RAZSTRUPLJANJE - ION CLEANS DETOX

 

Razstrupljanje težkih kovin je zelo pomemben del terapije.

Većina težkih kovin se nahaja v celicah (znotraj celic). Njih je zelo težko spraviti ven z čaji, posti, preparati za čiščenje krvi, jeter in ledvic. Zato ker z njimi čistimo le tekočino (medceličnino), kri in limfo, kjer se nahaja le 5 do 10% težkih kovin. 90 do 95% se nahaja znotraj celic. V notranjosti celic lahko prodrejo pozitivno in negativno nabiti ioni in "iztrgajo" težke kovine (tudi pesticide, herbicide, barvila, konzervanse, ostanke zdravil, ostanke organskih kislin,...). 

Temeljito razstrupljanje celega telesa na celičnem nivoju lahko traja leta. Z Ion Cleans detoxom lahko postopk skrajšamo na 3 do 6 mesecev (max do 12 mesecev).

Naprav za takšno razstrupljanje z pozitivno in negativno nabitimi ioni je na trgu kar precej. Seveda niso vse učinkovite. Po izkušnjah ameriških klinik za razstrupljanje se Ion Cleans detox pokazal kot najbolj učinkovit. Svetuje ga ameriško združenje za autizem.

 

Največja škoda , ki jo povzročajo težke kovine:

 

- onemogočanje naravne proizvodnje Gc proteina v telesu, kar povzroča padec imunskega sistema

- poškodbe na živčnem sistemu (depresije, anksioznost, autizem, aspergerjev sindrom, ADD/ADHD)

- neravnovesje med levo in desno možgansko hemisfero

 

 

 

 

V centru  na Vrhniki izvajamo terapije čiščenja težkih kovin na aparatu Ion Cleans Detox. Način in količina razstrupljanja se določi na osnovi testiranja na prisotnost težkih kovin z OligoScan testom, ki ga izvedemo pred začetkom razstrupljanja.

 

Za več informacij in naročanje na razstrupljanje pokličite  030 740 810.

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.