OVDE MOŽETE ZAKAZATI INDIVIDUALNI TERMIN ZA TESTIRANJE i PREDSTAVLJANJE TERAPIJE

{caption}

lsc

 

Prvi individualni termin je neophodno rezervisati telefonom: +386  31 440 430.

 

• Sa sobom ponesite  svu dokumentaciju (dosadašnji pregledi, snimci CT, PET CT, MR, RTG, UZ, dosadašnje analize krvi…), ako imate.
• Pregledamo Vašu dosadašnju dokumentaciju, ukoliko je imate.
• Razgovaramo sa osobom obolelom osobom (po želji i sa članovima porodice) i zajedno obrađujemo dosadašnje događaje i trenutno stanje

• Testiramo  OligoScan aparaton prisustvo teških metala i minerala u ćelijama (na ćelijskom nivou), dok sa Quantum Resonance Magnetic Analyzer aparatom testiramo prustnost vitamina, enzima, hormona, stanje kardio vaskularnog i imunog sistema, stanje probavnog sistema, funkcionisanje jetre i bubrega i ostalih telesnih funkcija. Testiramo laserom kvalitet eritorocita i protok kiseionika u telu, testiramo i tolerantnost na mlečne proizvode. Sve metode su neinvazivne.

• Informišemo Vas kakvi se PROTOKOLI sprovode u specijalizovanim centrima i klinikama u svetu i učimo Vas kako da protokole samostalno primenjujete u kućnoj varijanti. 

Traje oko 2 sata. 

 

NADZOR, KONTROLA I POMOĆ PRI IZVOĐENJU PROTOKOLA I TERAPIJA U PERIODU OD 6 do 12 MESECI:

U narednih šest meseci mi ćemo vam biti na raspolaganju da vam pomognemo u primeni protokola i terapija. Sve što vas zanima, sva pitanja ili ako želite pomoć, molimo Vas da nam pišete na email: [email protected] ili nas pozovite na: +386 31 440 430.

 

Ovde možete preuzimite formular koji treba da odštampate, popunite i ponesete sa sobom na individualni termin za testiranje i informisanje/primenu protokola. Klikom na digme,  dokument prenesite na vaš računar, odštampajte, popunite i ponesite sa sobom :

Ukoliko nemate testove krvi (ne starije od 15 dana), preporučljivo je otići u laboratoriju i napraviti novu analizu krvi i analize urina za parametre krvi navedene u nastavku i analizu urina. Ponesite rezultate sa s vama. Ako to nije izvodljivo, pošaljite analizu krvi kasnije preko email-a.


POTREBNI  REZULTATI IZ LABORATORIJE (ujutru na prazan stomak):

 

medical-781422

KRVNA SLIKA:

•Kompletna krvna slika + kalcijum, kalijum, magnezijum, natrijum, gvožđe i feritin, D vitamin i enzim Nagalaze

 

JETRA :
• Transaminaze ( ALT i AST ) su pokazatelji oštećenih ćelija jetre (oslobađaju se kada se ćelije jetre unište).
• Bilirubin ukupni je pokazatelj razgradnje crvenih krvnih zrnaca, blokiranih žučnih kanala i povišene vrednosti mogu da ukažu na žuticu virusnog tipa ili blokirane žučne kanale i na ostale tegobe.
• Nekonjugovani bilirubin je toksičan i akumulira se u potkožnom masnom tkivu i mozgu. Ne izlučuje se urinom.
• Konjugovani bilirubin izlučuje se urinom i nije toksičan.
 Albumini su direktni pokazatelj sintetske funkcije jetre. Pad albumina u krvi može da dovede do oticanja i skupljanja tečnosti u stomaku (ascites), to se dešava kada je jetra oštećena.
 Trigliceridi i holesterol su u vezi sa metabolizmom masti.

 

BUBREZI :
• Kreatinin i urea  klirensi su pokazatelji filtracijske funkcije bubrega. Kreatinin se filtrira u bubrezima i izlučuje urinom (jednostavno rečeno). Zbog toga nivo u krvi predstavlja ravnotežu između njegove produkcije (što zavisi od mišićne mase) i brzine izlučivanja urinom. Ovaj parametar je pokazatelj koliko efikasno bubrezi filtriraju male molekule iz krvi.

 

URIN:

  • Pored specifične težine, boje i količine, posebno obratiti pažnju na  prisustvo
    proteina u urinu, jer njihovo uvećanje ukazuje na oštećenja glomerulske
    membrane bubrega, čime se smanjuje filtracijska sposobnost bubrega.
  • Sediment je takođe potrebno analizirati, jer su često prisutni kristali kao rezultat neravnoteže i disfunkcije metabolizma. Kod starijih ljudi je posebno važno obratiti pažnju na prisustvo bakterija, jer mogu da izazovu sepsu.

 

PANKREAS :

• Amilaze su direktni pokazatelji funkcije pankreasa i ujedno ukazuju na prisustvo oštećenja. Taj enzim raste kada postoje zapaljenski procesi pankreasa ili tumorski rast (to je enzim koji proizvode pankreasne neendokrine ćelije i služi za varenje proteina. Oštećen, taj enzim se oslobađa u tolikoj meri da pankreas „pojede samog sebe“).

URIN:
- Pri multipla sklerozi (MS) je potrebno uraditi kontrolu kalcijuma i pH u urinu. Možete to učiniti kasnije, tokom primene PROTOKOLA. 

 

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.org. kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.org je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti  reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.