Radiestezija

{caption}

geopatogena-zracenja - Copy 1RADIESTEZIJA IN DIAGNOSTIKA ZA ČLOVEKA NEVARNIH ELEKTROMAGNETNIH SEVANJ ZARADI PODZEMNIH VODNIH TOKOV  

Elektromagnetna sevanja, ki izvirajo iz zemlje zaradi podzemnih vodnih tokov, so za človeka zelo nevarna in lahko povzročijo zdravstvene težave in nastanek bolezni, če človek dolgo biva na teh mestih.

Z diagnostiko "radiestezijo" se takšna sevanja lahko diagnosticirajo,... ugotovijo kje se v prostoru nahajajo. Tako se lahko izognete težavam, pomagate pri ozdravitvi in si izboljšate kvaliteto življenja. Če je do obolenja za rakom prišlo iz tega vzroka, se morate temu mestu nujno izogniti, če želite ozdraveti.

Svetujem, da si daste pregledati svoj spalni, bivalni in delovni prostor in se tako seznanite ali imate na teh mestih morda prav ta sevanja. Takšno diagnostiko izvajajo usposobljeni radiestezisti.

Instrumenti s katerimi se izvaja diagnostika so: nihalo, L antene, rašlje, bio-tenzor ali celo dlan, ki je občutljiva in lahko zazna takšna sevanja.

 

 Draško in g. Ljubiša BojovićDIAGNOSTIKA NEVARNIH PODZEMNIH VODNIH TOKOV :

Naš center sodeluje z visoko kvalificiranim radiestezistom g. Ljubiša Bojović, ki opravlja diagnostiko škodljivih in nevarnih podzemnih sevanj, katera so posledica podzemnih vodnih tokov. Lahko ga kontaktirate na telefon: 041 737 987

 

DIAGNOSTIKA NEVARNIH PODZEMNIH VODNIH TOKOV in ENRGETSKEGA DEBALANSA, ter OBOLJENJ V TELESU:

Draško in g. Samo KlemenNaš center sodeluje z visoko kvalificiranim radiestezistom g. Samo Klemen, ki opravlja diagnostiko energetskega debalansa in obolenj v telesu. Lahko ga kontaktirate na telefon:

041 374 198

www.samoklemen.si                

 

 

 

 

 

 

 

TEČAJI ZA IZOBRAŽEVANJE RADIOSTEZISTOV :

V bodoče bomo organizirali tečaje za izobraževanje radiostezistov.

Vsi, ki ste zainteresirani, se lahko pozanimate in prijavite na mejl:[email protected]  

 

 

 

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.