RGCC - DNK testiranje pri raku

RGCC - DNK test je zelo koristna zadeva, s katero vam lahko analizirajo točno katere sestavine in elemente potrebuje vaše telo, da bi dvignilo imunski sistem, v boju z rakom.

V laboratoriju v tujini vam vzamejo kri (s specijalnim test kitom) in na osnovi analize krvi in DNK naredijo analizo in vam podajo rezultate.

Z tem testom, vam lako testirajo točno kateri kemoterapevtik vam lahko pomaga proti raku. Ta informacija je zelo pomembna. Po mojem mnenju bi bilo potrebno to uvesti v naše zdravstvo. Država bi morala finansirati ta RGCC test za vsakega obolelega. Sedaj vam zdravnik predpisuje kemoterapijo po statističnih vzorcih in navodil, ki izhajajo iz analiz farmacije (ki proizvaja kemoterapevtike). Kar pa pomeni, da vam lahko kemoterapija odgovarja ali pa tudi ne. Z tem testom bi oboleli lahko dobili točno informacijo, katera oblika in vrsta kemoterapije mu ustreza. S tem bi se možnost za ozdravitev bistveno povečala. 

Cena testiranja se v tujuni giblje cca 3.000 eur.

Več o testiranju si preberite na njihovi internetni strani:   http://rgcc-group.com/

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.