PROTOKOL ANTIPARAZITNI

Poznamo več kot 2.000 vrst parazitov, ki se lahko naselijo v naših telesih. Izločki parazitov ustvarjajo okolje v telesu, ki je idealno za razvoj bakterij in virusov. Vsi oni so pod kontrolo imunskega sistema, dokler so... Ko imunski sistem pade in se namnožijo stvar lahko pobegne kontroli. Lahko je celo smrtno nevarno, v nekaterih primerih lahko povzroča tudi rak, avtoimune bolezni, sladkorno bolezen,...

 

Zato je zelo pomembno, da se v procesu boja proti raku rešite parazitov. Antiparzitni protokol je zato skoraj obvezen protokol ob ostalih protokolih. Ponavadi se izvaja skupaj z protokolom prehrane in protokolom razstrupljevanja.

 

 

 

Antiparazitni protokol se izvaja v sledečih korakih:

 

 

- Anti parazitna terapija po dr.Hulda Clark, vsebuje kapsule grenkega pelina, kapsule kličkov in tinkturo črnega oreha

 

 

 

 

 

-  antiparazitne tinkture (nekaj desest različnih tinktur, ki se lahko pijejo oralno 3 x na dan po kapljicah). Vrste tinktur se določijo na osnovi bioresonančnega testiranja pri naših zunanjh sodelavcih.

 

 

 

 

 

 

- Aparat Zapper (aparat je home verzija in se uporablja doma, se kupi ali sposodi pri nas na tro-mesečni rok)

 

 

 

Točne informacije za izvajanje ANTIPARAZITNEGA PROTOKOLA dobite pri nas v centru CanSAVE na individualnem terminu.

Telefon za naročanje termina: 030 740 810.

 

Medicinski petrolej se lahko uporablja proti raku ter za ureditev črevesja, proti parazitom

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.