PROTOKOL MMS

PROTOKOL MMS - vsi podatki so informativne narave in niso zdravilo ali nadomestek za zdravljenje. Za točnejše informacije se zglasite pri nas v društvu, kjer vam lahko razložimo cel postopek, ker je izjemega pomena, da se držite točnih navodil. 


Trajanje:   3 do 6 mesecev

 

 

 

PROTOKOL MMS :

Oralno jemanje MMS:
V 1 dcl vode (zaradi okusa, lahko tudi 0,5 dcl vode + 0,5 dcl naravnega ekološkega soka) se doda – vmeša predhodno zmešana mešanica kapljic MMS-a 1 (natrijevega Klorita 22,4%) in Aktivatorja MMS-a (Citronske kisline 50% ki je aktivator). Mešanica se pripravi tako, da se v steklen mini kozarček z žgane pijače z okroglim dnom.
Nakapajo prvo kapljice MMS-a 1 (natrijevega klorita 22,4%) in šele po njih se jim dodajo –nakapajo kapljice Aktivatorja (Citronske kisline 50%). Lahko rahlo pretresete kozarček da se kapljice lepše premešajo med sabo. To traja le 20 sekund ! (treba se je strogo držati navodil). Vedno se začne tako: 1 kapljico MMS-a 1 + 1 kapljico Aktivatorja (Citronske kisline 50%) daste v mini stekleni kozarček z okroglim notranjim dnom. Počakajte 20 sekund in nato dodajte v mini kozarček žličko vode, da se lažje in boljše premeša. Za tem vsebino, ki je v mini  kozarčku dajte v 1 dcl vode (zaradi okusa, lahko tudi 0,5 dcl vode + 0,5 dcl naravnega ekološkega soka). Premešajte in popijte. TO PONOVITE VSAKO URO / 10 DO 12 x na dan !
Vsak dan se povečuje za 1 kapljico več od obeh komponent, če vam to dopušča vaše telo (če nimate velike slabosti bruhanja ali driske ki bi trajala več kot 3 dni) …  itd…dokler ne pridete na količino 5 + 5 kapljic vsako uro v 1 dcl vode (ali 0,5 dcl vode + 0,5 dcl eko jabolčnega soka, ki nima C vitamina, citronske ali askorbinske kisline), 10 do 12 krat na dan. Navijete si uro na telefonu da vas opozarja, da si pripravite in popijete ob pravem času. Potrebno se je držati navodil. Lahko odstopate + - 10 minut. Ni temperaturno občutljivo, le ne sme zmrzniti in biti nad 40 stopinj in ne sme biti na svetlobi. MMS terapijo se ne sme jemati skupaj z aspirinom in ne smejo ga jemati pacienti, ki jemljejo zdravila za redčenje krvi.
Terapija traja med 3 in 6 mesecev, odvisno od vrste in stopnje obolenja. Prvi rezultati so vidnipo 30-tih do 60-tih dneh.  Jemanje lahko malce pospeši prebavo in odvajanje blata (tudi drisko). Lahko se pojavi zaprtjeki ga po navadi rešujemo po naravni poti (klistir z blago kamilico 750 ml vsaki drugi dan, napitek z 1 do 2 čajne žličke suhih luspic Psiliuma ali z 5 do 10 g Magnezijevega klorida v pol litre vode…popiti v 5 delih po 1 dcl z vmesnimi pavzami po 2 h). Črevesje se umirja z domačo   juho in jemanjem gline v prahu zmešane z vodo (vsako jutro).
V primeru da se javi slabost ali bruhanje, takrat prekinete jemanje dokler se ne ne umiri. Nato nadaljujete pri dozi kjer ste končali ali na polovični dozi.  Ob vsakem stranskem neželenem pojavu kontaktirajte svojega terapevta ali zdravnika, ki vas spremlja v protokolu, da vam pomaga čim prej predelate – odpravite stranske pojave.


Kapsule MMS2 (Kalcijev hipoklorit 70%) :
Ko dosežete dozo 3 +3 kapljice na vsako uro (protokol 1000) ali 7 +7 kapljic na vsako uro (protokol 2000) lahko začnete z uživanjem kapsul MMS 2 (Kalcijev hipoklorit 70%). Naroči se jih na isti spletni strani kot MMS 1 in Aktivator (Citronska kislina 50%), ki je navedena spodaj, le da morate za ta proizvod poklicati dobavitelja na telefon, da vam ga pošlje (telefon je na isti spletni strani). Začnete z 2 x na dan po ¼ kapsule. Če ni ne željenih učinkov lahko naslednji dan dvignete na 2 x na dan po ½ kapsule….itd…..tretji dan 2 x na dan po 1 kapsula…..četrti dan kapsule……peti dan 4 kapsule……šesti dan 5 kapsul. Maksimalna doza je 5 kapsul. Kapsule se ne jemljejo istočasno !!! Med vsako kapsulo mora biti po 2 uri pavze !! Ni nujno da boste lahko dvigovali tako kot piše zgoraj. Lahko, da vaše telo ne bo moglo prenesti tako hitrega dviganja in se bodo javili bruhanje, huda driska in huda slabost. V teh primerih zmanjšajte dozo na polovico ali prekinite jemanje kapsul do naslednjega dne ko se stanje umiri. Nato nadaljujte na isti ali polovični dozi. Ob vsakem stranskem neželenem pojavu kontaktirajte svojega terapevta ali zdravnika, ki vas spremlja v protokolu, da vam pomaga čim prej predelate - odpravite stranske pojave.
 
 
Obloge MMS ali mazanje z mešanico MMS:


Priprava: 10 + 10 kapljic daste v mini stekleni kozarček z okroglim dnom, počakajte 20 sekund, ter dodajte med 20 do 100 kapljic destilirane vode. Kratko pretresite. Nato dodajte 60 do 120 kapljic DMSO. Spet pretresite. Mešanica je pripravljena za uporabo. Količina kapljic vode in DMSO določa koncentracijo mešanice. Ljudje imajo različne tipe kože in različno občutljive. Nekomu bo potrebna močnejša, drugemu blažja mešanica. Mešanico si določite sami. Začnite z blažjo koncentracijo in vsak dan povečujte do koncentracije, ki vam ne povzroča da vas koža peče (srbenje je koristno). Če vas začne po nanašanju koža peči si enostavno umijte kožo z vato natopljeno z toplo vodo, ter umivajte dokler ne neha peči. Ta dan ne nanašajte več. Naslednji dan si naredite 2x blažjo mešanico. Nanašajte si z roko  tako, da si vtrete v kožo, da se vpije vsa pripravljena tekočina MMS mešanice. Nanaša se do 6 x na dan. Med vsakim nanašanjem mora biti 1 do 1,5 ure pavze. Prvi nanos je na eno nogo, drugi na drugo nogo, tretji na eno roko, četrti na drugo roko, peti na hrbet in šesti na trebuh.
 
   Nabava v Sloveniji: https://kupi.magnezijev-klorid.si/si/13-mms
 
 
 
PROTOKOL MMS INHALACIJA
(samo za bolnike z pljučnimi boleznimi) :


Mešanica za inhalacijo se pripravi tako, da se v steklen mini kozarček z žgane pijače z okroglim dnom, nakapa prvo 2 kapljici MMS-a (natrijevega klorita 22,4%) in nato še 2 kapljici MMS-a (citronske kisline 50%). Kozarček pokrijete da plin ki se tvori pri kemični reakciji med kapljicami, ne uhaja ven iz kozarčka. Tako pokrito rahlo pretresete 20 sekund.(treba se je strogo držati navodil).
 Nato odstranite pokrov kozarčka, približajte nosu na cca 10 cm (pod nosom) in SAMO enkrat globoko vdahnete skozi nos. Zadržite dah na kratko in izdihnete skozi nos. Nato ponovite vdih le da je drugi vdih in izdih skozi usta. INHALACIJA JE KONČANA ! Upoštevajte navodila.  Ne dajajte več kapljic kot piše in ne vdihavajte večkrat kot piše.  Šele po 14-tih dneh takšnega protokola lahko dvignete število vdihov skozi nos na 2 in skozi usta na 2 vdiha. Čeprav je malo vdihov je to več kot dovolj ker pride točno in direktno v pljuča. Če bi sami mimo navodil povečevali količino kapljic ali vdihov, bi si lahko poškodovali pljuča. Ker pljuča niso oživčena, ne bolijo in vas nebi opozorila da pretiravate in bi čez nekaj ur začutili krčenje pljuč, ter bi zelo težko dihali. Zato upoštevajte navodila in ne bo stranskih učinkov.

 

 

Sodna odločba na Hrvaškem v kateri so bili krivično obsojeni starši, ki so svojega otroka zdravili z MMS-om. Dokazali so da, MMS ni škodljiv, če se držiš navodil za zdravljenje. Spodaj podajamo celotno mišljenje sodišča v katerm so zmagali starši.


https://slobodni.net/0/presuda.pdf

 

Spodaj si poglejte odločbo Evropske komisije, ki je priznala in odobrila MMS kot zdravilo, ki pomaga pri zdravljenju bolezni ALS.


https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2013/20130619126156/dec_126156_en.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.