TESTITANJE NA MLEČNE IZDELKE - LAKTOZO

Testiranje se izvaja pred postavitvijo terapije oz. protokola. Pri prehodu na zdravo prehrano je zelo pomembno, da obolela oseba ve ali je občutljiva ali ima neko obliko alergije na mleko in mlečne izdelke.

Pravilna prebava je zelo pomembna v procesu zdravljenja, saj je od nje odvisna absorbcija hranil skozi črevesje.

 

 

 

Pri določenih obolelih osebah je prisotno stanje "propustnega črevesja", ki je nastalo zaradi dolgoletnega nepravilnega prehranjevanja oz. vnosa hranil, ki jih telo ne more predelati. Mlečni izdelki, ki niso ekološkega porekla vsebujejo hormone, antibiotike, ter še cel seznam elementov, ki delajo škodo našim telesom. Zato je vse več ljudi intolerantno oz alergično na mleko in mlečne izdelke.
Iz tega razloga je priporočljivo da naredite testiranje, ki nam povedo ali oseba lahko predela ali razgradi mleko in mlečne izdelke. To se pokaže na prisotnosti plina H2 v pljučih. Testiranje poteka tako, da se pihne v aparat, ki zazna najmanjšo prisotnost plina H2 v pljučih. Test je hiter in enostaven, traja le nekaj minut.

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.