PROTOKOL PROTI MULTIPLA SKLEROZI »HEBERTRANS &Lg«

 

Multipla skleroza (MS) je kronična vnetna bolezen osrednjega živčnega sistema, pri kateri pride do propada živčnih ovojnic. Posledično signali med možgani in organi (celicami) se po živcih ne prenašajo tako kot bi morali, zato informacija ne potuje. Bolezen je imunsko pogojena in ta hip za uradno medicino še neozdravljiva. Zanjo je značilno, da sočasno potekata vnetni in degenerativni proces, in prav drugi vodi v invalidnost, če v bolezenski proces ne posežemo z zdravljenjem.

Čeprav bolezen ne izbira, podatki kažejo, da je MS bolezen mladih. Najpogosteje zbolevajo ženske med dvajsetimin štiridesetimletom starosti, ko je pojavnost izrazito najvišja. Ženske v primerjavi z moškimi zbolevajo dvakrat pogosteje. Vzrok za uradno medicino ni znan, pravijo tudi da bolezen tudi ni dedna. Po nekaterih zadnjih medicinskih raziskavah je nastanek MS tesno povezan s pomanjkanjem vitamina D v telesu, saj je pri ljudeh, ki živijo v ekvatorialnem pasu, pojavnost MS nižja kot pri vseh, ki živimo v geografskih pasovih z manj sonca in posledično z manj vitamina D v telesu. 

Zdravniki o MS pogosto pravijo, da je bolezen tisočerih obrazov. Ne zaman, saj se skorajda pri vsakem bolniku kaže z drugačnimi znaki in tudi njen potek je individualno pogojen. Paleta znakov in simptomov je v resnici pestra, odvisna pa je predvsem od območja živčevja, na katerem se razvijejo lezije. Bolniki utegnejo na samem začetku zaznavati spremenjen občutek ali motnje občutenja, kar pomeni, da čutijo mravljinčenje v spodnjih ali zgornjih okončinah. 

 

 

 

Dokaj pogosto se bolezen začne z vnetjem očesnega živca, zato jo neredko odkrijejo okulisti, ki nam tudi predstavijo vse bolnike, pri katerih ugotovijo vnetje očesnega živca, da nato nevrologi opravimo dodatne preiskave. Pri nekaterih bolnikih se na začetku pojavi dvojni vid ali vrtoglavica, spet drugi zaznavajo motnje ravnotežja, nekoordiniranost gibov ali šibkost okončin. Toda ti simptomi lahko kmalu minejo in mladi bolniki nanjepogosto pozabijo. Pozorni postanejo šele, ko se začnejo ponavljati ali ko jih funkcionalno onesposobi.

 

Med obolelimi po svetu je zelo priljubljen način zdravljenja z PROTOKOLOM D3 ustanovitelja dr. C.G. Coimbra iz Brazilije. Protokol temelji na dolgoročnem in stalnem jemanju velikih doz vitamina (hormona) D3, ter nekaterih drugih preparatov. Učinki so v večini primerov vidni po nekaj mesecih (ne takoj), včasih traja tudi do leto in pol. Vendar meni osebno se ne dopade to, da se nikoli ne doseže končna ozdravitev, temveč je potrebno doživljenjsko jemati cel kup preparatov v visokih dozah. Protokol D3 je uspešen zato, ker se z nenehnim dodajanjem vitamina D3 poveča verjetnost za njegovo vezavo in presnovo. Vendar problem in vzrok ni rešen. Ko prenehate jemati se vam stanje zelo hitro vrne na staro ali celo hujše stanje. Zato smo začeli raziskovati z ciljem ugotovitve vzroka za nastanek MS in njegove rešitve v celosti, tako da obolelim in zazdravljenim ne bo več potrebno jemati ničesar. 

Z našim raziskovalnim delom na tem področju smo ugotovili, da ima MS v zgodnji in srednji fazi zelo podobne simptome kot jih opažamo pri boreliozi. Glavni vzrok za nastanek MS je lahko v prepustnem črevesju ali Leakygut in mikroorganizmih ki se lahko naselijo v ovijnicah živcev. Črevo lahko postane z leti nepravilne prehrane kronično vneto in kronično prepustno. Nastaja škodljiv plin Dušikov monoksid. Telo ga nevtralizira z B12 in feritinom (celično železo) tako da za to operacijo porabi s časom vse zaloge B12 in feritina iz telesa. Zato skoraj vsem z diagnozo MS primanjkuje B12 in feritina (celičnega železa). Ker ni B12 se vitamin D ne more vezati v presnovnem procesu. Posledično lahko nastane bolezen MS. Da bi rešili vzrok nastanka MS smo vključili tudi preparate proti boreliozi" in preparate protiLeakygut" in glavno kubansko zdravilo HEBERTRANS. Rezultati, ki smo jih dobili so zelo presenetljivo dobri. Većina obolelih lahko po približno 6 do 9 mesecih PROTOKOLA »HEBERTRANS &Lg« postopoma opušča vse preparate. Glavno in osnovno registrirano kubansko zdravilo v protokolu pa je HEBERTRANS.


V našem Centru CanSAVE izobražujemo obolele od MS kako se pravilno izvaja PROTOKOL »HEBERTRANS &Lg«.
Spodaj vam podajamo osnovne informacije katere preparate lahko konzumirate. Predno začnete z PROTOKOLOM »HEBERTRANS &Lg«, vam priporočamo, da nas pokličete in se naročite na individualni pregled, testiranje na prisotnost mineralov, težkih kovin in ostalih elementov v celicah. Pomagali vam bomo pri postavitvi protokola in njegovem izvajanju. Zaželjeno ja da prihajate na redne kontrole in testiranja na 3 mesece, zato ker se potrebne količine elementov za vnos v telo s časoma spreminjajo.

Telefon za naročanje:  031 440 430     (iz tujine: 00 386  31 440 430 ).

 

 

Preparati za izvajanje protokola»HEBERTRANS &Lg«:

 

 

Kubansko zdravilo HEBERTRANS v ampuli. Aplicira se muskulatorno (v mišico) ali pod kožo. V začetku protokola se aplicira en krat tedensko v trajanju 3 do 6 mesecev, nato na 14 dni v trajanju 3 mesece. Terapija traja 6 do 9 mesecev.

 

in

 

 

 

Sirup Salutosil za zdravljenje prepustnega črevesja (Leakygut)   

 

 

 

 

Ostali priporočeni preparati za izvajanje protokola»HEBERTRANS &Lg«:

Tinkture lahko nabavite v zeliščarstvo "Bene" iz Kamnika, tel: 041 686 825 :

- Divja ščetica

- Japonska dresen
- Kraški šetraj
- Antiparazitik

 

 

Ostale prehranske dodatke in preparate proizvajalca Biocare, ker so se pokazali najboljši in absorbilni v celice. Preparate lahko kupite direktno pri uvozniku za Biocare, tel: 051 633 067

 

- D3 v oljni raztopini ali v oljni kapsuli 

Nutrisorb® Liquid BioMulsion® D (1000iu),10ml Tekočina

 

 

- phospholecithin       

Phospholec: H. P. Lecithin (250g granules)

 

 

 

- folic acid          

Nutrisorb® Liquid Methylfolate 15ml

        

 


- biotin              

- B2

- B6      
- panthotenic acid

B Plex (B vitamins) 60 Caps

 

- magnesium taurat          

BioMagnesium 60 Caps

          

 


- alpha lipoic acid    

Altrient R-Alpha Lipoic Acid

        

 


- zinc                             
- selenium         
- chromium picolinate 
         

Mineral Complex 90 Capsules

 
                              
 

- omega 3    

Mega EPA Forte (Omega-3 Fish Oil),60 Marine Cap

                   

        
- B12            

Nutrisorb® Liquid Methyl B12 15ml

 

 

                      

- kalij 

Potassium Citrate 90 Capsules

 

 

 

- papaya enzymes       

Spectrumzyme (Enzyme Complex) 90 Caps

        
 

 

    

    

- EM Multi Ferment sirup  

     

       

 

- Sporebiotic  probiotic

        

 

 

 


- Naravna mineralna smola Gold Mumie

  

 

 

 

 

 

GcMAF napitek, ki si ga lahko vsakodnevno pripravljate sami.  Recepturo za pripravo napitka lahko dobite z klikom "TUKAJ"

 

-Protokol Čiščenja toksinov (predvsem težkih kovin) iz telesa na celičnem nivoju:​

 

 

Uživate 2 x na dan v čaju po 1 čajno žličko zeolita + 1 čajno žličko Klorele (ali 5talbeltk) + 1 čajno žličko Spiruline (ali 5 tabletk) + 1 čajno žličko zmletega pegastega badlja. Vse 4 čajne žličke se zmeša v 3 do 4 dcl Breusovega čaja za čiščenje ledvic. Zvečer se po večerji popije 2 do 3 dcl sirotke.

Čez dan popiti 1 liter čaja za čiščenje ledvic, 1 liter čaja za čiščenje jeter in pol litre čaja mešano kopriva in regrat (recept za čaj po dr. Rudolfu Breuce). Preostali liter je lahko voda, juha, limonada brez sladkorja.

Ion cleansdetox terapijo, čiščenje težkih kovin, ostankov pesticidov, konzervansov,.. ostalih 200 toksinov ki jih vnašamo v telo. Ion Cleansdetox terapijo za čiščenje težkih kovin lahko izvajate pri nas v centru CanSAVE v trajanju 3 mesecev. Izvaja se 3 x tedensko. Skupaj 36 terapij detoksikacije, cena 950 eur z ddv.

 

Ob hrani vsakodnevno uživati ekološka hladno stiskana olja: jedilna konoplja, črna kumina, ricinus, laneno, olivno, sončnično, bučno...

 

 

- PROTOKOL KOPELI: Magnezijev sulfat 200 g, Kalijev monosulfat 200g, Dušik (Urea) 200 g, moraska jodirana sol 1 kg, 1 kg navadni beli sladkor

PREBERI VEČ ...https://www.cansave.org/protokol-kopeli.html

 

 

ZA IZVAJANJE PROTOKOLA »HEBERTRANS &Lg« NE POTREBUJETE VSEGA KAR JE OMENJENO ZGORAJ. Najbolj pomembna sta HEBERTRANS in sirup Salutosil v trajanju 6 do 9 mesecev. Ostalo se določi šele po testiranju spektrometrije z OligoScan aparatom, ki pokaže kaj od zgoraj navedenih prehranskih dodatkov primanjkuje telesu na celičnem nivoju.

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.