Termini za skupinske vaje

{caption}

idealna 1TERMINI ZA SKUPINSKE VAJE - PSIHOLOŠKO, ČUSTVENO in ENERGETSKO SPOPADANJE Z RAKOM,

PROGRAM: pranajama dihanje, čiščenje ujetih nekanaliziranih čustev in napačnih miselnih vzorcev, ponovno vzpostavljanje pravilnega pretoka energije, ponovno združevanje UMA in TELESA ter povezovanje z DUŠO.

 

Dva krat mesečno organiziramo skupinske vaje: psihološke delavnice za obolele za rakom in njihove družinske člane, pranajama dihanje, odpravljanje in čiščenje ujetih nekanaliziranih čustev in napačnih miselnih vzorcev, vzpostavljanje pravilnega pretoka energije skozi auro, meridijane in organe s katerimi krepimo energijo, voljo, moč in zavest osebe, da se pravilno spopada z boleznijo.  Z boleznijo se je potrebno hkrati spopasti na zavestni, čustveni, energetski ravni in fizični ravni.  

 

Termini bomo objavili v januarju 2017.

 
 
Število prostih mest je omejeno na 10. Potrebno se je naročiti in potrditi svojo udeležbo na
e-mail: [email protected]
ali na sms na 031 870 479
 
 Pridržujemo si pravico do spremembe terminov.
Spremembe bodo pravočasno objavljene (spremenjene) na zgornjem seznamu terminov.
 
 
 
 
 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.