RAK - ALTERNATIVNI PROTOKOLI PROTI RAKU in OSTALIM TEŽJIM BOLEZNM - VRSTE TERAPIJ, KI JIH UPORABLJAJO NAJBOLJŠE ZASEBNE KLINIKE

 

Društvo Liora, Holistični center CanSAVE iz Vrhnike in Društvo Objemi Zdravja izvajajo celostno informiranje, predstavitev terapij in protokolov, testiranja obolelih, z kubanskimi, nemškimi, ameriškimi, japonskimi in ruskimi TERAPIJAMI in PROTOKOLI. Predvsem gre za najnovejše terapije in protokole proti raku "GcMAF&Leakygut" in "highdose C vitamin & B-e-XVII", kubanske terapije proti raku na pljučih z cepivi Cimavax in Vaxira, ter cepivom Cimaher proti možganskemu tumorju glioblastomu in astrocitomu. Začeli smo z kubansko terapijo proti gangreni in odprtim ranam z injekcijami Heberprot P75. Uvajamo novi program proti multipla sklerozi z kubanskimi injekcijami Hebertrans. Vzporedno izvajamo terapije proti boreliozi, avtoimunih boleznih, avtizma, aspergerjevega sindroma, ADD/ADHD, alergijam, intoleranci, psoriazi, plešavosti ter program celostne detoksikacije / razstrupljanja telesa na celičnem nivoju.

4

 

 

1. Pri nas v Društvu Objemi Zdravja in v holističnem centru CanSAVE na Vrhniki vam ponujamo, da se naučite, kako je mogoče izvajati TERAPIJE in PROTOKOLE samostojno v domači oskrbi v sodelovanju z našimi zdravniki, onkologi, zdravilci in naturopati, ki so člani Društva. Takšen način izvajanja terapij in protokolov je primeren v I., II. in III. fazi raka oziroma pri obolenjih v primerih, ko je obolela oseba še samostojna ter lahko sama izvaja terapijo / protokol. Če želite se lahko odločite za obisk in bivanje v specialistični kirurški ordinaciji Cuba Medic v Loznici, specialistični onkološki bolnici Nova Vita v Beogradu ali drugih boljših zasebnih klinikah po svetu, s katerimi sodelujemo.  Za takšne terapije in protokole se vsakodnevno odloči nekaj tisoč obolelih po svetu. Samostojno izvajanje teh istih terapij in protokolov je zelo priljubljeno med obolelimi zaradi nizkih stroškov, kar Vam omogoča samostojno izvajnaje

Podrobno preberite vse terapije in protokole opisane na naši internetni strani in če Vas zanima kaj več nas pokličite za individualni termin na tel: 031 870 479. To so resnično vrhunske terapije in protokoli, ki jih preizkušeno izvajajo boljši centri in klinike po svetu, predvsem klinika dr. Kraft in Sanomni v Nemčiji, več kot 40 ameriških klinik v ZDA in Mehiki, kubanske klinike na Kubi, ruske ter japonske klinike. K nam prihajajo pacienti iz vseh držav, merd njimi tudi zdravniki in medicinsko osebje.

Ne čakajte predolgo, ker je pomemben vsak dan ! 

 

Pred začetkom samostojnega izvajanja TERAPIJ in PROTOKOLOV, je potrebno, da se naročite na dve urni individualni termin pri nas  na Vrhniki, Stara Cesta 23, kjer vas bomo informirali, vam predstavili terapije in protokole, vas naučili kako se izvajajo samostojno in vam opravili vrsto neinvazivnih testiranj z OligoScanomaparatom s katerimi lahko ugotovimo celično stanje: mineralov intežkih kovin, IrisoScanom, Body analizerjem in laser analizerjem, ki ugotavlja prenos kisika v celice.  
 

 

V času 3 do 6 mesečnega izvajanja TERAPIJ in PROTOKOLOV Vam stojimo na razpolago, za kontrole, dodatne pojasnitve in informacije. Lahko nam pišete na e-mail:  [email protected]   ali   pokličete na 031 870 479.  

 

 

Želimo vam povedati, da bolezen ni nujno smer, ki vas vodi proti koncu življenjske poti, pač pa je lahko le ovinek na vaši poti, ki je prišel z namenom, da Vas opozori, da delate nekaj narobe oziroma ste zašli z vaše poti in da ga je mogoče premagati. Terapije in protokoli se v večini primerov obolenja ne izključujejo in se ne križajo s klasičnim zdravljenjem uradne medicine, temveč učinkovito delujejo tudi istočasno z njim.  

 

 

 

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi Sad. Društvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.