PROTOKOL MMS

PROTOKOL MMS - vsi podatki so informativne narave in niso zdravilo ali nadomestek za zdravljenje. Za točnejše informacije se zglasite pri nas v društvu, kjer vam lahko razložimo cel postopek, ker je izjemega pomena, da se držite točnih navodil. 


Trajanje:   3 do 12 mesecev

 

MMS v kapljicah:
V 240 ml vode se doda – vmeša predhodno zmešana mešanica kapljic MMS 1 (natrijevega Klorita 22,4%) in MMS 2 (citronske kisline 50%) .


  Mešanica se pripravi tako, da se v steklen mini kozarček z žgane pijače z okroglim dnom, nakapajo prvo kapljice MMS 1 (natrijevega klorita 22,4%) in šele po njih se jim dodajo – nakapajo kapljice MMS 2 (citronske kisline 50%). Se rahlo premešajo med sabo 20 do 30 sekund (treba se je strogo držati navodil).

 

Vedno se prvi dan začne z 1 kapljico MMS 1 in 1 kapljico MMS 2. Vsak naslednji dan se povečuje za eno kapljico več od obeh komponent. Torej drugi dan 2 kapljice MMS 1 in 2 kapljice MMS 2,….itd, dokler ne pridete do želene terapevtske doze kapljic obeh komponent. Terapevtska doza kapljic obeh komponent se določa – izračuna na osnovi teže obolele osebe. Preračunava se po tabeli, ki jo je podala dr. Kerri Rivera.

Nato se po 20-tih do 30-tih sekundah dolije v to mešanico kapljic malo vode iz velike posode v kateri ste predhodno pripravili 240 ml vode. Mešanje traja do 10 sekund. Nato se vsa vsebina iz mini steklenega kozarčka vlije v posodo z 240 ml vode. Ter se dobro premeša. To je dnevna količina.

Potem se vsa količina 240 ml razdeli v 10 enakih delov po 24 ml. Najlažje tako, da kupite večje plastične brizge in v vsako potegnete 24 ml. Jih shranite. Ni temperaturno občutljivo, le ne sme zmrzniti in biti nad 40 stopinj.
Jemljete na vsako uro po eno dozo 24 ml. Tako od zjutraj do zvečer. Navijete si uro natelefonu da vas opozarja da popijete ob pravem času. Potrebno se je držati navodil.

Terapija traja med 3 in 12 mesecev, odvisno od vrste in stopnje obolenja. Rezultati so vidni po 30-tih do 60-tih dneh.    
Jemanje lahko malce pospeši prebavo in odvajanje blata. Driske po navadi ni.

V primeru da se javi slabost ali bruhanje, takrat prekinete jemanje dokler se ne ne umiri.
Nato nadaljujete pri dozi kjer ste končali.

             

Spodaj je tabela doziranja po kapljicah za obe komponenti, ki se določa na osnovi telesne
teže.

 


               

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.