PROTOKOL GcMAF - vnos Gc proteina

PROTOKOL GcMAF - Gc Macrophage Activation Factor 

 

Kratka razlaga ... kaj sploh je GcMAF in zakaj je pomemben pri boju z rakom...PREBERITE DO KONCA, ne bo vam žal !!!

...ob rojstvu dobimo prirojen IMUNSKI SISITEM. Iz popkovine telo dojenčka potegne pozitivno floro vase, prvo materino mleko (kolostrum) aktivira in zbudi IMUNSKI SISITEM. Problem nastane, ko se vmešajo zunanji faktorji ki porušijo naš imunski sisitem, ki nas čuva. To so lahko cepiva (če vsebujejo živo srebro in viruse ali težke kovine v zraku, vodi in hrani. Težke kovine preprečujejo vezavo vitamina D celicah, kar dolgoročno povzroča dve negativne stvari: vezavo D vitamina v celicah in blokado GcMAF. Posledično dolgoročno ostanemo ljudje brez enga dela imunskekga sistem, ki je zadolžen za uničevanje genetsko okvarjenih celic (tudi rakastih celic). Ta del imunskega telesa se imenuje Limfociti T in Makrofagi M1. Poenostavljeno rečeno, dolgoročno ostanemo brez dela imunskega sistem, ki nas čuva pred rakavimi celicami. Morate vedeti da ima vsako telo (zdravo in bolno telo) dbevno fazo nastanka rakastih celic. Nekaj tisoč do nekaj desettisoč rakastih celic nastane vsak v naših telesih, kot posledica napak celičnih delitev in celične obnove. Vendar naša antitelesa Limfociti T in Makrofagi M1 poskrbijo za njihovo uničenje na vsakodnevnem nivoju. Od tod tudi razlga, zakaj nekateri dobijo rak, drug pa ne. Zato, ker nekaterim Limfociti T in Makrofagi M1 delujeo slabše (so slabo aktivni). Tistim, ki je del imunskega sistema, ki je zadolžen za uničevanje gensko okvarjenih celic, slabši ali zataji, se dnevna faza rakastih celic počasi množi, na tistem mestu (organu), kjer je imunski sistem najslabši. Tako pride do nastanka obolenja raka. GcMAF je rešitev !!!  On je tista molekula, ki ponovno reaktivira, pretrese in postavi na noge Limfocite T in Makrofage M1, da začnejo ponovno uničevati rakaste celice, ki so se nakopičile v telesu. Sistem deluje kot rešitev za obolenje raka, ki je že nastalo, kakor tudi za preventivo da do razvoja raka ne pride. Pri celm procesu GcMAF-u pomaga sirup Salutosil, ki obnavlja prepustno steno črevesja (Leaky gut). Sirup posledično zaceli steno črevesja, s tem prepreči škodljivo pretakaje skozi črevesje in vzpostavi se ponovno ravnovesje med Makrofagi M1 in Makrofagi M2. To omogoči dvig Makrofagov M1, ki so bili pred tem v podrejenem položaju pred Makrofagi M2. Brez ponovnega resetiranja in aktiviranja IMUNSKEGA SISTEMA (Limfocitov T in Makrofagov M1) bo zmaga nad rakom na dolgoročno zelo težka. GcMAF je tisti ki nam to omogoča. Vnaša se kot svečke (analno), kapsule in napitek oralno. Protokol GcMAF traje približno 6 mesecev.

Morda sedaj razumete zakaj se obolenje raka v večini primerov dolgoročno vrača in ponavlja. Naj se zdravite z uradno medicino (kemoterapijo, obsevanjem,...) ali z alternativnimi protokoli, ki uničujejo rakaste celice, lahko s tem dosežete le trenutni učinek, ki zmanjša rakasto maso ali jo celo uniči dokončno. Vendar po kemoterapiji in obsevanju, vaše telo, ki je že tako bilo brez aktivnega dela imunskega sistema, za uničevanje rakastih celic (zato je do raka prišlo), dobi kot stranski učinek še udarec, ki še dodatno zmanjša delovanje celotnega dela imunskega sistema (kar lahko vsak obeli vidi na krvni sliki po kemoterapiji). Torej postanete še bolj ranjljivi za nevarnost, ki vam povzroča dnevna faza nastanka rakastih celic. To velja tudi ca alternativne načine uničevanja rakastih celic (intravenozni C vitamin + intravenozni B17 amigdalin). Pri njih je boljše to, da ne pri uničevanju rakastih celic ne uničujejo vašega imunskega sistema, vendar vaš imunski sistem zato ne bo nič bolj aktivnejši, oziroma ne boste zato nič bolj zaščiteni pred nastankom in razvojem dnevne rakaste faze. Zato je tako zelo pomemben GcMAF protokol, ki vam po katerikoli terpiji (medicinski ali alternativni) dejansko resetira in aktivira IMUNSKI SISTEM, ki vas bo od takrat naprej čuval in ščitil da ponovno ne zbolite za rakom. 

Zdravniki vam v večini primerov (če vi to želite) povejo statistiko uspešnosti zdravljenja z kemoterapijo in obsevanjem na časnovni dobi do 5 let. Ker se skoraj vse raziskave delajo namenoma do 5 let. Zato prosite vašega zdravnika, da vam pokaže podatke uspešnosti ozdravitve iz raziskav ki so delane nda 5 let. Če jih nima ali vam jih ne pokaže mu jih pokažite vi. Ena od največjih raziskav, ki je bila narejena v svetu je ameriško - avstralska raziskava na 220.000 obolelih za rakom, ki je bila narejena v Avstraliji in Ameriki med leti 1990 in 2004. Raziskava je primerjala obolele, ki so se zdravili z kemoterapijo in tiste, ki se niso, ter primerjala njihovo razliko v preživetju. Razlika v Avstraliji je bila 2,3%, v Ameriki pa 2,1%. Prevod objavljene raziskave v slovenščino lahko pogledate "SLO. TUKAJ", kakor tudi originalni članek v angleščini, tako da kliknete "ORG. ANGL. TUKAJ"

 

 

 

Za izvajanje protokola GcMAF je potrebno naslednje:

 

- GcMAF kapsule (Gc Immuno Forte nemškega proizvajalca) 

 

 

 

GcMAF - G3 svečke (suppositories) 90 svečk za 6 mesecev / 3.300 eur

GcMAF - S3 svečke (suppositories) 360 svečk za 6 mesecev / 3.500 eur

  

 

 

 

Preberite več o GcMAF svečkah TUKAJ  https://www.cansave.org/acs-anti-cancer-svecke.html

 

- GcMAF napitek, ki si ga lahko vsakodnevno pripravljate sami. Napitek ni dovolj močan ko se borite proti raku. Za to potrebujete koncentrirane kapsule in svečke. Lahko pa vam pomaga pri preventivi pred rakom in večini ostalih oboljenj, kakor tudi pomoč pri izvajanju protokola GcMAF.  Recepturo za pripravo napitka lahko dobite z klikom "TUKAJ"

Nabava ekološkega kozjega, ovčjega in kravjega kolostruma: https://www.swissbiocolostrum.com/index.php?lang=en​

 

 

 

- Sirup Salutosil

 

 

- Probiotik BIOCARE in SPOREBIOTIK

 

 

 

- Probiotik EM Multi Ferment  

 

 

 

Imunofan 5 generacije v spreju   

 

 

 

- Vitamin D v olju

 

 

 

- Vitamin K, Kalcij, Magnezij, ki ga je najlažje uživati v multivitaminu in multi mineralu v kapsulah proizvajalca Biocare

 

 

Točne informacije kako izvajajo protokol GcMAF na klinikav v tujini, ter kako ga lahko sami izvajate, dobite pri nas v centru CanSAVE na individualnem terminu.

Protokol GcMAF je kralj vseh protokolov in je ključnega pomena za vaš Imunski sistem. Ga reaktivira, tako se telo ponovno začne samo boriti proti rakastim celicam.

Telefon za naročanje termina: 031 870 479

 

 

 

Kaj je Gc MAF – Od regulacije do modulacije

 

Gc MAF (tudi VDBP ali GC Globulin) je naravna molekula - beljakovina, ki nastaja v vsakem zdravem telesu v presnovnem procesu vitamina D in igra ključno vlogo v kompleksnem mehanizmu imunskega sistema. 

V določenih primerih je nastajanje naravne molekule Gc MAF v telesu, iz več različnih razlogov (npr. nepravilno razvit imunski sistem, pomanjkanje določenih mikrohranil, travmatski stres, prisotnost virusov ali rakavih celic, itn.) onemogočeno. Že v 90-ih letih je bilo odkrito, da molekulo Gc MAF lahko vnesemo v telo, kjer bo zopet pričela uspešno opravljati svojo funkcijo.

 

V zadnjih 20-ih letih je Gc MAF predmet intenzivnih raziskav, predvsem z vidika terapevtske vloge pri rakavih obolenjih, avtoimunskih bolezni, virusnih obolenjih in nevrodegenerativnih bolezni. 

 

Prva recenzirana objava na tematiko Gc MAF sega v leto 1994 (J. Immunol. 1994 May, 15; 152(10):5100-7), v kateri je raziskovalna skupina pod vodstvom dr. Yamamoto dokazala, da molekula Gc MAF aktivira makrofage (od tod ime: GC-Protein-derived Macrophage Activation Factor), ključne celice imunskega sistema. Zato je bil Gc MAF v prvi vrsti obravnavan kot močan notranji regulator imunskega sistema v primerih imunosupresije in se je najprej uporabljal za zdravljenje oseb okuženih z virusom HIV.

 

 

Makrofagi

 

Makrofagi (gr. macros - velik, phageîn - požirati) so največje celice imunskega sistema, ki v sebi nosijo naš celovit genetski zapis in imajo kapaciteto sintetizirati več deset tisoč različnih kemikalij, s katerimi se borijo za homeostazo in zdravje. Delujejo kot varuhi in čistilci, ki prepoznajo in nevtralizirajo tako celice okužene z virusi in bakterijami, kot celice za rakavimi spremembami. Najdemo jih v vseh tkivih, največ se jih nahaja na mestih poškodb ali območjih z večjo verjetnostjo okužb (npr. dihala) in drugih težav. Obenem so makrofagi tudi izredno pomemben element v komunikaciji med prirojenim in pridobljenim imunskim sistemom.

 

Glavnina makrofagov v telesu je v neaktivni obliki in delujejo le v obsegu rednega dnevnega delovanja. Kadar v telesu pride do kritične situacije jih aktivira molekula Gc MAF, s čimer se njihova aktivnost pospeši za 30-krat! Če primer prenesemo na avtomobil – bi nenadoma pospešili iz 5 km/h na 150 km/h.

 

Z aktivacijo makrofagov se sproži kaskadna reakcija, ki aktivira celoten imunski sistem.

 

Encim nagalaza

Naše telo je izredno inteligentno, a tudi virusov in rakavih celic ne gre podcenjevati! Ti izločajo poseben encim alpha-N-acetylgalactosaminidase (na kratko Nagalaza), ki v telesu blokira nastajanje naravne molekule Gc MAF na osi vitamina D in s tem prepreči aktivacijo makrofagov. Na ta način je imunski sistem dobesedno potisnjen v kot in ustvarjeno je idealno okolje, tako za razrast rakavih celic in razširjanje virusnih obolenj, kot razvoj različnih drugih bolezni.

 

Sprva je bilo mišljeno, da je molekula Gc MAF samo prevodnik v prirojenem delu imunskega sistema in izjemen stimulator makrofagov ter da je terapevtski učinek molekule Gc MAF vezan samo na aktivacijo makrofagov, ki napadajo in uničujejo rakave celice (Nutrints. 2013 Jul 8;5(7):2577-89). Številne nadaljnje raziskave so pokazale bistveno širšo vlogo.

 

V letu 2002 so na Medicinski fakulteti univerze v Nagaski na Japonskem objavili dokument v katerem so opisali inhibicijsko delovanje Gc MAF molekule na angiogenezo (J Natl Cancer Inst. 2002 Sep 4; 94(17):1211-9). Angiogeneza je fiziološki proces nastajanja novih krvnih žilic, ki tumorskim tvorbam dovajajo kri in potrebna hranila za rast in metastaziranje. Za Gc MAF je bilo torej dokazano, da preprečuje angiogenezo in s tem ustavlja dovod hranil v tumorske tvorbe (Cancer Immunol Immunother. 2011 Apr;60(4)479-85).

 

Na Univerzi Lexington, Kentucky, ZDA so leta 2010 predstavili, kako Gc MAF direktno zavre proliferacijo in visok potencial metastaziranja rakavih celic na primeru tumorja na prostati (PLoS One. 2010 Oct 18;5(10):el13428). Manj kot leto za tem, je bil enak učinek dokazan tudi na rakavih celicah tumorja na prsih, kjer je bilo obenem tudi dokazano, da se spremeni neoplastičen fenotip; z drugimi besedami rakave celice zdravljene z Gc MAF so postale zopet normalne (Anicancer Res. 2012 Jan;32(1):45.52).  

 

Na osnovi omenjenih recenziranih znanstvenih člankov lahko povzamemo, da ima molekula Gc MAF več nivojev delovanja, ki lahko pripomorejo k uspešni terapiji v primerih rakavih obolenj:

 

 1. Stimulira makrofage, ki napadejo in uničijo rakave celice,
 2. Zavira tumorsko angiogenezo, s čimer zavira rast tumorjev,
 3. Direktno zavira proliferacijo rakavih celic in njihov potencial za metastaziranje in spreobrača rakave celice nazaj v zdrave celice.

 

Delovanje molekule Gc MAF je kompleksno in bistveno širše od le nekaj opisanih učinkov v tem prispevku. Do danes poznamo že preko 20 potrjenih učinkov, med katerimi so tudi:

 • modulacija in znižanje vnetnih mediatorjev,
 • zniževanje onkogenov,  
 • povečanje števila celic naravnih ubijalk,
 • povečanje nevronskih aktivnosti,
 • indukcija tvorjenja sinaptičnih povezav,
 • povečanje presnove v živčnih celicah,
 • zniževanje nitrozativnega stresa,
 • zniževanje nivoja encima nagalaza,
 • zmanjševanje toksičnega učinka težkih kovin.

 

Molekula Gc MAF je izjemnega pomena za optimalno delovanje imunskega sistema in celovito razumevanje spektra njenega delovanja je še vedno predmet številnih raziskav. Že dokazana učinkovanja jo uvrščajo med najobetavnejša dopolnila tako v splošni preventivi, kot podporni terapiji pri številnih zdravstvenih težavah, predvsem rakavih obolenjih, srčno-žilnih obolenjih, avtoimunskih boleznih in nevrodegenerativnih boleznih.

 

Do nedavnega je bila možnost terapije z molekulo Gc MAF omogočena le ožjemu krogu ljudi, predvsem na zasebnih klinikah v obliki izvlečkov iz seruma, ki so predstavljali Gc MAF generacije 1 in 2. Po letu 2010 so znanstveniki razvili možnost za razvoj bio-identične molekule Gc MAF iz naravnih sestavin, kot je kravji kolostrum in določena mikrohranila. Beljakovine se v procesu fermentacije razdrobijo na peptide, ki s pomočjo drugih mikrohranil tvorijo naravno, telesu identično molekulo Gc MAF. Te pripravke danes poznamo pod imenom Gc MAF 3. generacije. Razlike med njimi so večje ali manjše, pri čemer gre pozornost položiti predvsem na kakovost izdelka in dejansko absorpcijo, ki je zagotovljena izključno v oblikah z enterično zaščitenimi kapsulami ali rektalnimi svečkami.  

 

 

Viri:

 

Yamamoto N, Naraparaju VR, Moore M, Brent LH: Deglycosylation of serum vitamin D3-binding protein by alpha-N-acetylgalactosaminidase detected in the plasma of patients with systemic lupus erythematosus. Clin Immunol Immunopathol. 1997, 82 (3): 290-298. 10.1006/clin.1996.4320.

 

Pacini S, Morucci G, Punzi T, Gulisano M, Ruggiero M: Gc protein-derived macrophage-activating factor (Gc MAF) stimulates cAMP formation in human mononuclear cells and inhibits angiogenesis in chick embryo chorionallantoic membrane assay. Cancer Immunol Immunother. 2011, 60 (4): 479-485. 10.1007/s00262-010-0953-7.

 

Kanda S, Mochizuki Y, Miyata Y, Kanetake H, Yamamoto N: Effects of vitamin D (3)-binding protein-derived macrophage activating factor (Gc MAF) on angiogenesis. J Natl Cancer Inst. 2002, 94 (17): 1311-1319. 10.1093/jnci/94.17.1311.

 

Pacini S, Morucci G, Punzi T, Gulisano M, Ruggiero M, Amato M, Aterini S: Effect of paricalcitol and Gc MAF on angiogenesis and human peripheral blood mononuclear cell proliferation and signaling. J Nephrol. 2012, 25 (4): 577-581. 10.5301/jn.5000035.

 

Yamamoto N, Naraparaju VR, Asbell SO: Deglycosylation of serum vitamin D3-binding protein leads to immunosuppression in cancer patients. Cancer Res. 1996, 56 (12): 2827-2831.

 

 

Dodatni viri informacij:

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed (GC MAF, GC, Vitamin D binding protein in gene database)

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gc MAF+Cancer

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=GcMAF

 

https://www.youtube.com/watch?v=oPv2tFEN5ss

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=GcMAF

 

https://www.youtube.com/watch?v=jnFATCglZj8

http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html

 

Konferenca o GcMAF-u v Moskvi:

https://www.youtube.com/watch?v=c2xLq8VQ6mA

https://www.youtube.com/watch?v=TMrKmNbxwwA

 

Spodaj si poglejte originalni članek kako farmacevtski lobiji preko državnih organov spretno lovijo in zapirajo proizvajalce GcMAF-a. Verjemite, da jih nebi lovili, če GcMAF terapija nebi resnično delovala. 

http://guernseypress.com/news/2017/02/23/law-enforcement-raid-offices-of-gcmaf-firm/​

 

http://yournewswire.com/holistic-author-big-pharma-dead/

 

GcMAF-a je skoraj nujno potreben za dolgoročno zmago nad rakom !!!