kliniki v Münchenu je začel z raziskovanjem vseh rakastih oblik pri svojih pacijentih ter da primerja njihove izvide z svojimi izvidi. Odkril je šokantne podobnosti.
Vsi pacijenti so imeli pred obolenjem za rakom več ali manj nek stresen dogodek, ki se je zgodil nedavno ali iz zgodnje mladosti.
Vedel je da se vsi dogotki registrirajo v možganih. Zato je vsem pacijentom v raziskavi analiziral CT možganov in jih primerjal z svojimi. To kar je odkril vse presenetilo. Na vsakem CT posnetku, tudi njegovem je odkril nenavadne koncentrične kroge kot kup prstenov, ki se formirajo ko vržemo kamenček v vodo.
Takšne skoraj nevidne lezije, ki jih je registriral CT so bile pri pacijentih na različnih lokacijah v možganih ter različnih jakosti. Vendar vedno z karakterističnimi krogi. Zanimivo je to, da so radiologi, ki so predhodno odčitavali te izvide mislili da je to odsev aparata ali napaka. Zato niso obračali pozornost na to.
Poklicani inženirji Simensa so napravo pregledali ter posneli ponovno iz večih kotov. Lezije so bile še vedno vidne. Tako je taka lezija dobila naziv Hamerjeva lezija.
Tisto ker je ugotovil je bilo zanimivo, ker so bile lezije na možganih vedno v regiji možganov, kateri del je koordiniral delo obolelega organa v katerm je bil rak, čir ali kaj drugega.  
Doktor Hamer je tako začel razmišljati da morda na nastank karcinoma vplivajo in sodelujejo možgani. Na nek čuden način kot mediator med psiho preko regije v možganih do organa na katerem se manifestira karcinom. Prišel je do zaključka, da je lahko glavni vžigalnik za nastank karcinoma prav energetski konflikt ki je nastal v trenutku emocionalnega šoka ali stresa.
Energetski konflikt je tako lahko vsak stres, ki nastane v naravnem pretoku enrgije, ki se pretaka skozi vsak živi organizem.  

Dve faze dela oragnizma kot osnovni biološki princip
Da obstajajo glavni energetski pretvorniki (čakre) je vedela že drevna znanost. Tako se ve tudi danes, da so vse biokemične reakcije v telesu posledica tega energetskega protokola.
Z vnašanjem medikamentov (kemikalij) v ta sistem se podirajo določene biokemične reakcije in simptomi bolezni, ki so pogosto neugodni, in se na ta način minimalizirajo ali izginejo.
Zdravljenje, ki bi temeljilo na popravljanju energetskih tokov, ki so bili prekinjeni ali oslabljeni ni dobilo odobritve z strain uradne medicine, zato so jo poimenovali alternativna medicina. To, da imajo terapevti, ki izvajajo bioenergetske terapije uspeh pri zdravljenju raznih bolezni ni slučajno.
Ta energetski konflikt ni v fizičnem smislu nič drugega kot trenutna električna prekinitev in ona se, kot je to ugotovil dr. Hamer registrira v telesu istočasno na treh nivojih: v psihi, v prizadetem delu možganov in v organu kateremu komandira prizadeti del možganov.
In to se dogaja istočasno. Tak električni “kurcšlus” zaradi konfliktnega šoka deluje pravzaprav kot vžigalnik za program, ki ga bodo možgani štartali v cilju reparacije in dr. Hamer ga je poimenoval Dirk Hamer Sindrom (v znak na svojega sina) ali skrajšano DHS. Program reparacije ima za cilj prvo razrešiti konflikt, šele zatem otkloniti poškodbe na organu. Ker človek potisne ali pozablja vrok in dogodek traume ali stresa ga s tem daje na stran, se cel proces samozdravljenja pavzira, poškodovan organ ostaja poškodovan, bolezn pa napreduje naprej.
In ta program je aktiven ves čas dokler se v telesu ne vzpostavi normalan energetski in biokemični balans. Dokler se to ne zgodi določeni organi oz tkiva v telesu, ki so pod procesom reparacije izražajo karakteristične spremembe in one so lahko v obliki kancerizacije (nekontrolirane delitve celic), ulceracije (uničevanja celic) ali neke hipofunkcije. In prav to vse medicina vidi kot manifestacijo bolezni.
Do tega zaključka je doktor Hamer prišel tako, da je prvo opazil, da celotni organizem funkcionira pravilno samo če se adekvatno napaja z energijo in to se regulira sistemom napajanja kateri funkcionira v dve faze, a sprememba faze napajanja (vključevanje in izključevanje) regulira avtonomni živčni sistem, ki se v medicinski literature imenuje Simpatični in Parasimpatični. V bistvu je to eden in skupni sistem.
Prvi način dela (Simpatični) aktivira ekscitatorne procese v organizmu, drugi (Parasimpatični) inhibirajoče, ki se odvijajo preko vagus živca. Čez dan in v času popolne aktivnosti organizma je vključen Simpatični režim dela, a ponoči v času spanja in počitka, ali v času bolezni oz reparacije, Parasimpatični režim dela.
Pravilno izmenjevanje teh dveh faz v življenju se imenuje normotornija ali naravni življenjski bioritem, a ta se zelo precizno ujema z izmenjevanjem dneva in noči. Grafično se te dve fazi dela lahko prikažeta kot elektromagnetni val ki ima breg in dolino.
Človeški organizem se napaja z električno energijo tako kot vse v Vesolju. Nikola Tesla je to dobro vedel. Električno energijo živa bitja jemljejo iz specifično strukturirane vode katera se lahko shrani. V trenutku ko nastane konfliktni šok (stres), avtonomni živčni sistem takoj vključi oz preklopi v aktivni močni Simpatični način dela (povečano stanje stresa) z ciljem, da dostavi telesu čim več energije z namenom, da čim prej reši konflikt in prepreči da prizadeti organ ostane brez energije. V Simpatični fazi telo črpa svoje notranje zaloge energije. Če se konflikt ne reši hitro organizem počrpa svoje notranje zaloge enegije. Posledica je totalno sesuvanje imunskega sistema in posledično smrt.
Telo se znejde v zaprti zanki, ki se imenuje nenehna neprekidna Simpatikus faza, ki črpa samo notranje zaloge energije. Telo več ne more v oz gre zelo malo in težko v Parasimpatikus fazo, kjer bi imelo možnost da se napaja z energijo od zunaj z univerzalnega energetskega polja ter bi imelo priložnost da začne z samozdravljenjem. Za začetek samozdravljenja je pogoj da telo preklopi iz Simpatikum faze (stresne bojne in obrambne faze) v Parasimpatikus fazo (umirjeno sproščeno toplo zdravilno in regeneracijsko fazo). To se pozna po nespečnosti, vznemirjenosti, nemiru, razdražljivosti, pretirani samokontroli in kontroli drugih, strahu, anksioznosti, depresiji,…
Po “kurcšlusu” se hitro preklapljanje v Simpatikus fazo (stresno bojno in obrambno fazo) komandira iz tistega dela možganov, ki upravlja z obolelim organom kjer je prišlo do energetkega kratkega konflikta. Razloga zakaj se ti specifični konflikti ohranjajo na določeni regiji v možganih (se ne prekine in samodejno preklopi nazaj v Parasimpatikus fazo)… po dr. Hameru … leži v tem, ker je to del evolucije preživetja v cilju ohranitve življenja.
To je naučena borba za preživetje. Če nebi bilo nje ne bi bilo evolucije in nebi moglo nikakor nastati tako kompleksno bitje kot je človek. Informacije o tem se zato ne nahajajo v naši zavesti temveč v podzavesti. Naj na hitro omenimo še endosimbiotsko teorijo, ki pravi, da je ljudski organizem zelo zložena in kompleksna kolonija bakterij – mitohondrijev, ki so sebi zgradile proteinske hišice (celice) in razvile zelo zložen sistem organizacije življenja (telo – državo).
Če se bakterije kot kolektiv nebi naučile kako se vzdrževati, hraniti in braniti ter reparirati po poškodbi nikoli nebi prišlo do tako kompleksinh form življenja kot je človek. Bakterije so v stanju pomniti in se učiti, kar je dokazolo večje število zelo resnih znanstvenih del in raziskav.
Torej, vsaka regija v možganih, podzavest in zavest deluje tako, da reagira na vsak konflikt in stres. Konflikt in stres prekineta za hip pretok elektrike (energije) v določenem delu možganov (različno pri ljudeh) kar prekine pretok energije v oraganu, ki ga komandira prizadeti predel v možganih, ki je povezan z tem organom. Posledično ta organ ne dobiva dovolj energije, vse manj in manj. Ker ni dovolj energije se celične memebrane celic zapirajo in postajajo vse bolj neprepustne. To povzroči slabšo prekrvavitev, onemogoči dovod hranljivih snovi v calico organa in izločanje škodljivih snovi iz celic prizadetega organa. V organu se pojavio škodljivi mikroorganizmi. Nastane bolezen, ki se lahko manifestira kot propadanje (odmiranje) celic ali nekontrolirana delitev. Mozgani nato zaznajo poškodbo, ki nastane v obolelem organu ali nekem delu tkiva ter takoj odgovorijo z pošiljanjem določenih informacij vsem celicam v telesu.
Tako je najstarejši del možganov (mali možgani) programiran za vzdrževanje osnovnih življenskih funkcij kot so dihanje, bitje srca, jemanje hrane, reprodukcija. Najmlajši del možganov (veliki možgani) pa je koncentriran na komunikacijo z zunanjim svetom in obrambo teritorije.
Samo veliki možgani lahko vidijo in slišijo zunanji svet. Tako je bistvo v praksi nemške Nove medicine v tem, da se razume biološki značaj konflikta in da se razume kakšne posledice on lahko povzroči v trenutku ko ga organizem registrira, ko ga hoče rezrešiti, ko predvzema korake za reparacijo (samozdravljenje) poškodovanega tkiva ali celotnega telesa.
To je, po doktoru Hameru poplnoma normalen nareven proces in samo narava in organizem, ki sta ga ustvarila ga lahko popravita.
Zato ga Nova Medicina v tem podpira, le da se ne vpleta v to, kot to počne alopatska z dovajanjem medikamentov, ki proces samozdravljenja motijo, s tem, da povzročajo nove konflikte in nove poškodbe.
Dr. Hamer je prišel do zaključka, da ima vsaka deformacija dve fazi v katerih se manifestira (v skladu z dvofaznim ritmom, Simpatikus in Parasimpatikus): prva je konfliktna, aktivna faza ki jo karakterizira čustveni in energetski stres in se manifestira z hladnimi okončinami, pomanjkanjem apetita in nespečnostjo.
Pod pogojem da organizem razreši konflikt nastopa druga faza in v njej je samozdravljenje in samoozdravitev (Parasimpatikus faza v kateri telo akumulira energijo od zunaj in se regenerira).
Te dve faze se lahko razlikujejo kot hladna in topla manifestacija v disfunkionalnem delovanju organizma. Da se bolezni delijo na hladne in tople so zdravniki vedeli pred več kot nekaj stoletji.
Druga topla faza predstavlja težji proces in se manifestira kot utrujenost, tresenjem, temperaturo, vnetjem, infekcijami,… To pa je pravzaprav proces samozdravljenja. Torej povišana temperatura ni bolezen temveč zaveznik organizma v samozdravljenju in reparaciji.
Na temelju teh zaključkov je dr. Hamer zasnoval svojo teorijo o petih bioloških zakonih Nove medicine in vsa njegova otkritja so v skaldu z naravnimi zakoni embriologije in z logiko evolucije.

Dr Velkov in dr Day: “Bolezni ne obstajajo – obstaja samo intoksikacija telesa in uma!”
Kadar nekomu rečemo da ima rak ali AIDS, bodo že po nekaj urah imunske celice prenehale z svojim delom in obrambo. Zakaj?
Zato ker so ljudje z dolgoletnim in vztrajnim ponavljanjem da so AIDS in rak smrtonosne bolezni, “lastniki” the bolezni programirali ljudi da od njih umrejo.
Naša in Vaša naloga je da razbijemo ta program.
Vsi, ki mislijo da bodo umrli od raka ali AIDS-a se morajo deprogramirati in pustiti celice da ponovno vzpostavijo svoj metabolizem.
Dokler smo v stresu in program smrti, celice zapirajo svojo membrano in ne sprejemajo hranljive snovi, niti ne izločajo toksine, kar počasi vodi v celično smrt ali genetsko okvaro (rak).
Vsi, ki so bolni naj odvržejo ta program iz glave in začno normalno živeti.
Prepustite se radostim življenja, svetlobi dneva, ugasnite televizorje, računalnike, mobilne telephone, tablice, časopise, bodite čim več v naravi, imejte osmeh na obrazu, jejte zdravo ekološko pridelano hrano, odpravite mentalno-čustvene in energetske blockade in vse bo spet v redu.
Bolezni ne obstajajo, obstaja samo intoksikacija telesa in uma.
Dr. Sladjana Velkov

PRIMER IZ ŽIVLJENJA : “Aboridžini so staroselci Avstralije. Imajo zanimiv ritual.
Če eden izmed ljudi v plemenu prekrši določeno pomembno plemensko pravilo, se pozove njihov vrač. On pride z svojo vrečo polno vsega in iz nje potegne piščančjo kost in je usmeri v človeka, ki je prekršil pomembno pravilo. To imenujejo ritual kosti.
Ta človek vedno umre. Ne takoj ta hip ampak v nekaj dneh. Zakaj? Zato ker verjame da bo umrl. Na njega so bili pokazali z kostjo. In ker je gledal pred sabo v preteklosti iste rituale na svoje oči in videl kako so pred njim ljudje prav tako umrli, poslušal zgodbe o svojih prednikih, ki so prav tako vsi umirali po tem ritualu, njegova zavest in podzavest NE DVOMIJO IN 100% VERJAME DA BO UMRL. S tem sproži v sebi program samouničenja. Podzavest komunicira na ravni 5 letnega otroka. Ne pozna pogojev, vprašanj, kombinacij,… temveč funkcionira na zelo preprosti ravni. To pomeni, da v to kar človek 100% verjame sproži točno ta process v telesu.
Ista stvar se dogaja v medicini. Mnogi pacijenti umirajo zelo hitro po tem, ko jim zdravnik pove da so zboleli za rakom, AIDS ali jim prognozira koliko življenja jim je še ostalo.
Doktor je “usmeril kost”! Pacijent umre zato ker verjame da bo umrl, ne dvomi v zdravnika in medicine. Vendar vam ni potrebno da sprejmete “ritual kosti”.
Dr Lorain Day

 

 

 

  forest-396025_1920SUNGAZING

Metoda, ki jo učimo in prakticiramo v terapiji D9 je SUNGAZING. To je tehnika gledanja v sonce, ob sončnem vzhodu in ob sončnem zahodu. Začne se z gledanjem v sonce po 10 sekund. Vsak naslednji sončen dan se poveča čas gledanja za 10 sekund. Tako 9 mesecev. Ko pridete do 100. dne boste gledali v sonce dobrih 16 minut. Po 9 mesecih pa 45 minut. To je zgornja meja gledanja v sonce. Zelo priporočeno je da ste med gledanjem bosi in stojite na zemlji, 45 minut vsak dan. Hoja bosih nog po zemlji je obvezna, če je le mogoče.

S to tehniko se naše energetsko in fizično telo polni z celotnim spektrom Vesoljne energije. Po 100 dneh se aktivira hipotalamusni trakt in žleze: epifiza, hipofiza, hipotalamus, talamus in amigdal. Možgani postanejo bolj aktivni od energije, ki jo dobivajo od sonca.

Po 100. dnevu telo nakopiči v sebi dovolj energije da začne z odpravljanjem bolezni v telesu. Po 9. mesecu je v telesu dovolj enrgije, da lahko izvajate sungazing le enkrat tedensko, bosi pa lahko hodite vsak dan.

 

Poglejte si oddajo in modrosti Taoističnega modreca:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174375127  

DR. PSIH. BENO ARNEJČIČ27 Beno Arnejčič, doktor psihologije, praktik in mojster nevroligvističnega programiranja (NLP) in hipnoterapevt po metodi M. Ericsona in Creative Focus. Vse diplome imajo mednarodno veljavnost.

Sem vaš notranji sopotnik in svetovalec na vaši poti notranjih sprememb. Učinkovito pomagam deblokirati, usmeriti in preoblikovati vaša čustvena stanja, omejujoča prepričanja in ostale psihične težave. Imam izkušnje pri delu z obolelimi osebami za rakom zlasti v sodelovanju v centru CanSAVE. Pri tem sem uspešen z naprednimi tehnikami dihanja in delu s čustvenimi stanji.
Po poklicu sem visokošolski učitelj, z občutkom, da prisluhnem in uresničim vaše hrepenenje in želje po znanju in spremembah usmerjam v vaš hoteni cilj. Zaposlen sem na Pedagoški fakulteti v Kopru, predavatelj družboslovnih in psiholoških predmetov. Profesor z izkušnjami v delu v vojski in v šolstvu. Človek, ki prisluhne drugemu in sprejema različnosti ob zavedanju, da je vsak od nas posebna in enkratna osebnost. Športnik, maratonec, tekač in veteranski atlet. Razvijam pristen človeški in sočuten odnos do obolele osebe. Metodo NLP prepletam s prakso in poznavanjem metod energijske kundalini joge (sistem, ki se ukvarja z odpiranjem energetskih centrov v telesu- bioplazmična energija).
 
Več o meni lahko preberete na spletni strani
in na
in na facebooku:

 

 

 

20 Sources of Pain In The Body That are DIRECTLY Linked to Each Specific Emotional State!


There is plenty of misunderstanding about what emotions really are. I would suggest you see it like this: Emotion is Energy in Motion.
Your actions, decisions, what matters to you, who matters to you, is all a part of that system which determines what you’ll feel in a certain instance. That’s the structure of your spirit.
The way your spirit is built determines the type of emotions you’ll feel, therefore, the way your energy will move.
Pain, on the other hand, is a blocked flow of energy.
In order to heal some pain we need to understand the real cause behind it.
A lot of times, if we feel certain emotions for a longer period, they can manifest as a physical pain.


Tracing back the blocked flow of energy we can “translate” the emotion that might have caused it. And once we know this we can focus on healing the 2 sides of the coin, both our body and our spirit.
However, not all emotions that are negative are, in fact, the ones we see as negative. Sometimes an excess of a so called positive emotion can lead to a problem with certain organs.
There is an ancient wisdom saying that the balance is the key to everything. Mastering your spirit to feel both positive and negative emotions, without excess of one or the other is the right decision here, because the real problems happen when we try to run away from a certain type of emotion.


Here is a guide to help you link the types of pain with emotions and spiritual problems they may be a result of:


1. The pain in the muscles
Represents a challenging ability to move in our lives. How flexible are we being with our experiences at work, home or within ourselves. Go with the flow.
 
2. The pain in the head
(Headaches) Limit decision making. Migraines occur when we know the decision to make and we do not take it. Make sure to take time each day to relax. Do something that will relieve that tension.
 
3. Pain in the neck
Is an indication that you may be having trouble with forgiveness of others, or even yourself. If you’re feeling neck pain, consider the things you love about yourself and others. Consciously work toward forgiveness.
 
4. Pain in the gums
Is related to decisions you do not take or that you do not stand. Be clear in your goals and go for it!
 
5. Pain in the shoulder

May indicate that you’re carrying a real emotional burden. That’s where the saying “shouldering a problem” comes from. Focus in on some proactive problem solving and distributing some of that burden to other people in your life.
 
6. The stomach pain
Occurs when you have not digested, figuratively, something negative. The feeling of not being respected hole causes a sensation in the stomach, and a grief.
 
7. Pain in the upper back
Indicates that you lack emotional support. You might feel unloved. If you are single, it might be time to meet someone.
 
8. Pain in the lower
Back might mean you’re worrying too much about money or you’re lacking in emotional support. It may be a good time to ask for an overdue raise or consider a financial planner to help you utilize money a little bit better.


9. Pain In Your Sacrum and Tail Bone
You may be sitting on an issue that needs to be addressed. Get to the bottom of it and you will see resolution.


 10. Pain in the elbow
Has a lot to do with the resistance to change in your life. If your arms are stiff, it can mean that you are too steep to things in your report. It is perhaps time to dare to move things or at least, to let you go!


 11. Pain in the arms
You’re carrying something or someone as an emotional burden. It may be time to ask yourself why do you keep carrying it?
 
12. Pain in the hands

The hands symbolize the link to others, does not connect. If you feel pain in the hand, it may mean that you do not stretch enough out to others. Try to make new friends, restore the connection!
 
13. Pain in the hips
If you’ve been afraid of moving, that may manifest as a pain in the hips. Sore hips could be a sign that you’re too resistant to changes and moves. It may also show a caution toward making decisions. If you’re thinking on some big ideas, it’s time to make a decision. General pain in the hips relates to support. When they slip out, it generally relates to an imbalance in how you are relating to life. Feeling the lack of love and support.
 
14. Pain in the joints generally
Like muscles, pain in the joints are flexible. Be open to new ways of thinking, lessons and life experiences.
 
15. The knee pain
The knee, which can mean “I us” symbolizes our relationship to another subject, balanced or aggressive. The knee trouble indicates a difficulty to fold, to accept things as they are. The voltage can be linked to the OUTSIDE worldlaughing as yourself. The inside of the knee refers to the community, work, friends; the outside of the knee is linked to personal problems. Remember: you are a human, a mere mortal. Do not allow your ego to dominate your life. Volunteering can be beneficial.
 
16. The dental pain
Expresses the fact that you do not like your situation. At constant rehashing this disgust, this affects your emotions in everyday life. Remember that experience pass more quickly when you focus on the positive aspects.
 
17. Pain in the ankles

shows that you do not grant you the right to pleasure. It is perhaps time to become more forgiving towards yourself. Try spicing up your love life.
 
18. Pain causing fatigue
Boredom, resistance, and denying what it takes to move forward, “What’s next?” Open yourself to that little voice which speaks very softly and nudges you towards a new experience.
 
19. The foot pain

When you are depressed, you may feel some pain in the feet. Too much negativity can occur under your feet. Enjoy the small pleasures of life. Adopt a pet or find a new hobby, a new passion. Seek joy.
 
20. An unexplained pain in various body parts

The cellular structure of the body is constantly renewed and during this process, is purged of negative energies. The immune system and all systems in the body are found in weakened. So while the body may appear to be in a state of illness, it is more or less in a state of clearing. Know that it will pass!
 
Source: http://www.naturalhealingmagazine.com;

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.