RAK - ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE RAKA in OSTALIH TEŽJIH BOLEZNI - VRSTE TERAPIJ, KI JIH UPORABLJAJO NAJBOLJŠE ZASEBNE KLINIKE

 

Holistični center CanSAVE iz Vrhnike in naša kirurško vaskularna ordinacija Cuba Medic iz Loznice ter naša zasebna specialistična onkološka bolnica Nova Vita iz Beograda izvajajo celostno informiranje, predstavitev terapij in protokolov, preglede, testiranja ter zdravljenje obolelih z kubanskimi, nemškimi, ameriškimi, japonskimi in ruskimi TERAPIJAMI in PROTOKOLI. Predvsem gre za najnovejše terapije in protokole proti raku "GcMAF&Leakygut" in "highdose C vitamin & B17 amigdalin", kubanske terapije proti raku na pljučih z cepivi Cimavax in Vaxira, ter cepivom Cimaher proti možganskemu tumorju glioblastomu in astrocitomu. Začeli smo z kubansko terapijo proti gangreni in odprtim ranam z injekcijami Heberprot P75. Uvajamo novi program proti multipla sklerozi z kubanskimi injekcijami Hebertrans. Vzporedno izvajamo terapije proti boreliozi, avtoimunih boleznih, avtizma, aspergerjevega sindroma, ADD/ADHD, alergijam, intoleranci, psoriazi, plešavosti ter program celostne detoksikacije / razstrupljanja telesa na celičnem nivoju.

4

 

Ponujamo Vam dve oblike pomoči :

 

1.  Bivanje v naših prostorih v sklopu ordinacije Cuba Medic v Lozniciin v zasebni specialistični onkološki bolnici Nova Vita v Beogradu, pod nadzorom naših zdravnikov specialistov in onkologov, z ustrezno terapijo in prehrano.
Omogočamo tri in šest dnevno bivanjez namenom prejemanje kubanskih cepiv proti raku: Cimavax, Vaxira in Cimaher, ter eno mesečno, dvo mesečno in tri mesečno bivanje z izvajanjem terapija intravenoznega vitamina C in B17. 

 

2. Pri nas v holističnem centru CanSAVE na Vrhniki vam ponujamo, da se naučite, kako je mogoče izvajati TERAPIJE in PROTOKOLE samostojno v domači oskrbi v sodelovanju z našimi zdravniki in onkologi iz naše ordinacije v Loznici in naše specialistične onkološke bolnice v Beogradu. Takšen način izvajanja terapij in protokolov je primeren v I., II. in III. fazi raka oziroma pri obolenjih v primerih, ko je obolela oseba še samostojna ter lahko sama izvaja terapijo / protokol. Če želite se lahko odločite za obisk in bivanje v naši specialistični kirurški ordinaciji Cuba Medic v Loznici in naši specialistični onkološki bolnici Nova Vita v Beogradu. V njej izvajajo preglede, testiranja in terapije vrhunski zdravniki, internisti, kirurgi in onkologi iz Srbije in Kube. V sklopu naše zgoraj omenjene ordinacije in bolnice vam ponujamo tudi celotni program zdravljenja z bivanjem in ustrezno prehrano za obolelo osebo pod nadzorom naših zdravnikov specialistov.  

 

 

3.  Da se pri nas v centru CanSAVE na Vrhniki naučite, kako lahko izvajate te iste TERAPIJE in PROTOKOLE samostojno doma v času 3 do 6 mesecev (ter kasnejšim vzdrževanjem), ob rednih testiranjih pri nas, naši pomoči v tem času in kontrolah naših zdravnikov v ordinaciji Cuba Medic. Verjemite, da ni težko. Za takšne terapije in protokole se vsakodnevno odloči nekaj tisoč obolelih po svetu. Samostojno izvajanje teh istih terapij in protokolov je zelo priljubljeno med obolelimi zaradi nizkih stroškov, kar Vam omogoča samostojno izvajnaje

Podrobno preberite vse terapije in protokole opisane na naši internetni strani in če Vas zanima kaj več nas pokličite za individualni termin na tel: 031 870 479. To so resnično vrhunske terapije in protokoli, ki jih preizkušeno izvajajo najboljši centri in klinike po svetu, predvsem klinika dr. Kraft in Sanomni v Nemčiji, več kot 40 ameriških klinik v ZDA in Mehiki, kubanske klinike na Kubi, ruske ter japonske klinike. K nam prihajajo pacienti iz vseh držav, merd njimi tudi zdravniki in medicinsko osebje.

Ne čakajte predolgo, ker je pomemben vsak dan ! 

 

Pred začetkom samostojnega izvajanja TERAPIJ in PROTOKOLOV, je potrebno, da se naročite na dve urni individualni termin pri nas v centru CanSAVE na Vrhniki, kjer vas bomo informirali, vam predstavili terapije in protokole, vas naučili kako se izvajajo samostojno in vam opravili testiranje z OligoScanomaparatom s katerimi lahko ugotovimo celično stanje: mineralov intežkih kovin. Testiranje zelo pomemben del, ker se na osnovi izvidov testiranja naši zdravniki iz zgoraj navedene ordinacije in onkološke bolnice določijo katera terapija ali protokol sta primerna za Vas. 
 
Cenik naših uslug si lahko pogledate na spodnjem linku:

https://www.cansave.org/cenik-cansave.html

 

V času 3 do 6 mesečnega izvajanja TERAPIJ in PROTOKOLOV Vam stojimo na razpolago, za kontrole, dodatne pojasnitve in informacije. Lahko nam pišete na e-mail:  [email protected]   ali   pokličete na 031 870 479.  

 

V času izvajanja terapij in protokolov lahko izvajate kontrole pri naših zdravnikih v ordinaciji Cuba Medic v Loznici v naši specialistični onkološki bolnici Nova Vita v Beogradu  ali pri vašem osebnem zdravniku, specialistu.  

Želimo vam povedati, da bolezen ni nujno smer, ki vas vodi proti koncu življenjske poti, pač pa je lahko le ovinek na vaši poti, ki je prišel z namenom, da Vas opozori, da delate nekaj narobe oziroma ste zašli z vaše poti in da ga je mogoče premagati. Terapije in protokoli se v večini primerov obolenja ne izključujejo in se ne križajo s klasičnim zdravljenjem uradne medicine, temveč učinkovito delujejo tudi istočasno z njim.