PROTOKOL RAZSTRUPLJEVANJA

Zelo pomembno je da se hkrati z ostalimi pomebnimi protokoli začnete razstrupljevati. Ta korak je smiseln in ga izvajajo skoraj vsi zasebni centri in klinike proti raku po svetu. Ne gleda za kateri ali katere protokole se odločite.

 

 

Najbolj priljubljena kombinacija razstrupljanja je uživanje:

 

- mikronski ali nano zeolit, ki veže na sebe težke kovine in jih isplavlja ven iz telesa. Mikronski zeolit se uživa pri vseh oblikah raka, nano zeolit v spreju pa še dodatno v primeru možganskega raka, raka jejčnikov in mod, ker lahko pride čez težko prepustne membrane možganov, jajčnikov in mod.

 

 

 

- morske alge klorela in spirulina v prahu ali tabletah. Klorela čisti telo od težkih kovin, praktično od vseh strupov ki smo jih zaužili in so ostali v telesu, ter od mrtvih ostankov mikroorganizmov in njihovih toksinov. Spirulina ji pomaga in dovaja kisik v celice.

 

 

 

- sproti sveže mleto seme pegastega badlja, čisti jetro in kri. Pomembno je da se uživa vsakič sproti zmleto seme, na kavnem mlinču ali tolkaču.

 

 

 

 

 

 

- sveže kozja ali kravja sirotka, med 2 dcl in 5 dcl. česti jetro in kri. Ponavadi zvečer pred spanje, ker se faza samočiščenja jeter začne približno ob 23h in konca približno ob 02h.  

 

 

 

 

 

 

- protokol razstrupljanja po dr. W. Lee Cowden, vsebuje tinkture za pobijanje skodljivih mikroorganizmov, razstrupljanje, preprečevanje herxheimer reakcije, ter razstrupljevanje z celičnim informiranje z laserjem.

 

 

 

 

 

 

- uporaba Zapperja kot pomoč pri hujših oblikah prisotnosti mikroorganizmov v telesu. Zapper se uporablja po navodilih bioresonančnega terapevta. Pri nas si lahko Zapper sposodite na tri mesece. 

 

 

 

 

 

Potreben čas za rastrupljanje telesa je tudi do enega leta. Protokoli se lahko prilagajajo posamezniku glede na stopnjo obolenja, jakost in čas.

Točne informacija za izvajanje RAZSTRUPLJEVALNEGA PROTOKOLA dobite pri nas v centru CanSAVE na individulanem terminu.

Telefon za naročanje termina: 030 740 810.

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.