PROTOKOL PROTI ALERGIJAM in INTOLERANCI

Pri alergijah in inoleranci se izvaja terapija:

- Razstrupljanja z Ion Cleans detox napravo. Z pozitivno in negativno nabitimi ioni se razstruplja na celičnem nivoju. Med vsemi škodljivimi snovmi je najbolj nujno odstraniti iz telesa težke kovine (aluminij, srebro, živo srebro, svinec, kadmij,..ostali), ostanke konzervansov, aditivov, barvil, ojačevalcev okusa, ostankov zdravil.

Svetujemo vam da si sami nabavite napravo, ker je cenovno najboljša opcija. Naprava se koristi leto do dve intenzivno 4x do 5 x tednsko, potem 1 x tednsko. Lahko jo uporabljajo za detoksikacijo tudi družinski člani. Prodaja jo podjetje Nutrigen iz Ljubljane, telefon: 051 633 067

 

- Visoko-frekvenčna Cell Wave terapija, ki dviga celično energijo in napetot nazaj na 70mV do 120mV. Dviga se celična enerija in napetost celične membrane tako, da celica spet "zadiha", postane prehodna, škodljive snovi se lahko izločajo, koristne pa vstopajo. Po dvigu celične enrgije celica lahko ponovno komunicira z ostalimi celicami in centralnim živčnim sistemom in možgani. 

 

Pri otrocij do 9 let se izvaja en krat tedensko, pri starejših do 3 x tednsko, 3 do 6 mesecev oziroma do izboljšanja in stabilizacije stanja. Reakcije, ki se pokažejo so:

- zmanjšana reakcija telesa na alergijo ali intoleranco

- več enrgije, boljše počutje

- boljši spanec

- boljša koncentracija, umirjenost

 

 

Termin za testiranje z OligoScanom in izvajanje Cell Wave terapij  je potrebno v naprej rezervirati.

Za vse informacije nas lahko pokličete na 030 740 810.

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.