Srebrna koloidna voda

{caption}

126072-bigthumbnailSrebrna koloidna voda in Nano srebrna koloidna voda je izjemnenga pomena pri uničevanju škodljivih virusov, bakterij, parazitov, glivic,... Pri tem je potrebno uživati le vrhunsko kvalitetno in preverjeno koloidno vodo. Navadna srebrna koloidna voda mora vsebovati med 10 in 20 ppm, imeti visoko čistost in izjemno majhne delce koloida, da bi jih telo lahko v 24 urah izločilo iz telesa (ledvice) 99,6%, preostalih 0,4% pa v naslednjih 4 dneh. Nano srebrna voda v spreju ima vsebnost od 200 ppm do 1000 ppm. Njen proizvajalec je edini v svetu dokazal in podprl z raziskavami in certifikati, da uničuje 99,9998 vseh virusov, bakterij,...

 

 

Več o njej si lahko pogledate v ameriškem dokumentarnem filmu, ki smo ga prevedli za vas, nahaja se na naši internetni strani v rubriki "Srebrna koloidna voda..".    

 

 

Dokumentarni ameriški film o srebrni koloidni vodi:

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.