PROTOKOL KOPELI

D9 terapija: KOPEL ZA MINERALIZACIJO IN HIDRIRANJE CELIC
 

V  kad s toplo vodo (med 34C in 36C) dodajajte v naslednjem vrstnem redu:
•    200 g do 300g Magnezijev sulfat – MgSO4 32% topljiv v vodi
•    200 g do 300g fosforja v obliki difosforjevegapentaoksida – P2O5 in Kalijevega oksida K2O (to dvoje lahko dobite v enem proizvodu Kalijev monofosfat NPK 0-52-34)
•    200 g do 300 g  dušika v obliki kristalov (Urea)
•    1 kg  navadne jodirane morske soli – NaCl
•    1 kg navadnega belega sladkorja


Opozorilo: V kad napolnjeno z vodo najprej stresite magnezijev sulfat MgSo4 32%  in pri tem mešajte s pripomočkom npr. leseno kuhalnico. Ne mešajte z roko, saj se lahko opečete, ker se pri raztapljanju magnezijevega sulfata hitro sprošča toplota – eksotermna reakcija. Ko se MgSo4 raztopi se  po 15 sekundah  temperatura vode normalizira. Takoj nadaljujte z dodajanjem ostalih dodatkov po vrstnem redu, enega za drugim brez čakanja.


Postopek A izvajanja kopeli je sledeč:


1. Potopimo  se v kopel z minerali in ostanemo v vodi 45 do 60 minut. Dokler smo v vodi, občasno rahlo masiramo celotno površino kože.
Ko se voda začne ohlajati, po malem dodajamo v kopel vročo vodo, da ohranjamo isto temperaturo kopeli. Idealna temperatura je med 34 in 36 stopinj celzija. Če je voda prevroča, vam lahko postane slabo in se vam vrti v glavi. Prostor v katerem izvajate kopel, mora biti primerno ogrevan, da se ne prehladite (sobna temperatura med 22 in 25 stopinj celzija). Če imate v kopalnici, kjer izvajate kopel okno (ali vrata), ga  vsake toliko časa približno za 2 minuti  odprite, da pride v prostor svež zrak, nato zaprite, da se ne prehladite.
2.  Po kopeli se umijte z ekološkim navadnim milom, ki ima 5,5 Ph. Če se po kopeli ne boste umivali z milom, ki ima 5,5 Ph, bo vaša koža po nekaj kopelih postala preveč bazična. Na koži se lahko pojavijo beli izpuščaji.
3.  Nato se stuširajte, se samo na grobo obrišite z brisačo ter še na mokro kožo nanesite eno od bio-ekoloških hladno stiskanih olj. Olje dobro vtrite v kožo.
4. Zaključite s postopkom  s polurnim počitkom v topli postelji.
Dovoljena olja so: olje črne kumine, olivno olje, laneno olje, olje grozdnih pešk, šentjanževo olje, mandljevo olje, kakavovo olje, jedilno konopljino olje in ricinusovo olje. Vsakič  lahko uporabite drugo olje ali pa si tudi naredite mešanico olj.
5. Tri ure (ne prej) po postopku A, zvečer izvedemo postopek B.
 
Postopek B :


1. Potopite se v kad  z navadno čisto toplo vodo (brez vseh dodatkov). To je potrebno, da telo potegne vase skozi kožo H2O – vodo /hidracija/. Dovoljen je le navadni beli sladkor 1 kg po potrebi, če imate primanjkljaj fizične moči/energije).
2. V vodi ostanite največ  30- 45 minut.


POMEMBNO:
Če boste izvajali  samo dopoldansko kopel z minerali, soljo in sladkorjem, brez izvajanja kopeli z navadno vodo, boste dehidrirali celice in dobili povišano temperaturo.
Navadni beli sladkor se dodaja zato, da se vsrka skozi večjo površino kože in se telesu (celicam) dodaja energija, ker jo telo potrebuje pri tako veliki vezavi mineralov skozi kožo. Če sladkorja nebi dodajali, bi bili po takšni kopeli precej utrujeni.
Če vas po  kopeli z minerali srbi koža ali pa dobite izpuščaje na koži, prenehajte s kopeljo za 3 dni, ter se namakajte samo v navadni vodi, kateri ste dodali 3 litre enega izmed naštetih čajev: kumina, koriander, janež, zeleni čaj ali otroški čaj.Ko se koža umiri, lahko nadaljujete z PROTOKOLOM KOPELI s tem, da dajte v vodo polovične količine zgoraj naštetih sestavin.

PROTOKOL  KOPELI  1 x A  in  1 x B  izvajamo v obdobju treh mesecev 14 dni vsak dan, nato vsak drugi dan.
 Po tem lahko doživljenjsko nadaljujete z eno kopeljo na 7 dni za vzdrževanje elementov v celicah, hranjenje celic in vzdrževanje pravilnega pH-ja v telesu .

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.